VARFÖR ÄR HON NAKEN TANTEN?


babypantsie

image874image875

bilder från kubb igår




1. Sara
2. Kim
3. Philip
4. Victoria, Camilla, Emelie
5. Jag
6. Hanna
7. Ny vän

toastmasters

Pös hem till Jeanette på lunchen och chillade med hennes toastmaster och gitarrhjältespel. Hähä. Jag är bäst, ok? Eller okej, det är jag inte. Var första gången jag spelade gitarrhjälte, någonsin och för att det var det så var jag jävligt bra! .. lite iallafall.

image866

söten!

image865
Blev jätteglad när jag loggade in på playahead och
såg att Hanna hade ritat denna i min gb!
Sötast ever, både Hanna och bilden! Puss!

Inte riktigt van

Syster är inte hemma. Bror är sjuk. Saker är inte riktigt som det ska. Om en vecka kommer dock syster hem och då är nog bror frisk. Vi kan ju hoppas på att han är frisk iaf för vi vet säkert att syster kommer hem. Weee! Det är konstigt att inte ha henne hemma. Hon åkte igår, men jag saknar henne redan.

NO AIR

Idag blir det kubb!

16:någonting

Trött. Finns det något mer att säga? Jag är trött. Trött som uta helvete. Så trött att det gick att somna i skolan. Då(!) är man trött. Kan ju inte gå och lägga mig nu när jag kommit hem, eller? Skulle iofs vara ganska skönt att däcka i sängen såhär tidigt men man missar ju så mycket då. Har ju ett fullbokat schema bestående av massa tv program och te drickande. Duscha ska jag också göra. Länge. Mitt hår är smutsigt. Det är inte okej.

sova?

Jo, det var ju såhär att jag och Emma lade oss i sofforna i skolan och vips så sov vi en kvart. Så kan det gå när man är trött. Gillar dock att vakna i skolan så märker man att folk har suttit och kollat på en. Very najs.

fredrik sager i mitt hjärta


hanna drar dagens

Pärlan säger (16:24):
men jag hoppas du inte är allt för uppklädd för jag är super myys

jag? uppklädd? hahahahahaha, jo tjena.

07:22!??!

Förstår inte, gud vad jag försov mig. Men jag hann med bussen ändå!!!! 07:35...

ska klippa luggen..

image859image860
image861

Blackstarren planerar inför arvika

Vomitspit     Stage 2 säger (15:14):
Du har valt 200 varor till ett totalt pris av 69.250,00 kr.
Vomitspit     Stage 2 säger (15:14):
tänkte ta med mig familjen

wierd

Haha, ja, inatt var då konstigt. Hanna ringde vid tre och berättade att hon var på väg hem till Jimmie och då tog Jimmies vän Daniel telefonen och övertalade mig om att komma till Jimmie. Så vid halv fyra promenerade jag en 10 minuter lång sträcka till Jimmie. Haha, det var kallt ute.
Somnade vid åtta i min egna säng. Najs.

Idag blev det tastys med mor och far ett tag sedan gick dom och då blev jag ensam med Hanna. Blev även en tripp till carlings, men är osäker på tröjan. Ska tänka lite till!

sheee looooks like a sugar in a pluuum


05:någonting

Det var mig en biljävel att gnissla i bromsarna.

Smörj.

färgis

image856

Godnatt

image854
image855

PANTSIE?

image853

Kom så dansar vi!


light

image851
image852

GRATTIS MAMMA

Idag fyller min lilla mamma 47 år. Jag ska ge henne träskor som är silveriga, haha.
Dom är fräsiga. Hoppas hon blir nöjd!

Pappa och mamma mihi :*

image850

pantsie

image848
image849

GRATTIS ÄLSKLING!

Idag fyller min älskling Karå år.
Grattis grattis grattis grattis graaaaattis! Hoppas du får en super bra födelsedag.

image828

ute på vift

image842
image843
image844
image845
image846
image847

Simon and friend

image841

I serbien av alla ställen.

18:någonting

Var hemma idag pga. sprucken häl ja. Anyway, blev tvungen (läs "tvungen") att åka in till stan och handla en present till mamma som fyller år på fredag och snäll som Karå är så följde hon med. Vi var inte alls inne länge för jag hittade perfekta presenten direkt. Haha, helt sjukt fula. Men.. aja. Hoppas hon blir nöjd iaf.

Imorgon fyller Karå år, weeee!

Niklas funderar över Hitlers klädsel

image839

image840

MITT LILLA EMO

image838

Sprucken häl

Nu har jag köpt en kräm på apoteket åt min spruckna häl. Fy satan vad ont det gör. Kan knappt gå på hälen. Jävla asssssssssrape på det. Man blir ju ledsen. Idag blir det iaf massa tv-tittande, ser fram emot det som fan! Puss!

Underbara, fantastiska du.

Testade nyss kläderna som jag ärvt av min Gammelmormor. Kunde inte låta bli att fälla några tårar. Kan fortfarande inte förstå att hon inte lever längre. Det känns som att hon ska sitta där i Bagarmossen i hennes lilla lägenhet. Vill bara åka dit och kliva in i hennes lägenhet och känna doften av nybakda bullar, men det kommer väl aldrig hända. Får bevara känslorna och dofterna och alla minnen så gott som jag kan. För, gud vad jag saknar henne. Svider i kroppen av att tänka på att hon inte finns längre. Känns riktigt bra att jag får fina tankar i huvudet när jag ser bilden jag har på henne och Gammelmorfar på min tv-bänk. Känns bra att ha dom nära.

Snart ses vi igen älskade du.

image837

OGC

- Anyone?

image836

Foten mår inge bra

Jag har gått och skaffat en pricka i hälen. Det är inte najs.
Mamma plåstrade om mig nyss.

image835

Inte ok.

Klar igen

Nu har jag lyssnat massor av timmar på Jason Mraz. Har även hunnit glutta på två filmer med min käre bror Robert. Vi såg taxi 4 (t4xi, hähä) och förtrollad. Taxi 4 var helt klart bäst av dom två. Så jävla skumma.

Hur som helst, skivan var jättehärlig och jag blev jätteglad över låten "Details In The Fabric" som han sjunger med James Morrison. Den var helt underbar.

Denna film måste ses igen. Så sjuuukt bra.
image834

KLAR!

Nu jävlar är det nära.
Beställde nyss biljett till en svinstia, som jag älskar. Everything will be fine!

image833

Jason Mraz

Just nu sitter jag och är lite olaglig. Jag ska ta någon timme eller två för att lyssna igenom Jason Mraz nya skiva. Längtar såå mycket tills den är klar.
80%, snart är jag där!

Skulle aldrig tveka på att lägga händerna på den killen.
image832

Björnen

Björnen säger (13:55):
dom hade möte utanför mitt rum imorse
mokonoki w/e säger (13:55):
möte?
Björnen säger (13:55):
ja
mokonoki w/e säger (13:55):
"ska vi ta med erik eller ej?"
Björnen säger (13:55):
typ
mokonoki w/e säger (13:55):
baahhhhhhhhh
Björnen säger (13:56):
"och på sista lappen läser jag"
Björnen säger (13:56):
erik
Björnen säger (13:56):
tyvär
Björnen säger (13:56):
du åker ut
mokonoki w/e säger (13:56):
hahahahahhaha

Om 17de maj.

Grattis grannlandet, så att säga!
Det blev öl och chips och egen underhållning.
9 nakedflashing är vi uppe i nu.
Nackmassage vid busshållsplatsen.
Underbara Kjelle som busschaufför<3<3
Tunnbrödrulle mitt i natten till den egna underhållningen, straight from Winners Grill!

Ge mig en öl och en chips påse så är jag nöjd!

GRATTIS FUCKING-NORGE!! (Om man ens säger grattis på ett lands nationaldag?)

image831

Försök imponera mig mer!


tastys!

En tripp till tastys var precis vad jag behövde. Fick prata ut med bästa Victoria om massor av grejer. Jag har ju en hel del saker som far runt i mitt huvud som jag bara var tvungen att dela med mig av. Träffade även Victoria igår på bussen när jag var och hämtade Simon i jakobsberg. Gud vad jag tycker om den där Victoria. Miihih.

Bilden är gammal, men den är söt.
image830

godmorgon!

Idag duggar det ute och det ser inte speciellt lockande ut. Känner mig lite sugen på öl, bara sådär. Lite mat i magen skulle sitta fint med. Vi får väl leva med att det duggar ute och att jag blöder på foten.

image829

Sakta men säkert börjar ångesten krypa runt i kroppen. Vad har jag gjort? Jag har ju sagt till mig själv att jag inte skulle bli en sådan här person. Helvete. Nu måste jag leva med detta. Fan. Måste skärpa till mig. Verkligen, måste.

Jobb

Nu sitter jag här på kontoret och väntar på pappa. Han är på något möte med Lennart K. Dom sa att det skulle ta allt från 1 timme till 3 timmar så har ingen aning om hur länge jag måste vänta.
Idag har jag arvikerat lite och som vanligt slider det sönder mina nagelband så nu svider det jättemycket på mitt högra pekfinger. Iiiiiih. Har nog mest sorterat faktureringar idag. Jag vet inte varför, men jag tycker det är ganska kul. Är nog ensam om det, haha. Men hey, har jobbat 8 timmar. Började klockan sex. Usch. Inte alls van. Men men.. what to do? Man får ju pengar för det så bangar inte!

Hahahaha, pappa har en bärbar dator här och han har kopplat datorn till en trådlös mus istället för mus-plattan och jag som är van med mus-platta hemma sitter och drar fingret på den hela tiden. Värdelös.. yes.

Snart blir det nog att åka hem. Så fort pappa hör av sig så vet jag om jag ska åka komunalt eller om mötet går snabbt. Längtar.

Vad är grejen?

På riktigt, vad är grejen med att inte förstå andra människor? Varför ska man börja bråka över en liten sak? Varför ska man offra vänskap för ett litet svek? Får vi inte lov att fela? Är vi dåliga vänner om vi felar i vänskapen? Jag undrar. Jag undrar så mycket, men det finns inget svar på mina frågor. Jag gör fel hela tiden. Jag lär mig inte efter första gången. Det har min pappa märkt under mina snart 17 år på jorden. Han säger åt mig hela tiden, men jag lär mig aldrig. Det åker in i ena örat och ut i andra. Jag är en oansvarig tonåring med lite hyfs.
Jag försöker skärpa till mig, men ändå gör jag snedsteg. Jag glömmer saker och berättar saker jag inte ska. Jag är en tjej, jag gillar att prata om helt ointressanta saker för människor som inte bryr sig ett skvatt om vad jag har att säga. Ändå gör jag det. Är det spänningen jag vill åt, eller har jag svårt att få in saker i min lilla hjärna?

Ingen är perfekt, verkligen inte jag.

Älskling

Tog chansen igår att fota Karå lite när Jeanette höll på att fotografera henne. Mihih.
Hon är ju så snygg!

image828

deppiga tjejer

image827


wunderbaum girl?

image822image823
image824image825

Aj lilla tå

Usch vad ont jag har i min vänstra lilltå. Helt fruktansvärt. Kan knappt gå på den. Vet inte vad jag kommer kunna ha fö skor ens. This is no fun. Aja, måste iaf göra det bästa med dagen. Imorgon blir det jobba jobba jobba!

brun?

Ingen vet vad som hände..
image821

Ingen rubrik

Om det är någon jag säger att jag saknar ofta i min blogg så är det nog Niklas från falun och självklart Ylva. Ylva bor ändå 15 minuter härifrån om man går. Förstår inte varför vi inte ses längre. Känns bara som hon inte har tid för mig och myser med hennes pojkvän hela tiden, men det är okej. Så länge hon är lycklig så är jag nöjd.

Niklas, vet inte hur jag ska förklara den killen faktiskt. Det började med att vi började prata på planket. Hel skumt för han är knappt inne där och jag bara råkade vara online när han var inne. Då var jag inte ens "planket-nörd" eller vad man ska säga. Fastnat som fan för honom. På riktigt. Känns som jag kan berätta allt för honom. Både i telefon/irl/sms/msn eller vad som nu finns. Dock saknar jag hans närvaro nu när han bor så långt borta, men snart är det sommar och då kommer vi ses igen! Gud vad jag längtar, wiih!

Taggad as hell på att skolan ska ta slut, snart, snaaaart! 16 skoldagar kvaaaaar och på fredag ska jag jobba. Så det blir 15. Längtar!!

Hej

Idag när jag kom hem från skolan somnade jag i soffan. Mamma somnade också. När jag vaknade gjorde mamma snarkljud och kollade på mig. Vadå, jag? Snarka? Pff, kan inte tro det! Iofs snarkar jag bara när jag är riktigt trött. Var jag så trött? Eller har jag börjat snarka på senaste tiden?
Kommer ihåg att jag snarkade när jag och mamma bilade ned till mormor och morfar i Valdemarsvik. Dock hade jag gibbat den natten och vi åkte vid nio på morgonen och då var jag ju trött.

Jag skulle vilja filma mig själv när jag sover och se hur mycket man rör på sig. Jag har ju fått höra att jag sparkas när jag sover. Skulle vilja se hur och höra om jag verkligen snarkar eller om jag bara snosar lite.

image820

Te med mamma

Gjorde te till mig och mamma för det var så kallt i huset och drack yoghurt. Blev mycket prat om allt som hänt, det är ju något man förstår att det blir när det blir såhär konstigt som det blivit.
Vi satt även och diskuterade att jag och mina syskon inte alls är lika varandra. Vi kom dock fram till att vi alla syskon är lika våran äldsta syster Annica. Vi är verkligen inte alls lika varandra. Eller?


Robert, Tove, Jag

Ska hitta en bild på Annica.. kanske, det blir svårt!

(Så jävla svårt att få tag i bilder på mina syskon när jag är det enda barnet som tar bilder på sig själv hela tiden och lägger upp dom någonstans. Det gör dom inte, nej.)

Brun fot?

Karå lade märke till att jag hade bruna fötter idag. Varför har jag det? Är ju blek annars? Haha. Hur kan det vara så? Och nej, jag är inte smutsig eller något. Har bara bruna fötter. Har ju inte gått barfota ofta heller. Skumt är det, skumt.

image816

Oj, det blev en lista!

Namn: Jessica
Piercingar: Öronen, läppen, tungan
Ögonfärg: Melerade
Tatueringar: Nej inte än
Längd: 161 ungefär
Skostorlek: 36
Pojkvän/flickvän: Nope
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja ibland
Dricker du: Jadå
Använder du droger: Nej inte alls
Röker du: Haha, nej

Din första:
Pojkvän/flickvän: Alex, tror jag
Första piercingen: Öronen
Första sporten: Dans
Första husdjuret: Fiskar
Första semestern: Danmark?

Just nu:
Äter du: Nej
Dricker du: Nej
Ska du: Städa mitt rum och duscha
Lyssnar du på: Afasi & Filthy - Jobb
Väntar du på: Vet inte, att mamma ska komma hem kanske.
Tittar du på: Datorn
Har på dig: Monkibyxor (gubbstuk), vitt linne, svart linne, brun kofta
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller kyssar: Båda är väl mysigt?
Kortare eller längre: Längre?
Snygg mage eller snygga armar: Snygg RYGG helst.
Busig eller lydig: Båda

Har du någonsin:
Tappat bort glasögon/linser: Har inget av det
Blivit tagen av polisen: Nej, eller?
Sett någon bli nerslagen: Ja.
Blivit nerslagen: Nejdå
Röntgats: Japp!
Haft sex med en kompis: Nejdå.
Krossat någons hjärta: Vene
Haft sex med mer än 8 st: Nej
Nobbat någon (som haft känslor för dig): Ja
Gråtit över en pojke: Jadå
Sjungt på scen inför folk: Nej, tur är
Ljugit för någon: Ja
Varit i slagsmål: Jadå

Antal...
Gånger du varit kär: Vet inte
Gånger ditt hjärta brustit: Vet inte
Hjärtan brustit på grund av dig: Vet inte
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Vet inte? Många som heter Jessica. Heh
Ärr du har på kroppen: Fingrarna typ 2

Senaste:
Personen du fick mail av: blogg.se typ
Personen du fick sms av: Björne
Personen du träffa: Karå
Personen du ringde: Karå
Saken du köpte: Shorts!

Vad har du gjort idag: Gjort nationella i skolan, sedan åkt hem, bytt om, åkt till jakan för att fika med Karå, köpt shorts, åkt hem.
Var det kul: Alltid!
Hur tidigt stiger du upp: 06.35 på vardagar (oftast) vet inte på helger.. olika!
Vad ska du göra ikväll: Dricka te
Är du seriös: Jadå, ibland!
Använder du hårspray: Haha, om jag gör?
Kan du stå på händer: Nej, eller?
Favoritserie: En callgirls dagbok
Är du glad nu: Sjukt lättirriterad just nu
Var du glad igår: Ohyes!

Era - Ameno

Inte fel på sådan här musik heller.

Låt mig sova ett x-antal timmar mer..

Så trött i huvudet och om ungefär en timme ska jag ha nationella. Det lär ju gå åt pip svängen. Nog med att det är VG/MVG och matematik.  Uj uj. This will be no good, no. Kan ju lika bra förbereda mig på att faila, men jag är glad för G i matte! .. eftersom jag är verkligen sämst på matte och tycker att det är jättesvårt.


Ha en bra dag, det kommer nog inte mamma ha för hon ska till tandläkarn!

bell x1


Jimmy Jansson

Ååh den är ju så söt..


Afasi & Filthy - Jobb!


Kände för lite suddigt

image814image815

tre pantsie i en?

image811
image812image813

Älskling

image810

Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mig svag
men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så


Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor

jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor

jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor

jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

Vad vore jag
utan dina andetag?

mys vid görväln

Jag blev rastlös av att gå runt hemma när jag kommit hem från Camilla på morgonen så jag tjatade med mig Camilla till görväln där det blev mys på filt och vattentestning. Riktigt mysigt!
Även första cykelresan iår tror jag. Najs!


myser på tomten

image803image804
image805

optimisterna!

Såhär såg det ut när jag åkte


Såhär såg det ut när jag kom hem
(ställena är ungefär 20 meter ifrån varandra, hehhh)


Bilder från igår, weeeee


En väldigt bra dag, var igår!

Det började med att jag vaknade och drog till Humlegården med Camilla och Emelie. Där var det parad och hela köret. Vi satt några timmar och mös med alla andra människor som var där. Sedan begav vi oss hem för att ta en dusch och mötas hos Camilla. Dock kom Emelie senare men jag, Olivia, Björne och Robert kom till Camilla och satt på hennes baksida och drack vin och mös. Helt plötsligt hamnade vi på ett 20års kalas. Helt random. Det var riktigt kul och vi var där riktigt länge. Sedan blev det nattsamtal med väldigt oväntade personer, men så kan det gå antar jag. Eller?
Sov över hos Camilla med Olivia och Björne. Kanon kul!



Oj här hände det grejer.
Jag bara råkade och sen så vet jag inte, och oj vad det hände grejer.
Men han var ju snygg?

Såhär känner jag mig..

image790

13:11

.. aaaand yooou taaaste sooo sweeeeet.

Försov mig idag, vaknade när min enda lektion började. Way to go, Jessica! Kände mig något fruktansvärt duktig då och somnade om. Vaknade dock stup i kvarten för byggarbetarna höll på utanför min dörr. Rrrrrr.
Nu äter dom. Ser ut som dom äter kex och nudelsoppa och dricker saft. Eller ser jag fel? Har ju iofs bara 80% syn på vänster öga. Så kan se fel!
Har satt på kaffe nu till mor och mig.

Det var värt det.

Älskade syster

Jag vet inte vad jag ska säga till dig, eller vad jag ska göra. Jag finns här, det kommer jag alltid att göra. Vågar bara inte gå in till ditt rum och börja prata med dig för det känns som du inte vill ha mig där. Jag saknar dig. Jag vet att du måste smälta detta på ditt sätt och det förstår jag. Hoppas du kommer tillbaka snart. Vi alla saknar dig. Jag vet inte hur det känns för dig, men det måste vara fördjävligt, riktigt jävla hemskt.
Ta din tid. Finns här när du behöver mig, bara att ringa/smsa så kommer jag, direkt. Tveka aldrig. Gör verkligen inte det, tveka inte. Jag kommer på direkten.

Detta lär vara den fulaste bilden på oss, men den är så himla charmig.

image789
Jag älskar dig storasyster, på riktigt.

Jag? Spela fotboll? VA?

Idag gick jag med Robert och Joel och lirade lite boll. Vollboll. Jag är verkligen sämst på fotboll, när jag inte spelar med Hanna, haha. Blev även lite karatetrix and shit.

Hehhhh..


Har jag presenterat mig själv?

Tror jag glömt bort det lite faktiskt..

HEJ!
Jag heter Jessica och jag skriver denna blogg, för det mesta. Jag är snart 17 år, i Juli och är en ganska kort optimist som älskar fotografering och indiska prylar. Jag bor med min familj såklart. Såklart och såklart, visst kan man flyttat hemifrån när man snart är 17, men inte jag! Dock lär jag flytta om sisådär 2 år. Härligt. Inte för att jag ogillar att vara hemma. Tycker bara att det ska bli så sjukt kul att få inreda lägenheten. Jättetaggad!
Vad ska man berätta mer? Jo, jag går medialinjen och trivs fint eftersom jag verkligen älskar att fotografera. Inte för att jag är så duktig på det, men jag älskar det ändå. Älskar kanske ni tycker är att ta i, men jag älskar det verkligen. Skulle vilja gifta mig med fotografering om det gick. Okej, där gick jag nog över linjen. Typiskt mig.

Nu behövs det väl inge mer?

color it up!

image786image787image788

black and white, ok?

image784image785

the cake sale

Vaknade idag och trodde att jag drömde. Trodde jag skulle få sova vidare, men icke.

image783

Satte mig i rabatten

image781
image782

Värd ett eget inlägg

image780

snedtak?


Slut på allt

Det känns som allt är slut. Som det inte kommer någon dag imorgon. Som att detta är sista dagen för allt. Känner inte ens ångest över att det är skola imorgon. Alla känslor har stängts av på något konstigt sätt. Kan det vara pågrund av allt som hänt? Eller allt som hänt efter?
Känner mig så trött på allt. Vill bara stänga in mig på mitt rum och vara. Bara vara. Lyssna på musik och vila ut.

image775

Sant

Ta ingen för givet, på riktigt. Du vet aldrig när du kommer förlora den.

Lev för dagen - man lever bara en gång.

family guy


Hahahahaha. Alltså.. kolla
HÄR


vilsen?

image774


Det börjar jag med undra..

andra avenyn

Sitter och kollar igenom andra avenyn avsnitt  lite sådär. Finner det ganska roligt att dom verkligen har problem hela tiden. Som "vanliga familjer". Här är det inga "perfekta" familjer inte. Väldigt väldigt bra serie. Synd nog att man inte känner så många som följer den så man kan prata om den. Haha.

SE PÅ ANDRA AVENYN, SVIN!

image773

?

Visst, jag förstår om du inte vill prata med mig eller så. Men det känns onödigt att du ska komma med en elak ton mot mig varje gång jag frågar dig något. Känns som det aldrig kommer bli som vanligt igen. Jag tänker iaf låta dig vara från och med nu så du slipper prata med mig. För du verkar bara vilja prata med alla andra förutom mig.

shaaattaaaaap!

Herrejävlar vad byggarna låter på morgonen. Vi håller ju på att få snedtak på huset. Ni förstår inte hur mycket det låter. Det är som att dom skakar och slår på hela huset och håller på.

Jävla ungar.

NU ÄRU INTE SÅ NÖJD VA? (Förlåt, jag har mens)

image772

pantsie?



Harmoniska bilder, som Karå skulle sagt.

are you there god?

image766

g'morning

Inte sovit något vidare inatt. Vridit och haft mig. Bara att gå till skolan nu då. Sist jag var i skolan bröt jag ihop och grät sönder ungefär. Antar att det är sådant som händer nu. Tänkte bara på min syster, Emelie och Malin som kände Robert så himla väl. Ta hand om er. Vi finns här om ni behöver oss.

Nu blir det skolan, utan er. Puss.

frukt...


ok?


En gång till och jag tar fram kniven!!


pizza!

Allt började med att jag, Simon och Danny började prata om att sticka till något hak och käka pizza och kebab. Vi satt i ungefär en timme och tjafsade om till vilket ställe vi skulle. Lagom najs. Efter många om och men åkte vi alla till kista.. sedan tuben till solna. Där hamnade vi på vedugnen och käkade. Höll på att garva ihjäl mig när pizzakillen tappade pennan när han gick mot vårat bort och precis skulle fråga vad vi ville beställa. Haha, stackarn.
Blev mycket skitsnack och garv. Orkar inte berätta alla skämt! Hahaha. Bara vi som skulle förstå ändå!


Pussssss!

luve

Du gillar ögonen, jag vet det!
image765

Take my hand and let's dance
Give me a reason to make me smile
Cause I think I forgot how

I wanna fall asleep with you tonight
I wanna know that I am safe when you hold me tight
I wanna feel like I wanna feel forever

I wanna dream away with you tonight
We can go anywhere you would like

min baby, oh yes.

nails

Mina nagelband är helt förstörda. Förstår inte hur jag lyckas. Dom är verkligen trasiga. Hur fixar man sådant? Går man till en pedikyrsak eller? Man kanske bara kan smörja in dom med idomin eller något? Måste nästan testa. Vill inte gå till en pedikyr manikyr sak. Så kvinnlig är jag icke!


vad i helvete?

image762

ingen bra start

Hahaha, inte helt okej start på dagen..


HAhahAahA


zip ya lip, bitch



Camilla och CK

Kom på att jag hade en bild på CK från Arvika07. Najs!
Längtar!

image756

CK


21:05

If you ill give you my number
Will it still be the same?

Hade det jättemysigt hos Olivia. Vi gick på en långpromenad mitt i natten och pratade om allt ungefär och skrattade riktigt mycket. Speciellt vid fontänen, haha fyfan alltså. Helt sjukt!

Imorgon ska jag sova lite och inatt med. Skönt.

SNORLAX

image755

Författare av förra inlägget va <333333332134543783541337
Bild av Love


WööwÖWPOwÖWPwpÅEPnomnomnom

OKei, nu äre såhär va. SOlna är skiten. Kommer ihåg, då jag och jessica var på promenad. Några timmar sen, vi gick till statoil, och köpte cola och chipsdipsie. Fåglarna sjunger hallelujah.


NOM NOM NOM. fyfan, det är så sjukt tight här i solna. Huliganer överallt.


Lilla miss pants är ju på hugget och slår ner alla med sur blick eller luktar konstigt som närmar henne, så jag kände mig säker när vi strövade längs gatorna som redan tagits över av mörkrets makter.

Luktar konstigt, som jessicas fötter gör! Luktar plockmat och champinjoner. Fysatana. Perkele hikonjuska minäriitva.

"jag orkar fan inte dra av mig mina tights" nyss sagt av BloggarN själv.

image753 bästa bilden ikväll helt klart

Nu ska jag borsta tänderna era negerjudar.

cute

Liquidgiraffe säger (19:01):
du är fan
Liquidgiraffe säger (19:01):
ascool
Liquidgiraffe säger (19:01):
har inga ord jessica
Liquidgiraffe säger (19:01):
hade du varit en marvel figur
Liquidgiraffe säger (19:01):
hade du lätt varit bättre än spiderman å alla dom tillsammans

Piia

Fick skjuts till stationen av Mamma och åkte in till stan för att där träffa lilla (läs JÄTTELILLA) Piia. Hon shoppade loss och hon borde inte ha ångest över det för det var BRA saker och SNYGGA saker. Haha. Jag köpte en tröja från monki som man kan ha till ungefär alltå. Slänger upp bild senare!
Blev även tacobar, mums! Var så jävla sugen på cola.

Hel mysig dag!

Söta Piia på bilden <3
image752

valborg?

Vet fan inte vad jag ska säga om valborg. Började med att Karå missade bussen. Så jag gick hem igen och hann äta middag, sen missade jag bussen.. Haha.. Hamnade i barkarby av någon skum anledning där Alex och Erik började slåss med 4-5 killar och jag gick i mellan och slog bort dom för dom hade slagit ned Alex och Erik på marken. Fighter as i am! Yes.
Dock blev Alex halvt medvetslös i några minuter och Erik började blöda.
Blev så djävla arg på dom där killarna så efter några minuter när dom försvunnit gick jag efter och skrek på dom och höll på. Var så himla arg. Helt sjukt. Frågade vad fan dom höll på med så tillslut gick dom till Alex och Erik och bad om förlåtelse. Nöjd.

Äntligen kom mina muskler till användning! Längtat länge efter ögonblicket, he he.