Bästa

Min farmor och farfar måste ju vara dom bästa.

sweet marie


världen är full av klagomål

Om det något jag märkt det senaste året så är det massor av klagomål. Som egentligen är väldigt självklara saker.
När man disskuterar med någon så klagar man oftast. Varför gör man det? "Han sa så, och jag ba, varför är han så cp?". Varför inte bara inse att det är så han är och om du inte gillar det så får du väl gå vidare. Nej nej, vi ska fastna där och försöka ändra på den andra. Varför? Det finns inte bara en person, det finns så många flera. Även om någon behandlar en som skit så måste man ju kunna gå vidare när man själv märker av att man mår dåligt? Är det kärleken som styr oss?

Eller dessa små onödiga klagomål. "Varför spelar dom så kass musik på radion? Jag vill höra mer .... på radion!" BYT KANAL? Seriöst, det är bara att byta kanal eller sätta på en skiva. Varför ens låta en bli upprörd över det? Det är en JÄVLA radiostation.

Det bästa är iaf när folk klagar över ett viss team på playahead. Kom igen, seriöst, det är ett jävla team. Inte som hela världen går under bara för att du inte är med i det eller dina vänner får vara med. Det finns LITE viktigare saker här i livet än ett jävla team på en hemsida.

Ska bli så jävla skönt att åka ifrån allt. Käften bara.

all that numbs you


2222222200000000000000


hellagården



Dock är den jävligt mycket snyggare som stor.

argt inlägg

Jag avskyr när folk skriver elaka saker om folk på deras bloggar eller varsom på internet. Men nu gör jag ett jävla stort undantag för mig själv för jag måste skriva av mig. Är så jävla irriterad på att du är en sådan bitterfitta heeeela jävla tiden. Håll käften istället för att öppna din jävla mun som inte kan säga något vettigt. Du framstår fan inte som en bra person när du pikar allt och alla och kommer med patetiska kommentarer.

Hoppas fan du ändrar dig snart. Så jävla trött på detta beteende.

swingfly


sinnes

Bruden har ju träffat BON FUCKING IVER. Helt sinnes.
Träffade henne idag btw, Lykke Li alltså.


grattis syster!

Idag fyller min syster Tove 19 år.
Grattis
grattis grattis
grattis grattis grattis grattis grattis
grattis grattis grattis grattis grattis
grattis grattis grattis
grattis grattis
grattis!!

Haha, åh så fint.


den förträfflige fru glad


middag

Igår klädde jag, Jeanette och Karå upp oss för att gå ut och äta middag. Vi hade bokat bord på mongolian barbeque och självklart kom vi dit i bra tid och satte oss ned. Det kändes himla skumt att ha klack på skorna, men det är väl något man kanske borde vänja sig vid? Iallafall.. vi åt först en tallrik med mat, sen en till tallrik med mat. Vi tog en tallrik med efterrätt som paus från maten, sen en tallrik mat igen och som avslutning en tallrik efterrätt igen! Man kan ju säga att man var mätt!

Mysig middag, helt klart. Plus underbara människor.

g


avslutar med en bild på bästa


fyra bästa filmer

1. Into the wild



2. P.S I love you



3. 300 (hehe)



4. Phantom of the opera


camilla und madde


hej jocke kom då hejdå jocke he he he


dricka te med kotten