GOSEDJUREN

Om det något jag alltid haft mycket i mitt liv så är det gosedjur.
När jag var liten var hela sängen full. Och alla skulle sitta på ett visst sätt när jag gick till dagis/skola.
Nu är det bara Puh och Salem som får vara framme.
Främst för att Salem är en favorit och Puh är ju hur fin som helst och alltid varit den största favoriten inom disney och.. han är ny :$
(Han har på sig min blåbärsmössa, haha)

Skönt att man fortfarande är barnslig. Är ju trots allt bara 19!


29/3

Effektiv dag. Mamma står och väcker mig genom att stå och dra i mitt täcke och säger att klockan är 10.30 och vi ska övningsköra! (Somnade vid fyra för jag drack kaffe på kvällen. Smart. Ne.)
Vi körde till IKEA och till ICA och runt lite. Det gick väldigt bra!
På IKEA inhandlade vi sånna där hållare till kryddor som man lägger i lådan till bästa farmor och farfar. Mamma köpte servetter. (Det går mycket servetter hemma hos oss.)
Och jag köpte så himla söta ljuskoppar! Ljusrosa. Matchar fint i mitt rum!
Sen åkte vi hem och åt lite lunch. Dvs, 2 bars.
Medans vi väntade på att åka och hämta Casper så städade jag mitt rum och tog in mitt bord och soffan igen. Varit tomt utan dom.
När vi hämtat Casper åkte vill till farmor och farfar och lämnade kryddhållarna och umgicks. Sedan hem och middag! Vanlig middag dessutom. Trevlig. Magen känns konstig nu dock. Men lite mer mätt än en drink haha.

Bild 1: min nya fina blus
Bild 2: mina nya fina ljuskoppar
Bild 3: en så himla fin bh som pappa fick i uppdrag att köpa till mig i USA (Tusen tack bästa pappa!)

(Om du är tjej som vill ha sköna bhar som sitter som en smäck så köp från victoria secret. Det bästa som hänt i bh-väg enligt mig! Känns nästan som man går utan bh, haha!)


JUSTEJA

Pappa skulle komma hem idag, men det blev massa trassel med flyg osv. Han har varit i Las Vegas. Så nu är han fast i London med alla gubbar som han åkte med. Haha, en extra dag med lite softande är ju alltid skönt för honom tror jag.

Anywho. Jag skulle berätta något. JO! Juste ja. Ni vet det där programmet "fenomen" som började idag på kanal 5. Jag brukar vara väldigt skeptisk till "magic". Men. Han pratade om massa gamla klockor som inte fungerade och bla bla. Så mamma sprang och hämtade farfars gamla klocka som inte fungerat på flera år och som vi gått med till en.. vad heter dom som fixar klockor? Aja, en sådan iallafall! Urmakare? Haha, whatever. Då skulle man hålla i klockan tajt och säga "ETT TVÅ TRE FUNGERA!" några gånger. Så mamma testade en gång. Inget hände. En till gång. Inget hände. Men tredje gången så fungerade klockan!!!! Alltså det kan vara det sjukaste. Både jag och mamma blev rädda hahaha. Men nu fungerar den. Helt sjukt.

Och btw, imorgon börjar vecka nummer 2 med denna nya matvana. Det går bra!

PERFEKTION


5 JISES 5

Jag har för mycket kläder.
Kom hit och sno hälften så jag slipper rensa. Tack.
Rensade för tusan bort en hel svart sån där soppåse för någon månad sedan.
Men men. Jag är dock i behov av svarta linnen. Slängde alla. Hahaha. Smart.
Det jag behöver mest slänger jag. Stupid.

Anywhooooo.
Idag är fan dag fem 555555 55 5 5 5 utan socker. Det går bra.
Var sur under dag 3. Men sen tänkte jag "Varför är jag sur?" "Jo, det måste vara för att jag klarat tre jävla dagar utan socker och är så jävla duktig" sen var jag inte så sur längre.

Ikväll ska jag hem till Niklas som fyller år på måndag. Han ska bjuda på paj och grejer. Och eftersom jag och mamma kommit överens om att äta ett "riktigt mål" om dagen så har jag idag då inte ätit en vanlig frukost.

Det stora problemet är ju vinet.
Har ju ett rätt bra vin, men jag har väldigt svårt för att inte förstöra vinet och blanda ut skiten för jag tycker det är så äckligt. Haha. Men vafan. Det ska väl gå? Kan ju inte vara så jäkla risig så jag inte ens kan dricka endast vin en kväll. Skärning.

Ha en fin dag!

SMOOTHIE

Åh herregud. Min mage har pratat så mycket med mig idag så det är helt sjukt!
Frukost: tre mackor + te
Lunch: banan + soppa
Mellis: smoothie
Middag: jordgubbs-drink + banan

Magen är hungrig.

Imorgon ska jag mamma och Tove åka runt på äventyr.
Det blir trevligt!

Ska sova nu för kroppen är helt slut. Natti.


LIGGER NED

I bilen vid ett hemligt ställe! Har precis ätit en banan. Frukost var guldvärt. Sen blir det en choklad-drink kanske! Puh...

LUNCH

Om 27 minuter börjar dag 3.
När man klarat dom 3 första dagarna så blir det lite enklare. Mer van och sånt.
Jag och mamma har bestämt att vi får äta ett vanligt mål om dagen. Vi har valt frukost. Så vi äter två mackor och en banan till frukost. Jag är så jävla sugen på frukost så ni förstår inte. Vill kunna somna NU bara för att få frukost snabbare. Haha. Det är fan inte kul att leva på, ja vad är det jag ätit idag?

Frukost: två mackor, en banan
Lunch: två lunch "barer"
Middag: choklad-drink, en banan

Och en jävla massa vatten.

Dagens roliga lunch som jag tänkte att ni kanske ville se.
Dock satt vi i solen så det blev himla trevligt!


DAG TVÅ

Dag nummer två utan riktig mat. Igår gick bättre än förväntat! Soppan var helt okej och man blev mätt. Sjukt. Choklad drinken eller vad man ska kalla den var fin den med. Finns i fler smaker också! Kalas. Ikväll blir det drink till middag och en banan. Fin fint. En kopp te också kanske. Snart dag tre!!

GLADDDDDD


KVID KVID

Magen kvider efter mat. Mitt i natten. Kul.

HUNGRIG

Åh hur ska detta gå? Första dagen snart avklarad! Emelie, inget hår ska rakas!! Hur bra!? Imorgon blir det promenad! Det ska vara NIO GRADER! Trevligt! Snart ska jag åka och fota lite i Karlberg. Sjukt att åka och jobba vid nio haha. KRAM SOPPAN VAR HELT OK!

SOPPA, NÅGON?

Ja, som ni alla vet så är jag en leggings-dyrkare. Det har gjort mig bekväm. För bekväm. Inget som säger emot eller varnar för att "Nu har du ätit lite mycket va". Så nu har jag, samt min mamma, bestämt oss för att trots med leggings på (kan inte bara ge upp dom) så ska vi börja äta soppa aaall day looong.
Det ska tydligen vara kalas för kroppen att rensa och hej och hå. Så vi har bunkrat upp med soppor och sådana där bars som 2 = 1 lunch.
Jag har blivit alldeles för bekväm med vad jag äter. Tänker mig inte alls för, och ja, det har ju blivit en gosig kropp utav det. Men nu. Så är det dags att ändra dom här vanorna lite.
Soppa är schemat.

Det är dock inte det största problemet för mig. Det är coca cola.
Men det ska väl för fan gå det också! Kämpa kämpa.
Ska köpa citroner och göra citronvatten och ha i kylskåpet när colacravingsarna kryper fram.

Så, nu måndag så kör vi.
Hejdå colan och onyttig mat.

Och! Ser ni mig, ni som känner mig dåra, äta något ja, onyttigt så slå mig bara. Okej? Lova!

"BLÖDER JAG?"

Okej, helgen är så gott som över med kvarstående 38 minuter.
Den har varit helt underbar och helt sinnessjuk. Haha.

Fredag: jag och mamma åker till kista för att köpa en kofta till henne. Jag köper såklart en jacka. Shoppaholic. Iallafall. Sen åker vi till ica för att handla allt till middagen. Efter fix och grejer så kommer pappa hem. Han ska börja med köttet, då märker vi att vi har ungefär glömt hälften av alla ingredienserna. Så när Robert kommer hem så får vi åka direkt till ica för att handla det jag och mamma missade.
Sen blev det god middag med hela familjen!

Lördag: Går upp tidigt. Åker till farmor och farfar med mamma. Hänger där i några timmar. Sen vi till ica och handlar lite. Hem. Gud vilket risigt minne jag har. Sitter och funderar vad jag gjorde IGÅR. Hemskt. Vi var nog bara hemma då kanske. Haha. Pinsamt. Sen iallafall! Blev det middag och efter det kom Camilla Niklas och Sara över. Vin stod på schemat för senare stod det fest på schemat. Så blev det. Bästa mamma skjutsade oss för ja, bussen är ju lite som den är (läs: sämst).

På festen som var för Emelie och Josefine som fyllde 20 så ska jag gå och kissa men bestämmer mig för att gå ut. och Camilla är snäll och följer med.
Vi går bakom huset och jag sätter mig, Camilla sätter sig på ett staket. När jag börjar kissa (mysig info) så hör jag en duns. Då ligger Camilla liksom, under staketet . Hahahahaha. Jag börjar as garva och Camilla kvider och skrattar hahahaha.

Jag kissar klart så snabbt som jag kan och springer fram till Camilla (skrattandes). Säger "JAG MÅSTE TA KORT!!" hahahaha. Fotar kvinnan legandes under staketet. När hon rest sig upp och vi börjar gå tillbaka till festen så tar Camilla på sin haka och säger "Blöder jag?". Då har hon faceplantat in i isen och fått ett jäkla hack under hakan. Blodet nästintill forsade. Slutade inte blöda. Helt sjukt. Emelies och Josefines mammor tycker att Camilla borde åka in till sjukhuset och sy så hon inte får ett fult ärr. Men det enda dom fick tillbaka från Camilla var en besviken blick och "JAG VILL INTE GÅ HEM ÄN!". Hahahaha. Så Camilla softade vidare med lite papper under hakan resten av kvällen. En riktig kämpe det där. Helt underbar.

Jag kom hem halv fem. Duschade. Gick och la mig.

Söndag: Gick upp 12 idag. Gick ner och åt.
Gjorde mig iordning. Åkte till kista för en arbetsintervju.
Åkte hem. Tog en till dusch för ja, kände mig lite risig fortfarande.
Satte mig i sängen och började retuschera (prov retuscherar bilder).
Åt god middag med mor och far.
Legat i soffan.

Sängen.

Lite fina bilder från.. Camillas faceplant. (Jag älskar dig)



IMORGON

Åh imorgon kommer bli en sådan fin dag.
Jag kan berätta varför!

Min käre mor och far firar bröllopsdag!
Robert, Tove och Jonas kommer över på en jääääättegod middag.
På dagen ska jag och mamma åka och köpa en tröja till henne som hon vill ha. Jag funderar starkt på en själv. Fast en mörkblå, men jag är lite osäker. Men ja, det blir nog en mörkblå. Jag känner mig själv.
Det kommer bli en fin dag!

VÅR


PURPLE KISSES

The-Dream – Purple Kisses


TRÖTTER

Mitt hår det ljust ut. Haha. Bra när jag färgat det mörkare!!!!!! Satan.


Det är kul att kolla och se cp ut också, tydligen.



LIGHTS

Övningskör för fulla muggar. Har sagt att jag ska försöka ta körkort innan juni. Eller vadå försöka? Jag ska! Bannemig. Det är mitt mål just nu. Körkortsjävel. Nu ska du se på fan.


Annars idag har jag satans ont i ryggen så tog nyss citodon och hoppas det blir bättre.


i wish i could discover something that doesn't expire

LIGHTS - RIVER



MIN

När jag ligger i sängen sådär som jag gör just nu vid tolv tiden så kan jag ibland gå in på youtube och bara söka runt. Oftast hamnar jag på Joshua Radin. Såklart. Och jag gråter. Varje gång. Är inte det lite tokigt? Jag vet ju att jag tycker om honom oerhört mycket, men gråta varje gång? Haha. Börjar känna mig lite sådär mysfjantig.

Men åh. Denna man. Han gör livet så mycket bättre.
Världens bästa dag förresten. (Har inte tvättat tröjan än, shyyy).


FINK - THIS IS THE THING


THE TEMPER TRAP - FADER