senaste dagarna

Fredag: det blev maskerad hemma hos Linnéa med massa människor. Jag gick som ett troll och Camilla som en grön fe, Björnen var jokern i batman (grymt bra). osv osv.. så många som var där. Det slutade iaf med övernattning hos Camilla.

Lördag: Vaknade hos Camilla, steg upp efter många om och men för att äta frukost. Sedan kom Finas pojkvän Mattias med en tv till Fina som vi installerade, eller.. kollade mest på när Mattias installerade. Sedan kom mamma och hämtade mig och vi åkte hem till farmor och farfar för att hälsa på. Vi var väl där ca. en timme. Hem och duscha och äta lite sedan skjutsade far mig till Sandra för lite filmkväll med Camilla och några pojkar. Saw 4 blev det och på andra sidan häcken, men jag sov genom största tiden av den filmen. Pappa hämtade mig och Camilla och jag åkte hem och sov!

Söndag: Pluggade samhällsekonomi hela dagen och såg på tv med mamma.

Måndag: Läste på samhällsekonomi och psykologi för vid halv två var det prov i samhällsekonomi, som gick bra, tror jag.. sedan psykologiprov som också gick bra tror jag!

Tisdag: Låg i sängen imorse och ville inte gå till skolan, men pallrade mig upp ändå. Har väl största tiden bara suttit på youtube med Mattias och Jesper och lyssnat på "My dick". Har inte kommit nå mycket längre än.


bra på att uppdatera?

Jajjemen! Jag är fan en höjdare på att uppdatera.. eller så icke. Är väl ganska ledig imorgon så ska bara till skolan och hämta en bok som jag glömde idag. Sämst.

hej

Efter några klagomål så tänkte jag uppdatera lite vad som hänt under dom senaste dagarna. I tisdags var jag och Hanna i hammarby sjöstad och hälsade på min apu plats. Det verkar hur nice som helst. Idag har jag framkallat massa bilder med Sarahhhhhhhhhhhh, som jag älskar .. enligt henne. Emma gick hem tidigare och Sara har en luddig tröja. Oj vad luddig den är. Michaelas hår är ruffsigt, men ungefär bara där bak. Charmigt som fan. Mattias har som vanligt fluffigt hår och Jesper likaså. Musse han pratar om att han har en dyr slips, vilket är ja, jag vet inte.
Idag när jag kommer hem ska jag dricka te tror jag och sova lite. Tidigt ska jag gå och lägga mig iallafall!
Somnade igår när jag kom hem ifrån skolan. Missade the hills som jag låg i soffan och väntade på. Så fail. Somnade vid fyra och vaknade halv sju. Åt två mackor och duschade och sov sedan igen. Det är fina tider det!

PsUSsSUus, men bara till SaraBello.


fin helg

I fredags blev det en kort bra skoldag sedan träffa Camilla. På kvällen blev det fest med massor av olika människor. Blev nog lite mycket av det goda den kvällen. Men det var sjukt kul att umgås med alla!

Så på lördagen blev det filmkväll med massor av gott att äta. Jag, Camilla och Victoria (i våra mjukisbyxor) bunkrade upp med allt från godis till pesto med kex. Det blev house of wax, för Camilla hade inte sett den och Vingar av glas för att sprida lite glädje efter skräckfilmen.

Idag, söndag, har jag bara tagit det lugnt och fotograferat lite.

Imorgon börjar en ny skolvecka. Fyfan.

bästa pappa

Jag och mina syskon måste ju ha den bästa pappan i hela världen. Nu ska han bjuda mig, min syster och mamma på en utlandsresa! Helt underbaaaaaaaaaaart! Jag tror vi kommer hamna i egypten! Vi har iallafall bokat allt! SJUKT NICE!!


tut



indiska

Hann vara hemma i några minuter innan jag och mamma for iväg igen för att åka till Indiska för att köpa kuddar. Blev ett linne också, kunde inte låta bli. Använde mina nya skor också, urbekväma! Blir lite längre i dom också, bra!

Mamma syster och jag ska åka till sollentuna till någon resebyrå sak för att prata om vart vi vill åka. Fyfan vad jag vill åka iväg. Nuuuuuuuuu tack.

17:någonting

Varit och köpt skor idag. Blev ett par vita Fred Perry. Fresh n clean! Sedan blev det fika med mamma på plantagen. Det slutade med att vi kom hem med 2 krukor, 6 växter, en ljusgrej och servettsak haha med mera. Som vanligt dvs!

resa iväg??????

Pappa tycker att jag mamma och syster borde åka iväg på en resa under höstlovet. Det tycker jag med. Vila upp oss lite och bara ta hand om oss själva. Vore underbart. Bara ligga i solen hela dagarna och bli bruna. Underbart.

bon iver


fucking lördag

Blev massa öl hos camilla och punch med punchglass. Haha, fint var det. Roliga bussturer blev det också. Arga busschaufförer som inte plockade upp folk, stängde dörren när folk skulle gå på, lät ingen ha med sig dricka in, inte ens vatten, anmälde misshandel på bussen när alla var cool lugna. Bra busschaufför, jajemensan!

Nu ska jag åka och köpa en liten jacka, hej.

min väninna och jag


träningsvärk och förkyld

Sovit hela dagen. Förkyld och slemmig i halsen, trevligt. Inte nog med det så har jag världens träningsvärk i brösten och armarna OCH benen. Hela kroppen ungefär. Fast.. det är ju bara bra. Då vet man ju att man ansträngt sig!

Imorgon blir det skola även om jag känner mig som idag.

biffarna

Idag direkt efter skolan åkte jag och syster och gymmade. Nu jävlar ska vi ta tag i musklerna igen. Inte alls lika stark som förut, jobbigt. Ska ju vara stark! Måste gymma på lördag tror jag, eller fredag. Snart, väldigt snart igen iallafall!

lillan

Saknar Hanna va.


geif håret


arvika

Ballong jäveln


öge