23:33

Jag har inte mycket att säga. Jag vill inte hänga ut folk. Men ändå vill jag få ut alla mina aggressioner som jag har inom mig. Arg och besviken så många olika nivåer. Men jag ska vara tyst nu.

Imorgon ska det vara varmt, igen. Jag och mamma ska till globen och lämna in bilen för något. Sedan hem och sola tror jag. Ska äta gott i kista och se bio med Malin någon dag också. Trevligt. Skönt på vardagar!

Snart 10 dagar kvar tills jag fyller år!

monopollördag?

Idag har jag inte gjort något märkvärdigt, jo handlat presenter till bror som fyller år .. idag blir det ju. På kvällen cyklade jag till Emelie och spelade monopol med henne, Malin, Isabella och Jocke. Jag kom tvåa! Yay.

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS
GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS
GRATTIS 

21 grattis till min bror på födelsedagen!



jag tror ingen missat..

Att jag åkt hem från peace and love. På tisdag morgon fick jag enormt ont i magen och det ena ledde till det andra. Först blev det festivalsjuktältet, sedan borlänge akutmottagning, sedan faluns sjukhus/lasarett. Pappa kom tre på natten och då var jag inlagd på ett rum med dropp och hela baletten.
Nu är jag iaf hemma. Fortfarande ont i magen, men absolut inte lika ont som jag hade där borta.

Ingen mer festival för mig. Slutar ju fan aldrig bra.

Men snart fyller jag år och det är ju trevligt.

midsommar

Midsommar var riktigt bra, trots hostan. När mamma pappa och jag satt och hade lite sill-lunch så kom våran granne Per över med ett glas med en likör som han hade gjort själv. Så underbart med trevliga grannar! Robert, Anna, Robert och Joel kom senare och jag och Robert klippte Roberts hår. Haha, många Robert!
Vi åt massor och badade massor.
Efter vi ätit en jordgubbskaka så åkte jag hem till Pauo för Victoria tjatade så fint. Pauo pajade ett vinglas. Victoria pajade en AS stor glaskruka full med korkar. Hahahaha. Underbart. Så typiskt lilla klantarslet vid namn Victoria.
Åkte till jakobsberg och åkte taxi hem med Robert och Anna. Rätt nice ändå!



glad midsommar!

Man har ingen större lust till att vara seriös på midsommar längre.
Hej och hå, hosten är på!


soft vecka

Denna vecka har varit skön. Har hunnit med både ena och andra! Ätits massa snasks med Ylva. Badats har det gjort med Karå. Har ätit lunch med mamma och Tove. Har kollats på film med Malin. Har setts på bio med Malin. Har fikat med mamma och pappa. Har hostat som en tok, mindre trevligt.

OCH DET ÄR BARA TORSDAG!! tummen upp för det!

Snart blir det paradise hotel 4!
NICE NICE NICE NICE NICE!!

marley and me

I tisdags kom Karå över och badade med mig. Sedan åt vi hallonkräm med mjölk och somnade. På morgonen åkte vi med mamma till centrum för att inhandla lite inför festivalen. Blev lunch med Tove också. På kvällen åkte jag och Malin till ICA och handlade snasks. Filmen blev marley and me. Dock hade jag sett den innan. Men grät ändå till den. Sorglig film alltså.
Idag är jag bara jättehostig. Sämst.

trött

Var i bro idag. Mamma skulle dit till vårdcentralen. Hennes läkare böt ju plats dit från viksjö eftersom Carema, skit Carema, köpte upp vårdcentralen här ute eller något. Keffa är dom hur som. Trött trött trött. Om en vecka är jag på peace and love. Inte illa pinkat! Idag ska jag mysa med Ylva tänkte jag. Hihihihihhihihi.


en trött söndag

Igår firade man Michaela som idag fyller 18 år. Grattis grattis! Hoppas du får många fina presenter.
Gårdagen började dock med att jag, Sara och Annika förade hemma hos mig och sedan fick skjuts av snälla pappa till båtklubben där Michaela firades. Det regnade något sjukt, men jag hade ändå super kul. Vid halv tre hämtade snälla mamma mig för hon ville inte att jag skulle gå ensam hem. Snäll! Regnade sjukt mycket då med, så det var otroligt skönt att bli hämtad. Puss på mamma och pappa.
Idag sov jag till kvart över fyra. Värt.

Det blir vad man gör det till helt enkelt!



satans idoter

Dagen började med att jag och mamma såg på tv och sedan bestämde oss för att åka och fika på plantagen på waynes. Det finns riktiga idioter runt om oss som man inte riktigt vill le emot. Vi sitter och fikar. Folk har självklart inte tagit bort deras brickor. Folk som vill sätta sig vid dom borden ställer brickorna på andra bord, istället för att bara gå en meter till och ställa dom i brick-vagnen. Nej, det är ju så fruktansvärt jobbigt. Man måste ju vara lika dum i huvudet som den innan som inte kan städa efter sig. Så jag får frispel och tar brickorna som mannen flyttade på till ett annat bord och ställer i brick-vagnen en meter bort ungefär. Samtidigt säger jag "Det känns ju bra att ha mer vett i huvudet som 18 åring än en 45 årig vuxen man". Hans fru hör och ställer bort en bricka.
Fy i helvete vad jag stör mig på personer som inte kan städa efter sig. Som tror att det är självklart att andra gör det när det är självklart att man ställer bort sin egna bricka. Jag klarar verkligen inte av människor som tror att dom ska få allt serverat på ett silverfat. Fy!

Nästa gång, då säger jag fan till dom face to face.

läskig bara, läskig!!!!!

Snart är det peace and love. TRETTIOFEMJÄVLATUSEN. Någon lär man ju hitta som man känner, galet. Ylva ska med!!!! Jag tvingar henne. Ska supa henne under tältet som ett jävla drägg! Believe me!


en.. morgon


ÄLSKA BRO.I.K!

Åkte till skolan idag för en lektion. Ja. En till 15 minuter svenska. Kanon. Värt.
Efter den åkte jag och Mattias hem till Jesper och åt toast. Kände mig som hemma i köket, javisst! Senare kom Johnte och dom töntade sig med bland annat tibia. Efter ett tag såg vi på "i taket lyser stjärnorna", tja.. finns väl inget att säga om den direkt.

Blir det särskilt äckligt
Och beter sig folk som skit
Då vill jag deppa så förskräckligt
Så då får det bli en mazarin

Råkade få med mig Jespers armband hem också :(
Jag får ju skämmas..



uppupp!

Vaknade klockan nio. Vaknade klockan elva.
Jag drömmer flitigt nu för tiden igen. Det känns bra. Drömmer om väldigt konstiga saker också. Höll på att drunkna inatt men jag öppnade ögonen under vattnet och fann en lösning ut. Vad menas med det? Att jag kommer fundera ut något jag grubblat länge på om jag bara öppnar ögonen? Vilket av alla mina grubblingar isf. Har ju en hel del!

Igår åkte jag och mor min till kista och jakobsberg för att inhandla nya kläder.
Tack älskade mor.

Idag blir det en svenska lektion, sedan går jag på sommarlov eftersom jag har tandläkaren imorgon då jag skulle fått sommarlov. Så, jag tjyvstartar.

PUSS

blöueh

Igår var det 15 minuters svenska. Om ens det. Sjukt värdelöst alltså. Så jag åkte till Jakobsbergskolan för att hälsa på Hampus, Camilla och Emelie. När jag kom hem vid tre så sov jag tills halv sju ungefär för då stod Malin i mitt rum och ville umgås för det var så tråkigt hemma hos henne. Haha. Så vi såg på "Brids war" - Bröllops duellen med andra ord. Den var helt okej!

Idag blir det en engelska lektion klockan två. VÄRDELÖST!!

<3

you'll learnt to hate me, still call me baby, oh lord, just call me by my name

 


produktiv dag

Vaknade.. någongång, kommer inte ens ihåg. Löjlade mig framför datorn. Såg "legally blonds" - fail. Sedan drog jag en dusch. Kollade på mtv awards. Sedan på greek och gossip girl. Malin kom över och ska sova i Toves gamla rum för hon är sjuker och dom bygger tak hemma hos dom och då bullrar det och massor på morgonen så hon sover här i natt. Bra att hon inte smittas iaf!
Vi såg på "the black balloon" och "pineapple express". Båda är ju kanon. Hade dock aldrig sett "the black balloon" förut. Grym. Helt klart värd att se.



lörday

Idag vaknade jag. Satt och spelade bubble spinner ett tag. Haha. Sedan chillade jag runt ett bra tag. Vid fem kom Pia och vi började med en drink och sådär. Grogg kanske man ska säga. Iaf, det blev förrätt, middag, efterrätt och så vidare. Sedan gick jag över till Malin och såg på "En kärleks historia". Jag vet inte vad jag ska säga om den. En film från 60talet typ. Nja, 70 mer. Iaf. Det var ofta tyst och långa scener som handlade om _ingenting_ så den var.. konstig! Kommer nog inte se den igen iallafall.
Synd om Malin iaf som är sjuker. Kan inte vara lätt att vara sjuk så ofta som hon är. Hon borde vara med i diagnos okänd helt klart!

Snart ska jag knoppa. Puss.

tigrrrr


turrsta!

Idag har jag åkt runt med mor min överallt känns det som. Blev en fika hos underbara farmor och farfar också. Dom pillrade med deras mobiler och försökte förstå sig på dom. Söta.
Nu ligger jag bara och kollar på rob&big som jag gjort dom senaste timmarna.

Grattis Malin som klarade teorin!!

LITE COOLA BILDR :: :P :P P

onsdag!

when i get sad, i stop being sad and be awesome instead

Igår när jag skulle åka hem från skolan träffade jag på Victoria vid stationen så vi åkte hem till mig och åt mat, kollade på youtube klipp om Kristen Stewart och Robert Pattinson. Det hela slutade med att vi kollade på twilight. Jag som sa till Michaela på tåget hem att jag skulle se på film och då sa hon "Du kommer se på twilight, typiskt dig!" så svarade jag typ "Hahaha, nÄäÄEäe!" och se hur det slutade.. Haha.
Gillar att när jag och Victoria ligger i min säng slutar det alltid att Victoria ligger på mig och gosar in sig i min famn. Haha, så fruktansvärt söt. Känns bra att det känns så naturligt också. Inte konstigt alls! Grym vänskap. Verkligen.

Idag sov jag till ett, värt. Imorgon ska jag tydligen med mamma när hon ska till sjukgymnasten. Spännande. Sedan blir det väl något, något trevligt!

boohoh

Idag var en konstig dag.
Vaknade, trött, eller nej, inte trött. Jag vill bara ligga vidare i sängen och lyssna på musik och mysa. Det får man inte. Så jag pallrade mig upp. Släpade fötterna till badrummet och gjorde mig iordning för idrotten som var första lektionen. Softball. Kan ju inte säga att jag var bra på det. Speciellt inte som pitcher, eller vad det nu heter. Sedan fem minuters svenska och åka hem! Eller nej, nu blev det fel. Jag åkte till centrum för att fotografera Toves uppsättning på carlings och sedan äta lunch med henne. SEDAN blev det att åka hem och äta lite och vila. Popcorn med mamma blev det för någon timme sedan också.

Imorgon blir det en nice dag, IGEN. Och på onsdag ska jag spana när Camilla kämpar på hennes idrott. Haha. Can't wait!
Och btw, det är JUNI!