DAGEN LITE MER KREATIVT

Eftersom Camilla klagar på mina kreativa uppdateringar så får jag väl smälla till med en jävla bomb:
JAG ÄR INTE BLOND LÄNGRE.

Känn på den! Hur kändes det? Lite konstigt va? Jo tack. Det känns skumt för mig med. Men det är ju alltid trevligt med lite förnyelser.

Any who. Idag åkte jag mamma och Tove runt som sagt. Köpte en mörkblå poncho (bara massa bomber idag). Och sjal bh osv. Hämtade Casper och åt semla. Men! När vi var ute och åkte så var planen: sushi. Nu blir du nog lite sugen Camilla, men! Jag tyckte det var äckligt. Förlåt, men vafan? Jag gillar lax, avokado, skaldjur. Men nej nej nej nej. Det gick inte ned så bra. Så efter att Tove och mamma ätit upp min rätt så bestämde jag mig att äta subway för första gången i mitt liv. Tror ni jag tyckte det var gott då? Nej. Smakade ju fan blä det med.
Inte bra på ätningsfronten idag. Vill ha dom där sombrerosarna från mcdonken. Dom är ju ett säkert kort. Eller chilicheese. Oh have mercy.

Så nu sitter jag här. Inte blond, inte mätt. Kanon.

ÅKER

Bil!!!!!!! Det är vad jag gör just nu. Med mamma och Tove. Trevligt det.

LITE SISTA SEKUND

Men måste ju skriva grattis här med till min fina Camilla. Grattis älskade vän!


GRISEN

Inatt hände det sjukaste. Måste ta lite info innan bara:

Så, jag och min bror har krigat lite med en gris i plast som låter när den ser ljus. Tanken är att man ska ha den i kylskåpet så man inte går och småäter. Men, vi har börjat lägga den i varandras sängar och i strumplådor osv.

Nu kommer det sjuka:

Inatt vaknar jag vid fyra tiden av att jag har något plastigt i min famn som nöffar. Då har min bror lagt den där jävla grisen i min säng, men jag har inte märkt det när jag hoppat ner för att sova så jag vaknar utav att jag liksom, gosar med den nästan. Haha. Så konstig upplevelse.


NATTRETUSCHERING


02.22

Tog den fulaste bilden på oss jag kunde hitta. Haha, fast den är himla charmig ändå.