suddigt






mer glajjor



glajjorna är här!

Skulle ju kunna vara en mer sofistikerad bild, men nä.


black n white





gårdagen (14.30-17.00) i bilder








det blir glajjor för min del!

Ja, det är sant. Det blir glasögon på fröken Jessica. På måndag kommer mina bruna glajjor. Kommer bli himla konstigt att ha glasögon på sig. Som tur ser jag inte alldeles för ful ut i glasögon. Jag tycker det ska bli himla spännande eftersom jag inte alls är van.

Glad. Fredag imorgon! Som Petter skrivit, ordning och reda, lådvin på freda!
Fast jag tänkte köra en vithelg. Woph.

Haha, Hampszz drew tha picture.



pain torsdag

Satans ont i ryggen. Sitter med tre liter gel på ryggen ungefär. Inte hjälper det heller. Klagoperiod at the moment. Ska till ögondoktorn idag som toppen på allt! Ser ju lite kefft så ska äntligen kolla upp om jag behöver glajjor.
Förra gången jag gjorde testet så sa dom att mitt vänster öga var sämre än höger. Skumt!

Tio över fyra, tio över fyra.

trött

Skulle vilja snooza bort hela dagen. Men nej nej, skola blir det. Inte så jobbiga lektioner idag så det ska väl gå bra ändå. Psykologi, graf och svenska. Kan bli sjukt nice.

Igår gick dagen fort. Var i stinsen av alla ställen med mamma och Malin efter min enda lektion. Nice!

Känns som att det är torsdag.

skön måndag!

Började med att jag åkte till skolan för att ha idrott. Där blev det ett prov, tror det gick bra! Sedan var det ca. 3 timmars håltimme och efter det blev det psykologiprov. Tror även att det gick skapligt!
Åkte till kista efter skolan med Malin för att äta lite. Himla gott! Sedan "råkade" jag få med mig ett par leggings och ett svart linne med knappar. Haha, hoppsan!

Skön dag :) nu har jag tagit en liten kroppdusch och ska väl inte göra något speciellt mer idag!

haha åh..

Träningsvärk.. ja.. skönt, i magen, nej. Haha. Fyfan.
Skola blir det nuuu! Puss.

sussa kudde

Nu har jag varit ute med Malin och gått och sett på "hitta hem" "room service" och "greys anatomy" med mamma. Så nu blir det till att börja sussa kudde med "fråga olle" i bakgrunden. Fast lär nog vara vaken och se "seinfeld" också. Så himla bra!

Tycker det är så skönt att gå ut och gå med Malin!
Man blir så uppfriskad!

promenad!

Malin ringde precis och frågade om vi skulle ta en promenad idag igen och självklart ska vi det! Så snart blir det middag sedan en långpromenad! Himla skönt.

onsdag + ett fundersamt brev

Höll verkligen inte på att komma upp imorse från sängen. Snooze, vilken uppfinning! Men pallrade mig upp iaf och åt en banan sedan begav jag mig mot skolan, ensam. Buhu. Där fann jag lilla Emma så vi gick och hade psykologi. Det var en väldigt bra lektion eftersom jag hann väldigt mycket.
Efter skolan hämtade mamma mig vid stationen för vi skulle åka och gymma och hon hade tagit med sig ett kuvert som var till mig. "Jessica "byxa" Johansson". Haha. Tungt var det och på baksidan stod det "BEHANDLAS VÅLDSAMT" så jag blev himla fundersam över vad det var i kuvertet. Öppnade, och där fann jag ett stycke Nalle Puh schampo och ett fint brev från världens bästa Niklas. Det var en underbar överraskning! Blev verkligen jätteglad!
Det är nämligen så att första gången jag och Niklas pratade så pratade vi om mitt Nalle Puh schampo. Därav skickade han ett nytt. Så jävla underbar!



nice day

Hade en lektion idag. Skönt att sluta tidigt. Efter skolan åkte jag till Jakobsberg och mötte upp Hampus, Björn och Rasmus. Vi åkte till Ikea och strosade runt. När jag väl kom hem så solade jag och mamma lite. Vid tio i sju blev jag jätte rastlös och frågade Malin om hon ville ut och gå och det ville hon. Så vi gick på en lång promenad. Mycket trevligt!

En bra dag, ja!

blappblapp

Igår åkte jag till kallhäll för att gå på promenad med Hampus. Haha, ja, det gick som det gick! Åt skogen helt enkelt. (Hahahaha). Bokstavligt. Vi promenerade hela vägen hem till mig och virrade bort oss i skogen ett bra tag. Haha. Herregud. Men det var nice! Skönt med promenad.

På kvällen blev det baset. Rökigt i ögonen, fy.

glad påsken!

Igår begav jag mig till Camilla som kommit hem från landet. Började göra potatismos och köttbullar medans hon duschade, kände mig som hemma helt enkelt. Senare kom Hanna och började steka hennes fejk-kött. Haha. Sara och Lottie anslöt sig till gruppen och sedan kom det bara fler och fler. Jag och Hanna hann även med en cykel tur. Aj aj rumpa idag säger jag bara.

söker billig slampa, k.

yoyoyo


månen ikväll!


pallante


tisdag!

Ujuj, blir det gymmet idag eller? Tror fan det. Om mamma är taggad så jävlar!
Hon är och simmar med Nanna atm så jag väntar på att dom ska komma hem. Fan vad taggad jag är. Haha hoppas inte mamma spoilar detta nu. Annars så.. nä. Hehho.

camilla i tanto

Min egna fina sockerböna!
Vad skulle jag göra utan dig? Utan våra konstigheter?
Tråkigt allt skulle bli.
<3


bitter



helg!

I fredags var jag bara hemma och sov och kollade på fight club. Arga män i den filmen kan man ju säga! Men den var faktiskt bättre än vad jag trodde.

I lördags, igår, så åkte jag med Camilla in till tanto. Äntligen väder för fina picknicks nu! Samtidigt som solen lyser igenom mitt fönster, passande!
På kvällen tog jag bussen och for till Hampus och Rasmus och såg på film och gick en promenad hem till Rasmus!

Nu ikväll blir det film med Victoria, mysigt!

äckelbilderna