Torsdag, snart fredag.

Idag satte jag på mig min nya klänning för jag ska ha på mig den imorgon när min gammelmormor fyller år.
Den kändes först sådär. Tyckte den såg så konstig ut vid armarna, men nu känns den jättebra faktiskt. Den känns söt.
Idag har jag inte gjort så mycket annat. Åkte och hämtade kinamat med mor min. Tycker det är så roligt att höra när kinesiska människor pratar svenska, speciellt dom på kinarestaurangen i viksjö.

Längtar till imorgon!

Slänger upp en bild på klänningen, dock ser man den inte så bra på denna bild, men anyway.

Klänning

Pride

Igår var det pride! Jag och Ylva åkte in vid tolv tiden och gick från humlegården till tantolunden. Träffade på Lisa i paraden också, och Nathalie!
Jag och Ylva satt och chillade ett tag med Piia och hennes kompisar sedan vidare till Camilla, Hanna och Kim som satt och åt. Jag och Ylva blev genast hungriga och gick och åt! Efter det åkte Ylva hem, tråkigt. Så jag gick tillbaka till Camilla, Hanna och Kim.

Vi hängde med två killar som hette Bobby och Bashmen tror jag. Bobby är jag säker på, men inte den andra. Synd.
Camillas homosexuella kompis Patrik kom förbi och var trevlig men deppig pga. kärleksproblem. Hans kompis, eller tja ni förstår, Jonatan kom förbi också! Tydligen så liknade jag någon Frida, haha.

Efter massa frågandes efter snus och antal kissgånger så gick vi vidare och satte oss där nere. Jag och Hanna pussade någon Kalle haha. Så stod vi och pratade med Piia en bra stund också :)

Hanna och jag gick tillbaka till våran filt (lakan) som vi fått av Bashmen eller vad han nu hette, haha.. där Camilla och Kim satt. Efter ett tag började Camilla prata med en kille vid namn Krille, Kristoffer skulle jag gissa på, faktiskt. Han var jättetrevlig och bjöd på vin och sådär! (Se bild nedan)

Killen Krille!


Hanna, jag och Kim gick vidare och lullade runt. Jag och Hanna lyckades komma in på området efter massa lim utkastningar, prat med vakter, insläppta igen och sådär :D Men det var så jäääävla kul!

Kim och Hanna<33


Vaknade nyss med sisådär 20 kondomer och massa glidmedel i väskan och blandannat Ylvas kamera!

Längtar redan till nästa år!