halv elva

OK. Jag drog mig i håret, grät och vips! så hade jag gjort min svenska läxa. Nu känns det bättre. Inte en enorm ångest i huvudet. Skönt.
Tv. Sova. PÖSS

lär er prioritera

Många är så sjukt dåliga på att prioritera. Man skäms nästan hur risiga vissa är. Den värsta sorten är dom som glömmer bort ens vänner för den skaffar pojkvän. Den är fan risig. Eller den som jag själv är som prioriterar tv-tittande framför plugg och det ska jag fan ändra på. Nu ska jag plugga. NU.


får fan krupp

Kommer inte på ett skit att skriva om. Förstår ingenting. JÄVLA SKIT.

'biiz' skivomslaget?

Eftersom jag och Camilla länge pratat om att göra en låt av något slag så verkar detta vara en bra bild för skivomslaget! Tagen på ACE/mango bar i lördags.
Måste fan börja slipa på låten?



19:24

Här sitter jag och latchar med photobooth som imorse!
Något jag kommit på efter tatueringen är att varje gång jag ryser så känner jag hur mitt hår är jääättekort där tatueringen är. Känns som det håller på att växa ut eftersom man måste raka sig där man tatuerar. Himla konstig känsla och jag ryser typ heeeela tiden. Små irriterande.

Casper är här idag en stund, btw liksom.



photobooth in teh morning


smaskigt

Det hela med bilden jag tog i lördags, förra lördagen, från början var att håret såg ballt ut, men det slutade med att jag råkade bita mig i läppen och brösten var på väg ut så det blev en lite smaskigare bild än planerat.
Så den får ni inte se.
Skola imorgon. SUG!

ÄLSKADE ANNIKA

Lite risig bild sådär kanske men fy helsike vad du är bra! PUSS!



hej bloggen

Klockan är lite efter fem. Jag är hemma från ACE och har duschat, vält ut ett vattenglas och sådär. Nedrans jobb att torka upp all vatten. Inte kul mitt i natten. Smörjt in min tatuering med helosan har jag också gjort. Inte lätt att nå då den sitter på axeln/ryggen. Men det gick! Kom lite helosan på hela mig bara. Men men!
ACE var fan nice. Synd bara med Nathalie och allt det där. INTE ok!
Annars var det nice. Camilla, Michaela och Annika är bäst iaf.

Nu ska jag väl sova.


Note to self 05.05 - du ska inte dricka mer alkohol (ajoooo tjena)

DAGEN ÄR HÄR!!!!!!!

JA!!!!!! Dagen är här! Tatueringen kommer på idag! Javisst! Skolfoto är det också, it sucks, men ändå! Taggad till tusen, jaaaaaaa!!!!!!!!
Om 12 timmar är den på mig! JA!

16:05

Örrrrgghh. Varit hemma nu i två dagar pga. snurrighet, ont i magen. Skönt att jag har mina starka piller mot magont. Imorgon får jag dock inte ta några sådana piller för jag ska ju tatuera mig imorgon. Kommer bli galet nice. Två smärtor samtidigt. Lets do this shit!
Förövrigt är det rätt bra.
Skulle bara behöva ta en dusch och fräscha upp mig och dammsuga mitt rum. Hade varit nice. Får väl se till att göra det ikväll när jag inprincip lär vara ensam hemma då mor och far ska ut och äta middag. Skönt! Skolfoto imorgon har jag hört talas om. Bra att min fläskläpp lagt sig!

snurrigt

Känns som jag kommer svimma vilken sekund som helst.

veckans planering

Måndag: skola
Tisdag: skola
Onsdag: skola
Torsdag: tatuering
Fredag: skola och skolfoto, wth?


Hoppas min fläskläpp + blåmärke är borta tills dess haha. Det är jävla hemskt. Mörk blå ungefär. Ser ut som jag druckit en blå läsk upp till mellan läppen och näsan, fast bara på vänster sida. Hemskt! Man kan inte ens sminka över det haha. Vääääärdelööööst.

fläskläpp, ja


pumpade lite botox

Det gick vilt till på dansgolvet med Camilla.
Då kan det tydligen bli såhär. Blod. Ont. Kallt. Promenad.
Hemma vid halv fyra. Duscha. Sängen. (Farmville också)
Idag blir det kräftskiva hos farmor och farfar. GOTT!!

12 år


tatuering!

Var nyss och fick tatueringen uppritad på kroppen för att se om den blir bra och oh yes! Nästa torsdag blir det av. Då jävlar smäller det! Längtar lääängtar. Kommer bli så satans nice!

nagellacko

H&M's nagellack är fan grejer. Det sitter hyfsat bra. Och dom är fina! Och så kostar dom inte en miljard för att försvinna efter en dag och det är ju bra! Corall är min favoritfärg, även den lila som, jag skulle inte säga glittrar.. men glänser kanske!
Måste köpa fler..

fotbehandling

Idag for jag och Annika till stinsen för att gå på fotbehandling! Det var en spännande upplevelse att sitta i en stor mysig massage stol och ha en människa nedanför en som fixar ens fötter. Inte något man gör varje dag direkt. Men sjukt skönt var det kan jag lova!
Efter det strösade vi runt och drack cider, hahaha.
(hAHhahHAhha fina, som bollar!)

bra tjej

Nettan är en mycket bra vän. Rolig snäll och allt sådant man vill att en vän ska vara. En som man kan berätta massor av konstiga saker för och förstår en, oftast. 


förstörd

Det är ungefär det jag är. Är sjukt trött. Ögonen rinner och det är fördjävligt. Skulle ju gått ut idag, men jag känner verkligen att jag inte orkar. Sjukt. Så jag har legat i soffan och kollat på discovery channel med far och sedan har jag sett på true blood och bara degat. Värt. Imorgon blir det ju spabehandling på fötterna för mig och Annika. Lagom intressant! Lär väl fnissa sönder oss. Inte något man gör varje dag!

Vad är detta?

vart är sömnen

03.24 bli väckt
09.15 inte somnat än. går och äter frukost
10.12 ligger i sängen och funderar ut att jag. jag sovit tre och en halv timme. illa.
kan jag? kan jag sova nu?

05:37

Sov kvinna, sov!

aj aj

Satans ont i rygg och mage. Gör ont i magen bara man andas. Kul, himla kul! Ska bara ligga i sängen idag och kolla på tv, kanske någon film. Försöka få smärtan att gå över till imorgon då det blir ACE lörday! Underbart!

hanna och jag är hooked

True blood. Allt jag behöver säga nästan. Bästa serien någonsin!
Det är något med vampyrer. Jag vill ha en vampyr nu.

LÖRDAG!!!!!!

WOOHHHH!!!!
Har nyss varit i jakobsberg och köpt tights och en kofta med Annika. Ska pimpa ett tråkigt linne också. Fick skjuts hem av Malin, otroligt skönt!
Nu väntar jag på att pappa, som ringer nu, brb, sådär, vi ska åka och fika hos farmor och farfar. Så adjöken! Ikväll blir det middag hos Michaela sen ACE!

ni är bra!

Jag är så himla nöjd just nu med mina vänner. Känns som jag verkligen funnit bra vänner nu. Har några brudar som är väldigt värda att nämna.

Camilla, älskade Camilla. Dig kommer jag aldrig lämna, vad som än händer.
Hanna, min pärla! Vi har haft våra up n downs, men nu känns det verkligen kanon!
Karå, älskling! Vi har också haft våra upp och ned gångar. En stund där trodde jag att vi aldrig mer skulle kunna bli vänner igen. Men riktiga vänner kan glömma och gå framåt som inget någonsin hänt. Och det kan vi!
Jeanette, tror vi känt varandra i 2 år snart och jag är väldigt glad över det! Finns inte mycket bättre än bara sitta i din soffa och äta och umgås med dig.
Annika, söta lilla Annika som man känner sig som hemma med på något skumt sätt. Man kan även säga allt till dig vilket är sjukt skönt.
Victoria, dig släpper jag aldrig. Du har blivit som en lillasyster som är smartare än mig. Hah!


En viktig kvinna är Michaela som jag verkligen ALDRIG skulle kunna tro att vi skulle bli såhär bra vänner som vi är. Om någon skulle sagt för 5 år sedan "du och michaela kommer bli jätte bra vänner i gymnasiet" så hade jag aldrig trott på det! Men vi går väldigt bra ihop och kan prata om allt och jag är otroligt glad över att vi blivit såpass bra vänner som vi är. Puss!


Det är mycket tack vare er att jag är glad!


fredag

och jag har jätteont i magen.

torsdag

Var med Karå efter skolan. Åt, te, skrattade. Handlade kläder och sådant före. Sedan åkte jag, pappa, Annica och Casper till kista och åt och jag handlade mer grejer. Trevligt. Eller faktiskt bara ett par leggings så inte så himla mycket "grejer".
Imorgon är det fredag. FINT!

tjena!!

Skola, ja, skola. Efter skolan åkte jag och planerade min tatuering med Erik. Kommer bli hel nice! Så han ska ringa när han skissat klart och då blir det bara att boka ett datum och köra! Kommer bli fett!!

Nu kommer Tuttan och Jonas hem.