första advent, check!

Idag vaknade jag och mådde dåligt. Vet inte varför. Nu menar jag psykiskt. Men strunt samma om det! Jag slängde mig upp ur sängen och började fixa med en skiva som jag sedan åkte ned (till centrum) med och lämnade till Tove. Sedan blev det buss till farmor och farfar. Där blev det massor kakor och lussebullar och glögg såklart!

Igår hade jag en jättebra dag. Jag sov ut och åkte efter ett tag och köpte torrschampoo till mig och syster för att sedan åka hem och fixa iordning middagen. Pratade ihop mig med Victoria och vi bestämde att hon skulle komma över och äta middag hos mig och se på film osv. Vi åt med småkök. Man steker sin egna mat i små stekpannor. Det är en mycket trevlig och social sak och det tar lite längre tid att äta då. Älskar verkligen att äta så! Sedan blev det upp till rummet och kolla igenom skolkatalogen och äta godis. Efterrätt på det, jajjemen! Frukt med smält vitchoklad på, mumma! Och sedan chips med dipp, underbart! Sen var man fan mätt!
Victoria höll på att flippa ut över filmen lite då och då eftersom det var en skräckfilm. Haha, den där tjejen är riktigt underbar och jag kommer aldrig att släppa taget om henne! Känt henne i flera år och vi har alltid haft ett speciellt band mellan oss som går inte att förklara. Det är så avslappnat. Man måste inte hålla på och göra sig till för vi är som vi är och ja, vi bara är så! Bäst är hon iaf, helt klart. Puss på dig Victoria.

hej då borrmaskin


musikkollektivet 50x50


LYSSNA!!!!!!!!!!!!!!!!

new york

vi har blivit som dom, som aldrig får bli.. som sitter tyst på ett café
ingen får ju se att han är gift och hon är fri

17:18

do you see what i see? do you hear what i hear?


15:31

En månad kvar. Hah. Vet inte riktigt vad man ska säga om det alltså. Känns som man inte har någon ork kvar såhär i slutspurten. Vill bara sova, sova och sova. Försvinna bort igen. Vill åka bort. Skulle behövas.


bra början

Vilken sämst början på dagen, igen. Tappade ett glas i golvet och swosch! sa det i slowmotion. Det var bara att sopa och dammsuga. Suck. Har iallafall varit på promenad med hunden. Ganska varmt för att vara is på marken och lite snö har och var.

Idag blir det träna, sinnessjukt länge sedan, och utecklingssamtal.

12334567890

Kul att det regnar ute och man är ensam hemma. Jag är faktiskt seriös.
Man ska vara seriös.

Var sjukt seriös på bilden också.

värdelös dag

Haha, vilken start på dagen. Alla tåg är inställda och vi får ta bussen till kallhäll för att se om det går någon buss därifrån till skolan. Men icke. Så Sara tar tag i det hela och fixar skjuts. Sjukt att vi bara kom 1 timme försent.
Iallafall.. dagen gick sjukt sent och jag ville bara hem. Som toppen på allt missar man självklart bussen hem från skolan. Till stationen alltså. Förstår inte vilken otur jag har.
Väntar bara på den dagen jag kommer ramla när jag går på bussen och tappa några framtänder.

Nu är jag iallafall hemma i säkerheten. Tryggt.

fredag!

Dagen började med nationella. Det gick väl okej. En timme efter jag varit i skolan fick jag gå hem, woah! Det blev att åka hem och softa lite för att sedan åka in till stan med Camilla. Byxor blev det för oss båda. Det var en trevlig tripp! På bussen hem träffade jag urgulliga Victoria och Linnéa så det blev lite skvaller som vanligt.

Ikväll ska jag nog bänka mig framför tvn och se på idol. Puss!

HEJ

Längesedan. Resan till Egypten ägde. Varmt var det och sådär. Min fegis syster och mamma vågade inte gå ut på kvällen och Tove däckade varje kväll vid sju-nio. Haha. Det var bra.
Sinnesjuka frukostar iaf! Våfflor med choklad eller amerikanska pannkakor med choklad. MUMMA!

jättemoget


äckel hunden


hemmaaa!

Hemma från egypten nu. Nice!
Skriver mer sedan, skola nu, puss.