vakna 15.40

Vaknade med ett affro!
Var ute igår och firade Victoria, grattis grattis bästa du!
Hahaha, bästa var fan när vi skulle gå och min kofta var borta och jag skäller ut bruden i garderoben och Emelie jag Alexandra är arga halva vägen hem och säger saker som "Vilken jävla subba att sno min kofta!??!" så säger jag:

Vem fan snor en kofta? Min fina gammalrosa kofta! *ledsen röst*

Då säger Emelie:
Men.. jag har nog den i min väska?

HAHAha, då har Emelie haft den hela tiden :( hahahhaha!


kryssning!


hey baby


kryssning

IMORGON! Nu jävlar.

gick vilt till


brb

Stan

k-k-k-ameraface


håret börjar bli långt!

Började ju med att för ett och halvt år sedan så klippte jag mig superkort och med lugg!? Jag menar, RAKlugg. Vilket misstag. För det första så blev den för kort och ah, jag hade inte lust att underhålla den eftersom mitt hår är lite lockigt. Sen klippte jag mig inte på ett år. Och nu har det gått ett halvår sedan jag klippte mig och mitt hår är inte slitet. Vilket super hår må jag säga!

Ikväll kommer Ellen och vi ska mysa till det. Gullunge!

(Mitt rätt så långa hår på bilden, weee)



JA

Något helt underbart har inträffat. Det har blivit lagligt för homosexuella att gifta sig I KYRKAN! Det är helt sjukt att det inte varit lagligt innan. Hur tänker folk när inte alla får gifta sig med den man älskar? Helt ofattbart, men nu är det lagligt! Helt rätt beslut enligt mig!


en torsdag

Förkväll är rätt kul. Sett på det mycket nu för tiden med mamma. Keno är rätt festligt också! Hahaha. Annars är läget jobbigt just nu. Bråkat med dom som betyder mest för mig i hela världen. Men ibland tycker man olika och inte tolererar massa hårda ord mot en. Då säger man nej och säger emot.
Imorgon kommer Ellen hit för att mysa! Can't wait :D

olagligt

Ja, det borde det vara att gå upp såhär tidigt. Gick upp för 35 minuter sedan.

lördag!

Hade en sjukt rolig kväll igår! Började med en nedrans god middag hemma. Lyckat! Sen blev det att knatta hem till Malin och börja det hela. Sedan vidare till MP där man kände jätte många. Och det är ju alltid kul att känna igen folk och så. Vet inte riktigt vad som hände.

Gick hem från stationen. Skönt! Hade sällskap av Camilla och Tobias vilket var trevligt.

14:18

Om några timmar beger jag mig över till Malin för att starta kvällen som slutar på, MP? Jag som inte ens gillar det stället ska dit ikväll. Men det är ju tok många som man känner som ska dit, så varför inte? Det kommer nog bli jättekul. Måste bara fixa iordning mig. Äta middag. Allt sånt där. Sen kan jag gå över till Malin!
PUSS

sol

Sommar och sol vore fan inte dumt nu.


zup


20:46

Trött eller? Tja, lite grann. Varför inte?
Spotify gör människor tokiga i huvudet. Iaf mig. Så fort en reklam kommer så spänns huvudet till och jag vill bara slita mig i håret och låta lite, som ett skrik, med stängd mun. Skaffa premium snart alltså. Satans reklam.


eller?

Det är konstigt. Jag har inte ögonskugga på mig? Tror jag? Jag har ju aldrig det? Jo, kom på nu att jag hade det på den här bilden. Konstigt. Mycket ovanligt må jag säga!


Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att förstora läpparna. Bara över läppen lite grann. Inte alls mycket, bara lite. Ungefär som ena sidan blev när jag hade fläskläpp, minus att huden också var svullen över läppen. Haha.


Ann

Här ligger jag. Halvdöd. Ingen ork i kroppen. Ont i halsen. Med en förstående lärare som jag smsat med. Känns bra. Känns otroligt bra med en lärare som ser att man inte mår bra och vill hjälpa en, försöka förstå sig på en. En som bryr sig. Och inte bara bryr sig om att få alla barn till skolan. Ann, du är bra. Bästa läraren på länge. Tack.


vampyrer

Det är något med vampyrer. Man vet att vilken sekund som helst så kan den döda en, bita en, göra vad den vill med en. Spänning. Det är nog mycket till vad som driver oss människor. Vi söker spänning i allt. Allt från att göra något enkelt som att vänta två minuter längre innan att gå till bussen till att hoppa fallskärm.
Hur som helst så vill jag ha en vampyr. Som många fler vill ha.

favorit

Ville bara skriva att Camilla är bäst.
En av dom som gör livet värt att leva.


fin


hustlin'

what happens in the club, stays at the club

EVERYDAY IM HUSTLIN'

sidenklänningen

pg, mp


girlie girlie

Dagen är här.
Jessica Johansson har skaffat sig tre par skor, med klack.
Häxskorna är ju to die for.



19:01

Varm choklad som värmer kroppen. Tv för en evighet. Tisdag.

strejkar mot bullarna

Ingen kanelbulle för mig idag inte. Men en skagenröramacka gick fint. Har haft en otrolig söndagsångest idag. Vet inte varför. Eller okej, lite. Victoria vet. Inte många fler. Victoria är en av dom bästa. Klart hon vet då. Förvirrad. Ser förträngd ut på bilderna här under texten, men det är okej. Söndagsångest.

Måndag imorgon. Fy. Ska fan ta mig i kragen nu. Nu jävlar.

Btw så saknar jag Camilla, inte sett henne på en vecka nu. Fika i veckan kanske? Middag kanske? Middag i stan? Middag i kista? Middag hos dig? Middag hos mig? Ah, du förstår nog. PUSS.


lördagen

På dagen åkte jag och pappa med Casper till mediamarkt och inskaffade hörlurar, kamera till pappa, kamera väska till oss båda. På kvällen kom Hampus hit sen drog vi in till stan för att se på bio med Victoria och Petter. Efter bion som var awesome så gick vi och fikade! Hampus åkte till sin flickvän dock. Helt otroligt att det finns fik öppet mitt i natten. Vilken bra uppfinning, eller vad man ska säga. Efter det så åkte Petter hem och jag och Victoria skulle också det men då fick jag en kick i kroppen som sa att "jag måste träffa Aleks nu, annars blir det inte av". Så jag och Victoria springer av tåget som vi väntat en halvtimme för och beger oss mot slussen och säger hej till Aleks. Fick ta jävla nattbussen hem. Haha, förlåt Victoria! Du är bäst som följde med, på riktigt! En riktig guldknippe är du.

Nu har jag gått ut med hunden i regnet, stötte på Stephanie och Camilla också! Hej hej på er!

Nu väntar jag på min skagenröramacka som pappa och mamma ska komma hem med. Tror Casper är med dom också. Mysigt!

Fredag

Mmmmmm helg.
Victoria och jag mös ikväll. Alltid lika mysigt! Och Victoria hamnar alltid på mitt bröst tillslut, haha. Gulle. Nu håller jag på att somna. Ögonen kämpar, herregud! Nä, godnatt!