YOU AND ME, ME AND YOU


BETONGKEPA OCH MÄN

Det finns dagar då man bara släpper allt och bara kör på. Den dagen tog jag och Annika i fredag. Mest jag, tror jag. Vi hade besluts ångest över vart vi skulle "släppa lös" på. Men det löste sig. Pang på jägern och cider. Sedan upprepade det sig så ett x-antal gånger.
Jag blev, utkastad. Hahaha. Aldrig hänt förut men nu jäklar. Hur akward är inte det? Iallafall, så jag blev tvungen att gå till Annika och våra två medkompanjoner och säga att jag måste gå. Men då tog vi alla kosan och drog hem till ena kompanjonen. Somnade som en stock och vaknade upp i panik över vart jag befann mig. Men det löste sig.
Sedan var det bara att gå och jobba. Skönt. Betongkepan var så jäkla tung.
Men jag hade kul!


MANNEN


WHO ARE YOU TO MAKE ME FEEL SO GOOD?

Men det är okej att hjärtat blir varmt av dina ord. Mer än okej.

LIVSNJUTARE

Jag ligger fortfarande i sängen.

ONÖDIGT MEN..


GALET SLITEN

Som dom flesta vet så har jag varit sjuk i ett bra tag. Hade feber i två veckor och varit förkyld i en månad ungefär. Men nu börjar min vanliga röst komma tillbaka och det känns helt jävla underbart!

Vet att det blivit dåligt med bloggandet nu på senaste. Därför tänkte jag bjussa med bilder, på mig (när jag lockade håret lite)!


GODNATT

Bra dag med Hanna idag. Bra kväll med Hanna. Bra natt med Hanna och katterna.
Nu ska jag sova i ungefär fem timmar sen jobba. Åh, taggad.

FREDAG

Det är ju såhär att det är fredag idag.
Igår var det torsdag och jag hade 10 timmars passet. Fina Hanna kom förbi och åt lite tidig middag då bestämde vi att efter mitt pass ikväll så ska vi gå och sätta oss och ta några cider eller dylikt! Hanna ska dricka rödvin (för det är nyttigare enligt henne). Haha. Kommer bli mysigt.

Så just nu hänger jag med mor min och har lockat håret lite. Tänkte att det ska väl inte bara vara som alltid mitt hår som det varit på sistone. Så, nu blev det lockigt. Men det lär ju försvinna när jag jobbar. Anyways.


SAMTAL FRÅN AFRIKA

Idag ringde bästa Jesper hela vägen från Afrika! Han meddelade att han hade det bra. Varmt och bra. Alla var glada och dom åt väldigt stark mat. Haha, killen gillar ju inte stark mat. Dom hade fått lära sig alla deras normer/regler hur man uppför sig och sånt. Ikväll eller imorgon skulle dom lära sig att trumma på, ja, trummor! Och dansa afrikansk dans! Hur kul låter inte det?!
Det är ett skönt lugn i mitt hjärta efter att ha hört att han har det bra.

Kul att det var jag som hade dålig mottagning och inte han. Hahaha.

Kom hem fort, bästa du.

RAY

Dagen har bestått av många farväl. Sorg väller ur mitt rum. Hjärtat svider och tankarna flyger runt. Det finns inget att göra åt saken. Det bara är så. Någon gång går det över. Men det kommer svida ett tag. Jag gillar inte när det svider. Jag gillar inte att gråta. Men det finns två killar som fixar det onda ganska bra. Den ena är ju min älskade Joshua.

Ikväll är det jag och Raymond Charles Jack LaMontagne. Bara vi och mitt svidande hjärta.



JESPER

Om mindre än 12 timmar sitter en av världens finaste killar på ett plan till Afrika. Finaste killen, Jesper, som åker dit för volontärarbete, ska stanna där i 3 månader. Det känns som en evighet. En evighet från att ha pratat konstant i tre år till inget helt plötsligt i 3 månader. Vet inte hur det ska gå.

Min bästa killkompis.
Finns inga ord för hur saknad du kommer vara. Bara att du finns ett sms iväg har alltid varit som en security blanket, något att lita på och berätta allt möjligt konstigt för. Du vet det mesta om mig. För du är en som jag berättar allt för. Det var länge sedan något tyngde ner mig såhär humörmässigt. Men det är för att jag kommer sakna dig så mycket. Jag vill att du har den bästa erfarenheten i Ghana. Att du lär dig massor om livet som vi kan prata om över en skål popcorn i december. Jag är redo med popcornen och en stor bamsekram.

Du är bäst älskade Jesper.