pantsie

image453image454

i sit on you?


16:57

Hemma!
Idag hade jag jättekul på jobbet. Först gjorde jag klart all fakturering, eller nästan. Sedan åkte jag, pappa och Martin till ett centrum för att dom skulle handla kavajer och sådär. Självklart ställde jag upp som shoppingassistent! Efter shoppingen blev det mat på Mias, där vi ätit hela veckan. Gott. Arne skulle sluta idag, eller.. gå i pension så vi firade av honom och gav honom presenter. Han blev jätterörd, gullig! Sedan var det bara att prata med alla byggarbetare och fakturera lite till. Eva skjutsade mig till stationen så jag slapp ta bussen. Känner mig verkligen inte hemma i Handen, men men.. skönt att bara sitta på samma tåg hem så man inte behöver byta i centralen.

Nu har jag jobbat klart iaf. Kommer saknar Eva och alla dom ganska jättemycket!
Trött as hell må jag säga.

sova?

Åh vad jag vill sova just nu. Fyfan. Ni anar inte. Tove följer inte med till jobbet idag heller. Det suger va. Aja.. tid är pengar! Man får väl tänka så. Idag är det ju fredag och grejer!

22:57



image451image450

hahaha herregud

En kille började ringa mig igår direkt efter begravningen, när jag kommit hem. Han pratade serbiska och jag förstod ingenting. Nu har han ringt sammanlagt 15 gånger och han vägrar inse att jag inte förstår honom. Imorse ringde han och väckte mig men jag vägrade svara eftersom det leder inte till något.
När jag satt på jobbet fick jag ett sms och smsen fortsatte komma.
Detta är tre av smsen:

"varför låter du det inte gå till slutet amria. han kommer aldrig bli din. leta efter din lycka utan honom"

"varför svarar du inte nu. låt honom leva sitt liv. du är snygg du kan hitta en singel kille"

"dra åt helvete. du tror du är smartast i världen. din skitstövel"

Pappa kände en som kände en serb som har ringt och försökt förklara att jag är svensk och inte förstår något och att han har fått tag på fel person. Tydligen är jag någon Amria? Jag förstår verkligen ingenting, men kan bara garva åt det. Har översätt på internet och skrivit att jag inte förstår någonting, men han vägrar inse.

Får se hur detta slutar. Spännande!

18:34

Då var man hemma ifrån allt. Det har varit mycket tårar, men samtidigt mycket skratt. Dock inte mycket skratt under självaste begravningen. Så som det ska vara.

Nu är allt över.

Im ready for the funeral

image447

at the work!

Hahahaha, Tove och jag flippar på jobbet. Det blev en liten film..


du betyder ingenting

Blir besviken så fort jag bara tänker på ditt namn alla jävla rykten så stämmer skiten allt var sant.


dagen i mobilbilder

Vi åkte och handlade, ja, vad skulle vi handla egentligen?
Det blev hursomhelst massor av schampoooo och hårspray, (hemligt) och sådär!
Pappsi är gladis.

Tove: "Vi borde ta en dagens outfit", haha och så blev det!

image443image444

Tove gömmer sig i bilen på väg hem och det var sjukt fint väder idag!
Blått och fint.

image445image446

17:55

Åh, precis kommit hem och slängt i mig mat. Skönt. Har som sagt jobbat idag med syster hos våran far. Jag och syster arkiverade och sedan tömde massor av gamla arkiveringar (?) haha. Kul att slänga saker! Det tycker även Eva som jobbar där. Haha, hon är rolig. Imorgon ska vi pumpa musik i gymmet och hjälpa Martin och sådär. Det blir nog soft.

Trööööött som fan.

jobba

hejdå

andra avenyn

Herrejävlar vad det händer grejer på andra avenyn! Helt sjukt. Man blir ju helt exhalterad. Irriterad och exhalterad. Men det är en himla bra serie, för att vara svensk.

Imorgon ska jag jobba med
syster, hos pappa. Det blir nog kul.

hair

Några frisyrer som jag tror syster skulle passa i. Tycker den sista frisyren är hel skön! Fast den skulle nog aldrig min syster våga klippa. Men, vem vet?


kalaslent!

Duscha nyss. Håret är fortfarande ganska kort, enligt mig. Fast det är ju ganska gulligt att ha kort hår. Haha. Det är lent som en babyrumpa också. Det är ju ett ganska stort plus. Undrar hur min syster ska klippa hennes hår och färga.. ska nog söka på lite bilder på frisyrer som hon kanske passar i.. Lär ju droppa dom här isf!

worthless

Tänkte att jag skulle möblera mitt rum. Höll på i sisådär 2 timmar, men, nu är det som vanligt igen. Great success! Attans att sängen är så stor.

don't ask

image434image435
image437image439image440
image442image441image436

14:52

Hemma, igen. Kyrkan var ju rätt trist. Tände ett ljus för gammelmormor iaf. Det kändes bra. Jag, mamma och Kerstin åkte sedan hem till Gammelmormors lägenhet för att lämna saker. Det var skumt att vara där. Höll på att börja gråta när jag var där ensam och mamma och Kersin hämtade saker. Fick Gammelmormors älskade svarta mössa. Den är så söt och tydligen passade jag i den. Nöjd.

Borde äta något nu.

sht

Tog nattbussen hem för att kunna följa med mamma när dom ska ringa i kyrkklockor för gammelmormor idag. Min mage mår inte bra kan jag säga haha. Sjukt.

Tack Pierre för alla trevliga samtal, hihi :$

!!!!

hemma!

goodbye

hello!

image433

ost?

image432

elo pantsie

image430
image431

lite bilder

Ylva är sådär rolig som alltid vill vara med på bild, puss!

image425image426
image427
image428image429

hemma

Kom nyss hem ifrån stan. Varit väldigt trevligt att umgås med muppen Ylva. Haha, hon är allt lite speciell hon, men mycket mycket myyycket bra! Köpte nya glasögon, med glas denna gång, örhängen och ett jättebra läpp balsam. Nöjd.

image424

band of horses

Inte den låten som spelats om och om igen hela morgonen, men denna är jäkligt bra den med! Njut.


godmorgon

Nu har jag sovit ut helt och hållet. Mamma kunde inte träna idag pga. ryggont så det blev inge träning. Ganska skönt att kunna sova ut en lördag ändå. Jag klagar inte, bara lite (; Idag ska jag till stan med Ylva. Saknar henne, så det kommer nog bli jättemysigt.

Känner för att äta en fetkaka idag!

23:25


image423image422

is there a ghost?

Niklas började prata om Band of horses och då blev jag så sugen på att lyssna på dom. Älskar deras röster, speciellt när dom höjer rösten lite.


snigelsex?

Klippet är hämtat från David Attenboroughs tv-serie "Den undre världen".


18:23

Helt seriöst. Snyggaste stilen någonsin.
Fast med ett par snygga jeans också, man ser ju inte benen på bilden. Synd.

image421

17:59

Kanske borde ta och städa lite?
Blev sur på mor nyss för att hon bara klagar hela tiden över att man råkat lägga saker på vissa ställen. Jag menar att höra saker som "Ta upp din väska", "Ta bort ditt papper", "Ta bort ditt armband" blir lite uttjatande. Speciellt när sakerna inte ens ligger i vägen och hon själv har saker ööööverallt.

image419image420

17:46

Något hände och det blev ett nytt linne från Indiska och en brun kofta.
Här händer det grejer må jag säga!
image418

nejmen

image417

springjacket

Kände för att köpa en vårjacka sådär. Så hittade jag denna fina. Nöjd.

image416

the resultat

image415

today

Ganska så kär i min monki tröja, den turkos'a.
Annars blev det ganska mycket cheapmonday, leggings idag och vita linnet från samma butik som leggingsen. Affären där Josefina, systers vän praktiserar just nu: Gina Tricot. Wööwwöw.

image414

cut the hair

Idag gäller det, fyfan. Hoppas jag blir nöjd. Har inte plattat håret idag för jag tänkte att Carro, min frisör, skulle få se hur mitt riktiga burr ser ut. Hoppas hon inte springer iväg som en rädd liten kotte. Slinga och klippa blir det. Fick sms för några minuter sedan om att vi (jag och mamma) blev framflyttade till klockan 11. Rätt skönt ändå. Då hinner man slänga i sig lite lunch. Tidig lunch.

I helgen ska jag nog bara ta det lugnt. Det är ju sportlov och grejer! Sjukt nice.

dagens?

Hmm.. ja, jag följer väl efter alla andra då!

Dagens humör: lätt irriterad, glad
Dagens mående:  ont i halsen, skavsår (ajaj)
Dagens borde: räkna matte eftersom jag inte ska gå imorgon
Dagens frisyr: uppsatt men även nedsläppt
Dagens klädsel: nya skorna, leggings, vitt linne, vit t-shirt, brun kofta
Dagens materiella vill ha: en vårjacka kanske?
Dagens planer: se på tv, sova
Dagens längtan: fixa håret imorgon, skönt!
Dagens tråkigaste: hmm, vänta på bussar och tåg, hatar att vänta
Dagens roligaste:  fixa ljudet med emma
Dagens låt: necro - hoe blow (YEAA!)

sådär ja, duktigt.

jeffrey dean morgan and gerard butler

Försök hitta snyggare killar.

Snygga Jeffrey
image406image409

Snygga Gerard
image410image412

emma pants mattias

image405

torsdag, ja herregud

Böääehhe. Ja, ungefär. Bussen går om några minuter och jag är inte alls pepp. Som vanligt alltså. Idag är det både gympa i skolan och gym efter skolan. Det är nice. Gym alltså. Gympa är mindre nice. Vem orkar släpa på allt? Den kan ju få göra det åt mig, haha.

Imorgon blir det klippa och färga håret, spännande spännande!

bah?

image404

awesome!

Nu är jag glad.

image403

orka

Ingen är i skolan ungefär. Alla har gått hem eller är ute och arbetar med projektet, skumt. Snart får man åka hem! 13:39, snart så!

emma och sarah

Hej och hå, alla blå och grå.
Jag fick nyss lypsyl av Sarah, eller, stavas det så? Hmm.. Emma kom försent idag för hon missade bussen, igen. Det var inge ovanligt. Vi är vana. Urban är gonso. Vi vet inte vart han har tagit vägen. Kanske hemma med sjukt barn, som igår.

Innan jag gick och lade mig igår sade en speciell person något som jag inte hört den säga förut. Det var skumt och läskigt, men lite speciellt ändå.

Idag ska som sagt Victoria klippa håret. Hoppas hon blir nöjd som jag alltid blir när jag varit hos min frisör. Jag ska dit på fredag. Sitter och funderar på hur jag ska klippa min lugg om jag ska gå helt crazy och klippa raklugg eller vara tråkig as usual.

HEjHEHEjEJHEJEhJE!

godmorgon sverige

Bah, spring till bussen!
Nae, så bråttom har jag inte, men lite. Borde inte sitta och blogga iaf, haha. Idag ska Victoria klippa sig, spännande! Gtg now! Puss!

partypantsie

image402

17:57

Nacken känns sjukt pajj. Tror den slet lite igår när man bar runt på Casper hit och dit, men det är väl sådant man får ta? Eller?

Idag fyller Hanna 17 år, grattis babe! Hoppas du får en jättebra dag!

Bilden är ifrån nyår. Snyggohanna till höger.
image401

vem kysste elin..


kalaskul!

Shit. Idag är det måndag. Imorgon är det tisdag, dvs. snart är det onsdag sedan torsdag och på fredag har jag bara en lektion och ska fixa håret efter den sen boaueh så var det lov! Sjukt härligt. Jag och syster ska jobba på fars jobb hela lovet, men ändå. Sjukt skönt att slippa åka tåg varje morgon. Haha.
Imorgon ska jag vara en glad kotte! Det ska du med.

casper

Lägger bara upp två bilder.
Synd att studion var upptagen, hmm..

image399
image400

home sweet home

Gud vad jag irriteras av bussförare. Idag när vi skulle ta bussen från skolan till stationen så stängde han dörren när det var 5 kvar på busshållsplatsen och sa "Nu tar jag inte fler", men det fanns plats? Så jag, Sarah och fler fick gå till stationen och komma hem jättesent haha. Sjukt drygt.

Idag var Casper med i skolan och blev fotad för vårat projekt. Sjukt söt han är må jag säga! Tror många i skolan tror att jag har ett barn nu. Men äsch!

Kommer bilder snart abööw.

ojoj

Nu blir det till att halvspringa till bussen.
Ha en bra dag!

sova kanske?

image394image395
image396image398

23:45

Här var det glipande lugg och trasiga läppar och läxor i bakgrunden.
Mycket bättre blir det inte!

image393

Lasse L

Lasse Lindh, varför gick du inte vidare i melodifestivalen? Sjukt konstigt. Rysningar av din röst helt klart.

Så underbart söt.

image392


hiphop atm

Nu blev det helt plötsligt mycket skum hiphop på min playlist. Se så det kan gå! Det blev bland annat Non Phixion, Necro, MF Doom osv.

image390image389image391

hoppsan

Ojoj, gick och lade mig klockan tolv och vaknade nu.. Så kan det gå! Det var en ganska crazy natt inatt, mycket skedning! Hahaha. Det var en bra kväll/natt. Nu har jag träningsvärk av gymmet, eller är det av allt skrattande?

19:31

Vid 17:04 sa Karå "Jag kommer om typ en timme". Haha. Undra hur långa hennes timmar är. Ringde henne nyss och frågade vart hon var och hon befann sig i Jakobsberg så hon är på g iallafall. Det var ju tur det. Jag som hatar att vänta. Buuh.

Sen kommer Olivia också, bah! Det blir mysigt!

Karå und Olivia
image387image388

16:26

image386image383image384image385

ttttttta

THE TOUGH ALLIANCE!

image380image381

The Tough Alliance - Holiday


"REALITY CHECK"


Robyn - Handle me


Godmorgon Sverige

Vilket underbart väder vi stött på idag! Jag och mamma for genast iväg till gymmet vid klockan nio. När vi kom dit såg vi att det var jättemycket bilar och vi båda blev skeptiska, men gick in ändå. Tydligen var det någon innebandytunering eller något. Träningen gick bra, men det blir lite jobbigare när man nyss vaknat. Fast man får väl stå ut antar jag! När vi tränat klart och skulle gå till bilen såg vi att folk parkerat som arslen. Jag menar, dom har parkerat så dom har stängt in ungefär 4 bilar? Då undrar man ju vad dom tänkt med. Mamma och jag garvade åt händelsen och åkte till farmor och farfar. Där var pappa med nanna. Pappa var inte på bra humör. Sällan han är det. Förstår inte varför. Undrar bara hur länge mamma kommer stå ut med att han är så sur och bitter eftersom hon är rena raka motsatsen. Fann syster sittandes med hennes marsvin, vet inte vad hon höll på med. Haha, skum brud det där!

Ska duscha när mamma tvättat hennes hår sedan vet jag inte!

hoffmaestro & chraa - crimson sky


23:28

Saknar sommaren. Alla grillkvällar, tekvällar på verandan.
Kräftor, isglass, festival, varmt, kan det bli så mycket bättre?

image378image379

bylsa?


Lärde mig ett nytt ord nyss. Fast å andra sidan så kanske det bara sägs i falun eftersom Niklas bor i falun och dom har ju en hel del konstiga ord för sig. Men "Bylsa" var då självaste ordet. Vad det betyder finner ni i "msn-rutan".

image377

hoffmaaaaaestro

image375

en till babe

Måste verkligen lägga upp denna bilden och visa skägget. Mmmmm, så fruktansvärt snyggt. Kan inte alla killar ha sådant skägg och uppsatt hår? Då skulle jag bli en väldigt lycklig tjej, väldigt.

image376

20:56

Sjukt härlig blick han har. Jag menar, mums.
Det uppsattahåret, blicken, skägg. Kan det bli bättre?

image375

20:09

Försöker göra mig pigg så jag sitter och sjunger till massa pepp låtar!  Vet inte om det kommer fungera.. bara vänta och se ungefär. Kanske ska ta mig en kopp kaffe eller te. Mums!

image373image374

mosig

Hoppsan. Gick och lade mig i sängen vid halv ett och somnade. Vaknde för några minuter sedan av att mobilen ringde. Är så himla trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Kanske ska sova lite till?

När jag åkte buss imorse tänkte jag lite sådär. Man är ju samma personer som åker samma buss varje morgon. Kanske någon ny pga. att den missade bussen innan eller försovit sig eller något. Men, vart är han som alltid går på vid Sätervägen? Han har inte åkt bussen på flera veckor. Vi åkte ju alltid samma morgonbuss, men nu är han aldrig vid busshållsplatsen? Har han bytt jobb? Skaffat bil? Eller, kan det verkligen vara så att han inte finns längre? Skumt.

oprah

Vet inte varför, men jag fastnade framför Oprah när det började. Heidi Klum och hennes man Seal var där. Måste ju säga att dom är nog det perfekta paret. Dom verkar så himla kära och är så gulliga med varandra.

image372

godmorgon

Lagom trött idag alltså. Somnade mitt i ett sms, duktig. Har ju hänt förut så det var ju ingen överraskning. Idag är det fredag och jag har som tidigare sagt i bloggen, bara en lektion. Känns lite halvt att gå på den eftersom jag är så sjukt trött för jag sov fel.

Men men.. det är väl bara att gå, antar jag?

sa du en vecka?

Ja just ja. Humberto och Kai som håller på här hemma ska iväg en vecka för att arbeta i ett annat hus? Vafan? Sa du en vecka? Sjukt drygt att vänta en vecka. Allt vårat skulle ju vara klart om några dagar. Men jag antar att det är deras val, eller.. konstiga planering mera.
Iallafall.. jag mamma pappa satt i vardagsrummet och såg på kustbevakarna och tove och robert i köket, haha. Utspridda lite sådär. Åt några gelehjärtan och sådär. Förra alla hjärtansdag så var jag med Karå hemma hos mig. Känns lite konstigt att inte vara med henne idag, men hon har ju pojkvän så jag får väl förstå. Hoppas vi gör något dom närmaste dagarna iaf. Länge sedan man var med henne på fritiden, om man bortser en timme i måndags.

En vecka, en jävla vecka.. lov också. Har även fått reda på att begravningen hålls den 27 februari, mitt på lovet. Rätt skönt ändå. Lär fällas många tårar. Jag skulle vilja läsa någon dikt eller något bara, men jag är usel på att skriva dikter och sådant. Det känns lite, eller inte så lite.. mycket tråkigt!
Hoppas AnnCha sjunger eller något. Det vore trevligt.

Vilken trappa!
image371

19:49

Hmm.. nu har jag ätit middag. Tränade innan och följde med mamma så hon kunde köpa en present till pappa. Kändes grymt skönt att gymma idag. Kändes som det var evigheter sedan sist. Nästa gång blir på lördag, man måste ju vila en dag mellan gångerna. Nu jävlar sätter det fart igen!

Jadda jadda?

Nu börjar väl all hysteri om alla hjärtans dag. Kör ett citat från Olivia "Tattardagen no 1", haha. Aja, ha en bra dag.

Today im going tooooo schoool, wish me luck!

love it

Håller med syster. Detta måste vara den sötaste och roligaste reklamen på länge.
Kommer ihåg när jag och mamma såg den på tv första gången för sisådär 2 veckor sedan. Fyfan vad vi skrattade åt den. Så söt unge!


fika with olivia

Åkte och fikade med Olivia och sådär vid fyra tiden. Allt möjligt togs upp och mycket skvaller. Alltid trevligt att höra skvaller. När jag kom hem hittade jag min sötnos i soffan.

image369image370

saknar'e

Saknar kvällarna hos Linnéa.
Kasta saltapinnar över halva lägenheten. Se på filmer och dricka öl. Det var bra tider det! Hoppas det blir så igen snart för snart är det sommar och då blir det nog som vanligt igen. Hoppas det iallafall.

image368

underbart


18:05

Niklas säger (18:02):
du har säkert varit naken minst 40% av tiden
Niklas säger (18:03):
haha
jessica säger (18:03):
haha, är knappt hemma 40% av tiden
Niklas säger (18:03):
nej, därav den låga siffran!



Niklas säger (18:04):
varje gång jag varit inne på din bilddagbok
Niklas säger (18:04):
har jag
Niklas säger (18:04):
"Det kallas tvivel, det där som stör..." etc, på hjärnan i typ 2 timmar efteråt
Niklas säger (18:04):
går och visslar på
Niklas säger (18:05):
fyfan


Hahaha, du är bra.

i want a lover i don't have to love

"I want a boy who's so drunk he doesn't talk"

Tråkigt, men det stämmer nog. Varför ska man slösa tid på massa känslor som ändå kommer dö inom en viss tid? Varför gå och bli ledsen över något som kommer sakta men säkert försvinna? Egentligen borde jag inte skriva detta för jag själv är kär i kärleken, eller? Nej, å andra sidan så är jag nog inte det heller.

image367

purple and brown

Hahaha, förstår inte hur det kan vara så hysteriskt roligt.
Bror brukar sitta och göra likadana läten som purple and brown, haha.


aqualung

image363image364image365image366

lily allen

Alltid tyckt om Lily Allen. Gillar verkligen alla stiler som hon haft.

image362


damien my love

Killen är inte bara fruktansvärt snygg, han kan sjunga också!

image361


canon nosebone

image360

haha, men misslyckat

Herregud. Vi renoverar ju här hemma och ingen i släkten vet om det, ungefär. Vi har speciellt inte sagt något till farmor och farfar för det ska bli en överraskning. Allt är klart om sisådär 2 dagar och så ser jag att en svart volvo kommer på gatan från mitt fönster och det första jag tänker är "Farfar?!". När bilen vänt på vändplan ser jag nummerplåten och det är farfar. Hahaha. Snacka om misslyckat.

Den lilla spionen.

Det skumma var att han ville varken se det eller något. Bara frågade om vi renoverade hela huset, haha. Skum den där farfarn. Han var bara här i några minuter och kan inte ha sett så mycket. Herregud alltså.

image359

all hail the heartbreaker

Det fungerade inte att vara i skolan. Hann vara i skolan en timme.. sedan kom alla tankarna om Gammelmormor ruschandes förbi. Som tur fanns Sarah där som kunde ta hand om mig och övertalade mig om att jag kunde åka hem för jag skulle ändå bara gråta igen om jag stannade kvar.
Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Det känns bara så himla tomt. Det kanske ni tycker är konstigt eftersom jag inte var med Gammelmormor varje dag, men man visste iaf att hon fanns där i hennes lägenhet i Bagarmossen, eller som på sista tiden, på rehabeliteringshemmet.

Jag skulle göra sjukt mycket för att få tillbaka henne, hel och frisk.

Känns som det enda som lugnar ned mig är att vara i mitt rum.. vet inte varför.. bara vara hemma hjälper. Att ha mor i närheten det är en trygghet. I skolan är allt så dystert och då blir det bara värre.
Nästa försök: imorgon.

image353image355image356
image357image358

godmorgon sverige

Vaknade en halvtimme förtidigt idag. Försökte somna om och sådär, men det blev att lyssna på musik och halvsova istället. Kändes rätt konstigt att han gick och lade sig före mig så jag inte fick något sms när jag somnat "Sover du? <3". Bah. Känns konstigt. Hoppas han mår bra idag.

Måste lämna en lapp till Aino varför jag var hemma igår. Frågar hon hur jag mår så vet jag att jag kommer börja gråta så förhoppningsvis hinner jag säga att hon inte ska fråga hur jag mår när hon läser lappen.

Skönt att bli tvättad av syskonen i handfatet? Hmm.. antar att jag gillade det, då.

image350
image351

Vad hände med gluggen?

ro hit sommar

image349

svartvit genom tiderna typ

image344image335
image337image338
image339image340
image341image342image343image345
image347image348

svart och vitt

Vet inte varför, men jag gillar svartvita bilder grymt mycket.

image333image334

Maria Mena

Frågan är, kommer jag någonsin sluta tycka om den här låten?
Har lyssnat sönder den i mer än ett år nu och har inte tröttna än. Ganska så sjukt. Kommer ihåg att jag lyssnade på den när jag sov över hos Mikaela med Simon och sådär. Lyssnade hemskt mycket på Maria Mena vid det tillfället.

http://www.lastfm.se/user/thebenny

"Toppartister totalt

1 Maria Mena 1,613"

Hell yeah.


18:07

Nu har jag sett på tv och bara latat mig och även ätit knäääckebröd för jag glömde äta lite där ett tag. Åkte buss idag ju, då kom jag på hur mycket jag ogillar ungdomar. Jag menar, 8-15 åringar. Helt sjukt. Verkligen ogillar dom. Påtal om ungdomar så måste jag köpa mer flingor. Eller okej.. mamma måste, hehhh..

image331

Ellen

Träffade Ellen på vägen hem. Känns som hon förstår sig på mig och kan se igenom mig och verkligen se att jag mår dåligt. Hon fick se mitt rum och hallen och tyckte att det var fint. Det var ju bra det.
Hoppas vi kommer umgås mer i framtiden. Vi måste ju äta våran middag från affären under åhléns.

Du betyder väldigt mycket Ellen.

image330

jimmy eat world

Länge sedan man lyssnade på Jimmy eat world. But, here they come!
 

ont

Trodde aldrig att det skulle göra så ont som det gör. Saknaden verkligen svider i en. Ögonen är rödsprängda. Var och sköljde dom nyss.. trodde inte jag såg så blek ut som jag gör. Detta tar verkligen på mig likaså resten av släkten.

Önskar jag var lite som min syster som kan vara så iskall och bara stänga ut allt ibland.

Ska åka och träffa Karå snart, det blir bra.. antar jag.

Vila i frid

Du, du var den bästa förebilden någonsin. Kunde inte önska mig någon bättre. Du har lämnat en enorm sorg och trasiga hjärtan. Hoppas du vet hur mycket du betydde/betyder för alla. Verkligen alla. Du var älskad och omtyckt av alla och har alltid varit rättvis och bäst.
Kommer aldrig glömma att det sista du sa till mig var "Du är så söt". Att få höra det från dig som man försöker leva upp till är något otroligt. Jag kommer aldrig glömma dig, tiderna med dig.. aldrig.

Du är bäst och kommer alltid vara.
Jag älskar dig.

image329

keka kamera

image327

the spill canvas


crush crush crushhhhhh

I got a lot to say to you
Yeah, I got a lot to say
I noticed your eyes are always glued to me
Keeping them here
And it makes no sense at all

They taped over your mouth
Scribbled out the truth with their lies
You little spies
They taped over your mouth
Scribbled out the truth with their lies
You little spies

Crush
Crush
Crush
Crush, crush
Two, three, four!

Nothing compares to a quiet evening alone
Just the one two of us who's counting on
That never happens
I guess I'm dreaming again
Let's be more than this

If you want to play it like a game
Well, come on, come on, let's play
Cause I'd rather waste my life pretending
Than have to forget you for one whole minute

They taped over your mouth
Scribbled out the truth with their lies
You little spies
They taped over your mouth
Scribbled out the truth with their lies
You little spies

Crush
Crush
Crush
Crush, crush
Two, three, four!

Nothing compares to a quiet evening alone
Just the one two of us who's counting on
That never happens
I guess I'm dreaming again
Let's be more than this

Rock and roll, baby
Don't you know that we're all alone now?
I need something to sing about
Rock and roll, hey
Don't you know, baby, we're all alone now?
I need something to sing about
Rock and roll, hey
Don't you know, baby, we're all alone now?
Give me something to sing about

Nothing compares to a quiet evening alone
Just the one two of us who's counting on
That never happens
I guess I'm dreaming again
Let's be more than
No, oh

Nothing compares to a quiet evening alone
Just the one two of us who's counting on
That never happens
I guess I'm dreaming again
Let's be more than
More than this

packed my bags

Eller okej, packat mammas väska. Ska åka till gammelmormor idag och hälsa på samt lämna väskan till mamma som innehåller nya kläder och tandborste och sådant som man behöver.
Tror det kommer bli en ganska känslomässig dag idag, fan.

hot chip - boy from school


grattis camilla!

Idag fyller min kaffekompis Camilla 17 år. Graaaaaaaaaattis!
Vi blev kaffekompisar för flera år sedan och gud vad alla tyckte det var konstigt att vi drack kaffe då ;$ men vi var coola. Kanske lite coolare nu än då. Haha.

Hoppas du får en jääättebra dag! Grattis, biiiz!

Bilden är ifrån Arvika 07.

image326

gooodmorgon

image325

vem fan e pantsie?

Ingen aning.

image324

apple?

image323

hot chip - playboy


bomberman

Ska spela bomberman med bror nyss. Spelade igår kväll med bror och Joel hahaha. Geeks.
Let's do this shit!

image322

fu niklas

image321

ivrig hund

Han ville vara överallt imorse. Helt galen.

image318
image320

godmorgon i guess

Godmorgon. Mamma är fortfarande inte hemma. Jag sov bort morgonen. Tove kom in och snodde skivor imorse. Robert jobbar. Pappa jobbar. Jag sitter ensam i mitt rum i en harley davidson tröja som inte tillhör mig utan min pappa.
Mamma kommer inte hem förrän imorgon. Tove kommer hem runt sex? Robert kommer hem runt fem? Pappa kommer hem runt ?? Jag är hemma. Inte ens målargubbarna är här. Skumt.

Min morgon i bilder:

image315
image316
image317

btw

Den 22 februari blir det frisören igen.
Jag vill ha löshår, men inte sådant som blir slitet efter en vecka. Riktigt bra och fint ska det vara.

image314

it's just keep on getting more worse and worse

Bah.. gammelmormor blir bara sämre och sämre. Mamma sover över där inatt för hon är verkligen inte okej. Det känns sjukt jobbigt inuti en. Man vet inte vad man ska göra. Kan man göra något? Jag älskar henne, men vill inte att hon ska lida. Hon är den bästa i släkten och den starkaste.

Åt middag ikväll med Robert, Tove och Joel för att mamma är ju inte hemma. Känns konstigt.

Godnatt.

my room

Malin ville se mitt rum lite grann. Det är dock inte klart än, med inredningen alltså (;

image310
image311image312image313

Nu blir det las vegas för mig, pusss!

somnat gullet?

Somnade helt i soffan när jag kom hem från skolan. Gick hem tidigare för jag hade ont i magen. Men nu känns det mer som att jag har feber? Är sjukt varm och känner mig jättehängig.
Så himla trött på allt. Ge mig något nytt, något kul, något härligt!

i love you for real

Babybabybaby, vad har du nu ställt till med?
Jag finns alltid här för dig, lilla vän (och nu menar jag inte mat faktiskt!).

image306image308image309

Jag älskar dig, på riktigt. Du är en av de bästa.

live - dolphin's cry


gymmet is freaky

Var och gymmade idag som sagt. Lade mobilen vid springbandet så jag kunde lyssna i headsetet. Efter några minuter får jag ett anonymt sms "Jag ser dig". Hur läskigt är inte det? Ville inte lämna mamma på hela gym-passet. Blev rädd på riktigt även om jag skrattade åt det. Känner jag den som skickade, eller skulle den som skickade skicka till någon annan? Freaky.

the curly hair

Kan ju passa på att visa hur mitt hår varit dom två närmaste dagarna pga. inte haft lust att plattahåret. Sen har jag inte en blekaste aning om vart den ligger. Kanske i köket? Who knows!

image305

promenad

Mamma var och hälsade på gammelmormor så för att vi snabbare skulle komma till gymmet så tog jag mig en promenad med hunden.
Jag gillar hur det ser ut när man kollar upp på träd. Vet inte varför. Fotograferade upp mot träd i skolan också och lämnade in till Bertil. Han sa att han också tyckte det såg ut och att bilden var jättefin. Fast det var ju några månader sedan.

image303

Lite risig bild på Nanna, men äsch! Hon är ändå söt.

image304

19:19

Baby can i hold you tonight?

anonym

image302

Det känns ganska skönt när folk kan berätta allt för en. Litar på en och sådant. Fast vissa går ju lite ur spår, men det kan man ju inte göra så mycket åt. Haha. Fast hon är söt ändå!

Känns bra att du kan berätta sådant här för mig.. haha!

14:45

Åh kom nyss hem och hörde att rummet var klart! Dom ska bara lägga en list där tapetväggen är imorgon. Sjukt nice. Tittade in nyss och det var så himla fint. Riktigt fräscht! Lär ju ta några bilder sedan och lägga upp här (;

22:22

Sett på tv med mor och syster hela kvällen. Ätit semla och myst och sådär. Ska snart sova bara ladda mobilen lite till, haha. Ser på en ny serie på femman. Rules of engagement, den är ganska rolig faktiskt.

Nu ska jag iaf sova efter allt. Nighty.

Miss you terribly

Saknar den lilla dalmasen något fruktansvärt. Kommer ihåg första gången han åkte hem till mig ända från Falun. Gud vad nervös jag var när jag skulle åka och hämta honom på centralen. Värst var nog ändå att han var ännu sötare irl. Tillochmed ännu mer cp irl. Haha. Det var den 17 mars 2007. Snart två år sedan vi träffades för första gången. (UPDATE: Ett år menade jag. Hahaha. Heja mattelektionerna.)
Hoppas vi ses snart igen. Innan sommaren och alla festivaler iaf.

Jag älskar våran relation.
Han är bra, mycket bra.

image301

15:12

Home, sweet home.
Åh vilken härlig känsla att komma hem och höra Humberto och Kai säga "Ditt rum blir klart imorgon".
Gud vad jag längtar. Verkligen. Helt fruktansvärt. En natt kvar i soffan, en natt.

I helgen ska jag vara med Ylva hoppas jag. Saknar henne något fruktansvärt.

Bjuder på en gammal bild på mig och Camilla. Haha. Snygga!
image300

07:51

Inte sovit bra i soffan alls inatt. Klarar inte fler nätter. Okej.. kanske klarar en, men två nej. Ryggen tar för mycket stryk och jag har redan ryggproblem så det suger verkligen. Hoppas verkligen att Humberto blir klar med mitt rum imorgon. Just nu håller han på att slipa mitt rum och grejar. Hoppas han iaf målar väggen där sängen ska stå för då torkar den ju så kan jag sova där imorgon. Eller något.. haha.

Idag slutar jag fyra. Blä. Fast jag har ju kakáka i min klass så det är roligt! Hahaha.

Pantsie shoots kakáka - for real!

23:08

Hmm.. folk är allt underliga. Det är nog något som jag alltid kommer ha i huvudet.

Imorgon är det semeldagen eller fettisdag som den heter.
Mamma köper alltid jättegoda smelor från Sans Rival. Dom slår verkligen alla andras semlor. Sjukt goda!

Idag har varit en väldigt skön dag.
Efter middagen satt vi ned vid matbordet och bara pratade. Robert, min bror, haha han svarade varje gång det ringde i telefonen och sa alltid något konstigt. Låtsades vara en telefonsvarare eller var extra glad mot försäljare så dom blev helt häpna. Haha. Han är så himla bra min bror. Skrattar verkligen alltid när  man är med honom.

Jag har bra syskon!
Goodnighty.

cybertown

Hahaha oj herregud.. Fyfan vad kul det var att spela laserdoom. Några av oss, de flesta, köpte dagskort så vi körde 3 gånger och jag kom första gången på 14de plats hahaha. Inte så bra. Andra gången fick jag rank 4 och sista också. Kände mig grymt nöjd. Jag var bäst i mitt lag. Nöjd!

Vill spela meeeer, men är så sjukt trött nu. Haha.
Vet inte hur många gånger jag flög in i väggen eller krockade med personer. Blåmärken kanske. Värt.

image299

10:39

Goooodmorgon Sveeeeeeeeeeeeerige!
Jag sitter nu och slänger i mig frukost och ser på när byggargubbarna sliter med golvet. Ganska så underhållande.
Idag kommer dom stänga av golvet så man måste gå på en brygga upp. Haha, helt sjukt.

Have a nice day everybody!

22:01

Bilden ska inte framstå som något pornografiskt så försök inte.

image298

20:30 crap

Vaaafan. Varför? Haha. Suck.

Anyway.. såg klart på oth för sisådär en timme sedan. Skönt att Brooke får gå ut gymnasiumet och att Lucas missade Dan. Hoppas Dan lämnar in sig själv till polisen eller ett psykhem. Vad som helst skulle ju vara bra?

howie day


15:45

Börjat bli sjukt stressad. Datorn gör ju så man skapar stress. Även fast man inte märker det. För jag är ju inte stressad i livet direkt. Naprapaten sa att datorn gör mig stressad när alla skriver och jag retuscherar bilder och sådär. Jag tror faktiskt att det stämmer. Han är nog ganska smart den där gubben.

Var och fikade hos farmor och farfar ju. Janne Simona och Edvin var där också. Såg dock inte Edvin för han låg och sova haha. Farmor och farfar renoverar deras vardagsrum och det börjar bli riktigt bra! Dom hade hittat en gammal ölflaska under golvet. Lite tufft. Den måste ändå vara runt 40 år gammal.

M.I.A.

image295
image296
image297

13:08

Godmorgon Sverige.
Inatt var en skum natt med många söta sms. Bah.
Nu ska jag snart åka och fika hos farmor och farfar. Det blir trevligt.

Dag ett.

04:07

Varför sa jag ens något? Dumt. Dumt.
Kom ihåg detta nu. Bra.

Suck.

03:51

Gå och lägg dig Jessica.

00:37

Tänt massa ljus i mitt rum nu och släckt lampan. Rökelser på högvarv också. Det är mysigt och skönt. Jason Mraz spelas på ipod högtalarna och det kan nog inte bli så himla mycket bättre än såhär. Ligger dock uppochned i sängen, känns lite konstigt, men men omväxling förnöjer!

Imorgon ska jag sova ut lite i min säng och njuta av den underbara stunden.. sedan förhoppningsvis åka och träna. Om Tove vill dvs.

Goodnighty.

bed.

image293image294

STEP UP 2 THE STREETS

Ojoj denna kommer jag gilla helt klart.
Måste se helt klart!


16:37

Syster la upp en video på Patrick och Shes like the wind och jag måste säga att denna är sjukt bra..


so cry me a fucking river, bitch

Kommer snart gråta pga. vädret.
Snöblälböbäbäläbläbälbälb. Vad är det här? Inge snö ska det vara! Det ska vara vår, sen sommar. Då är jag jättenöjd.
Ni har ingen aning om hur mycket jag längtar till onsdag. Det är något sjuuuukt!

Nu blev det Håkan Hellström på playlistan, spännande. Passar dock inte till vädret. Måste byta... Det får bli lite death cab. Det känns fint och bra.

image292

16:00

Jag är faktiskt lite hungrig.
Ätit två bananer och tre clementiner idag. Känns ju ganska bra haha. Fastnade i duschen idag igen. Har en tendens att sätta mig ned i badkaret på sitt saken och bara sitta där med vattnet på.
Idag ska jag till Camilla och äta middag i guess. Det blir nog trevligt trevligt.

Bilder från igår baaaaaaaaaah!

image290image291

deppigt

image288

pojke?

image287

What?

Vad hände?

image285

Morgon med Jason

Åh vad jag sover skönt i min säng. Helt sjukt. Vill verkligen inte stiga ur den. Den är underbar, bäst, ska gifta mig med den. Eller okej kanske inte, men jag skulle gjort det om det gick!

Börjar morgonen med banan och clementin och min underbara Jason Mraz.
Älskar Jason Mraz. Skulle vilja känna honom så han kunde sjunga för mig varje kväll när jag ska sova. Det vore to die for. Kanske ska ta och mejla honom och berätta om mitt erbjudande. Fast.. vad skulle han då få av mig? Hmmmm... svårt!

image284

PS. I love you

Nu har jag och Victoria sett klart på PS. I love you. Om jag skriver att jag inte grät under filmen så ljuger jag big time. Som en fontän!
Sjukt bra film. Helt värd att se.

Tack Staffan för hjälpen... hahaha.

Skulle inte tveka en sekund på Gerard Butler.

image283

Här ramlar det in videos på högvarv!

The knife såklart. Underbara.



Aroooound the wooooorld

Någon som tröttnat på denna?
Verkar som det inte går..

Älskade denna video när jag var en liten liten flicka.


but i like it


18:06

Åh, får låna brors rum idag. Nu blev jag glad. Nu kan jag och Victoria se den efterlängtade filmen. Eller okej.. vi har längtat efter den sen i söndags, men ändå! Haha. Tror vi kommer gråta rätt fint ikväll faktiskt. Det kommer nog bli jättemysigt. Det är jag ganska säker på (;

Sitter och lyssnar på all i want is you och tröttnar inte. SÅ bra är den!

image282

love you honeypie

Victoria

if I was a flower growing wild and free
all I'd want is you to be my sweet honey bee
and if I was a tree growing tall and greeen
all I'd want is you to shade me and be my leaves



aids

Idag kände jag mig för att stödja aids och därav köpte jag ett aidsstödjande linne.
Linnet är designat av Rufus Wainwright.

image280image279

Rufus in the mirror

image281

not so good wha

Var hos gammelmormor idag. Det var hårt. Hon mår inte alls bra nu. Somnar hela tiden och äter inte eller dricker. Känns så himla hemskt. Hon som alltid varit så stark. Bästa ju.
Hon var så himla söt när jag skulle gå därifrån idag. Hon hade tårarna i ögonen och sa "Du är ju söt". Blah, svårt att inte gråta. Vill verkligen inte att hon ska lida, men vill inte att hon ska försvinna..

image278

10:40

Yep, då var man hemma igen då. Haha. Sov inte alls bra i soffan inatt. Usch! Har fått världens träningsvärk i magen. Inte så nice. Fast.. det är väl ett bra tecken?
På den enda lektionen vi hade idag så pratade vi om växthuseffekten. Jag tycker att det är intressant, men ibland undrar man ju om det verkligen är något "stort problem" eller bara så att vi har en period just nu där vädret blivit varmare och vi har fått mera koldioxid. Men jag vet inte. Inte du heller va?

Snart eller okej.. om ungefär två timmar ska jag och mamma åka och äta lunch med Tove och buddies.
Det blir nice!