Fredag - prov och grejer!

Hade samhällsprov idag, eller.. förhör? Det gick bra, kändes det som iaf! Matteprovet blir nästa fredag istället för idag, skönt. Då hinner jag plugga mer på det.
Systers företagsgrupp fick deras produkt hem idag. Den var riktigt nice må jag säga! Jag köpte iaf en. Vad dom tillverkade? Jo, dom gjorde nya busskort så man kan ha busskort, bankomatkort, flera kort och pengar och allt man behöver som man tränger ner i det lilla busskortet. Nice! Well done.

Trött är man idag, ja.
Hoppas på godmiddag, eller? Kanske inte hinner äta middag? Skulle ju med bästa Karå på en spelning?
Äsch! Vi får helt enkelt se. Imorgon blir det Sara, hoppas jag. Bra. Bra. HEhe.

Bjuder på en bild, såååå klart!

image105

Uppladdning på playahead

"Tyvärr kisen, ditt foto blev inte godkänt. Du har laddat upp ett stötande foto eller återigen försökt ladda upp ett foto som vi redan nekat ett par gånger.

Du kommer nu inte kunna ladda upp ett nytt foto förren om 30 dagar."

Detta fick jag i ett mejl när jag laddade upp en bild på playahead.
Detta är bilden:

(Jag har absolut inte laddat upp flera gånger, så vadå.. stötande?)

image104

Onsdag - frisören

Idag åkte jag och mamma till frisören och fixade våra frisyrer och färger.
Nu har mamma brunt hår och jag har.. tja.. jag slänger upp en bild! .. om inte två!

image102image103

Tisdag - magkatarr?

Det svider som in i helvete i övre delen av min mage vilket kan vara magkatarr. Kul, känns ju lämpligt. Ska beställa tid hos doktor så jag kan få medicin för det för det gör verkligen ont. Eller.. inte ont, det svider så det gör ont. Vill bara att det ska gå över. Jag menar, det är som att någon sticker nålar inne från magen och försöker trycka ut den över en hel sektion. Blä. Känns inte bra. Fan. Orkar inte med doktorer och sådant nu. Har inte tid, men måste.

Imorgon ska jag slinga håret som sagt. Spännande. Mycket spännande!

Those Dancing Days

Åh underbara låt


Måndag - telefon!

Shit. Sju veckor har nu gått sen jag lämnade in min mobil på lagning och idag är den klar! Helt sjukt. Pappa ska hämta den när han åker hem om han hinner. Fyfan vad nice det ska bli att ha den i handen igen och slippa den jag har nu. Fyyyyyfan säger jag bara!

My baby is coming home!

image101

Måndag - dont drink and drive

Idag ska vi tydligen och kolla på någon film. Vettefan alltså?

image101

Söndag - Phantom of the opera

Har idag sett filmen Phantom of the opera. Måste säga att den var mycket bättre än vad jag trodde. Underbar film. Man blir helt tagen utav den. Jag grät, as usual. Haha. Känslomässiga unge.

image97image98image99

Hahahahaha, "Batman!"

Hahahaha så jävla söt, 00:44


Simian


Lördag - vid tio i elva

Mjaha. Här sitter jag och är jättetrött. Haha. Har städat mitt rum lite idag. Känns bra. Mmm. Calle är dum i huvudet för alla som ville veta.
Jag ser ett brev från Linnéa på min vägg. Det är gulligt. Det står att hon är blir neger i solen medans jag är blek i regniga sverige. Snäll tjej<3
Imorgon ska jag kanske till stan med Victoria, eller.. vi pratade om det. Jag saknar henne. Min skrattglädje ju. Sen på kvällen blir det parlamentet och andra avenyn as hell!

Det är kallt i mitt rum. Tror det är för jag har fönstret öppet. Moget.  Uppfriskande iaf!

På onsdag ska jag färga håret. Eller.. okay, inte färga men slinga det ljusare. Det ska fan bli spännande. Länge sedan jag var så ljushårig som jag är nu tillochmed.

Kanske ska fakesova lite? Mjaaa.

Bästa salvan om man har trasiga läppar eller något sådant.
Starkt as hell och finns knappt i Sverige. Nice.

image94image95image96

Lördag - gammelmormor

Idag åkte jag och mamma till min käre gammelmormor :) Det var trevligt. Kerstin var där också. Hon bor med gammelmormor nu i början när hon inte klarar av att göra allting. Vi fixade till Gammelmormors gardiner eftersom att hon inte kan klättra på stege längre och sådant. Det var faktiskt trevligt och vi fick många skratt.
Jag tror det vore bäst om hon fick hemtjänst eller något sådant för Kerstin hinner ju inte med något privatliv när hon bor där. Grymt bra insats av Kerstin kan jag säga!

Efter vi varit där så åkte jag och mamma och åt och sedan hem. Då duschade jag och lyckades fixa min dator så den kopplar till min systemkamera. Härligt.

image92image93

Fredag - illamående

Ibland förstår jag mig inte på min familj. Verkligen inte. Jag glömde ta av kopplet på hunden när jag kom in för att hon lade sig ner och jag torkade av henne för hon var blöt pga. snöflingorna som fall ned när vi var ute och gick. Då ställer sig pappa och skriker från nereplan, mamma står och säger "stackars Nanna" och min syster säger uppkäftigt i trappen "Det är ditt fel!!". Jo tack för att ni är så jävla förstående när man gör ett misstag. Ingen jävel är perfekt. Verkligen inte ni heller. Vill flytta, nu. Klarar inte av den här familjen längre. Mamma är bra, pappa bara skriker på mig, sällan han är glad emot mig. Eller jo, justja, när han vill är han glad man får inte vara sur när han är glad för då blir det ett jävla liv. Min syster är uppkäftig och är en jävel på att bråka, men annars är hon jättebra. Men det känns som man ger jävligt mycket till henne och får ingenting tillbaka. Jag menar, man anstränger sig för att hon ska vara glad. Kan göra en implusgrej och städa hennes rum men man får knappt ett tack, förstår ni? Och du, det känns jävligt bra när ens syster säger "Mamma tycker bättre om mig". Tack. Tack så jävla mycket.
Min bror är bra, har knappt något att säga om honom. Han är rolig och bra, bra.
Orkar inte vara kvar här längre, nej.

Livet är fan inte alltid enkelt.

image94

Torsdag - stan

Idag åkte jag till stan själv och gick runt och kollade efter kläder. Tyckte inte om någonting. Så det var rätt värdelöst. Haha. Efter ungefär två timmar kom Olivia och Sylvia och vi gick och åt och kollade på saker. Det var trevligt!
Trots detta ogillandet i affärerna så hittade jag iaf, ett linne från cheapmonday och en tröja från monki och ett par glasögon.

Se där ja!

image90

Onsdag - försovning och en skum dag

Imorse försov jag mig till 08:02 så jag for upp och ringde Michaela som svarade helt nyvaken hon med. Haha. Vi är duktiga vi. När vi väl kom till andra lektionen.. vid 10:45 eftersom vi missade första lektionen pga. försovningen.. så var den inställd. Ingen svenska med andra ord. Så vi åt lunch direkt. Hade sedan en timmes matte och en halvtimmes mediekunskap. För en gångs skull fick jag och Michaela som vi ville. Var i samma grupp alltså. Härligt. Det är vi aldrig annars, skumt.

Vill ha dom hära.

image89image84image85image86image87image88

Måndag - febero febero

Vaknade med feber så jag gick bara på första lektionen.. dvs. foto. Jag tycker om foto. Det är kul. Trots att läraren gav mig en ig varning för att jag missat 3 lektionern för att jag varit sjuk. Jag har dock pluggat igen det så jag har ju inte direkt missat något? Aja..

Idag lagade jag och Robert mat.. eller.. värmde på i ugnen och ställde fram på bordet, haha. Buffalo Wings med potatissallad! Imorgon blir det nudelsoppa med baugette och på onsdag blir det nachos/tacos, på torsdag vet jag inte än :)

Imorgon är det tisdag. Ledig på torsdag. Skönt.

Fredag natt till Lördag

Mja, här ligger man då. I sängen med alla dessa täcken och kuddad. Värmeljusen är tända och allt sådant. Ipoden är på och jag är lite halvtrött i min pyjamansdräkt.
Inte hänt något speciellt denna vecka. Har bara tagit det lugnt eftersom att jag är förkyld.

Måste bara säga: Du är verkligen söt du.
Så. Klar.

Imorgon ska jag åka och hälsa på gammelmormor, trevligt. Saknar henne. Vill att hon ska bli helt frisk nu.

image80

Tisdag - dryg datorkunskap

Blä. Dryg datorkunskap. Usch. Orkar inte, men det går rätt bra för mig ändå. Skönt.
Är ikapp nu igen och skriver om lite mer avancerade saker i powerpoint. Nice.

Idag slutar man fyra, fan.

Juuuuuuuuuuuuuustice för fan!

image79

Tisdag - försenade tåg, trötthet

Idag var tåget till skolan försenat 15 minuter. När det väl kom så säger dom att det inte går ända vägen till kungsängen utan bara till kallhäll. Så jag, Michaela och Karå fick vänta en halvtimme så vi missade första lektionen. Fail.
Var jättetrött när jag kom hem så jag låg bara i soffan och såg på tv med Tove.
Nu har jag duschat och ser på de desperata husfruarna. Spännande!

image78

Söndag - Gammelmormor

Du är bäst och du SKA komma hem!

Var hos henne idag och hälsade på i ungefär 1½ timme med mamma.
Kerstin, Början och Alsira var också där. Jag och mamma hade tagit med oss en picknick korg med fika.
Så vi alla satt och fikade. Gammelmormor tyckte att det var jättetrevligt så det var skönt :)

Jättebra att du blir bättre för varje dag! Såå härligt! :)

image76
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3