.. och strejken fortsätter

Japp, hårtvättarstrejken fortsätter! Nu är jag inne på min tredje dag, tror jag. Jo, tvättade håret i fredags morgon och nu är det måndag och det är morgon. Precis tre dagar! Helt sjukt vad äckligt håret ser ut. Inte alls van med att inte tvätta det. Har dock köpt torrschampo eftersom Ylva sa åt mig att göra det. Haha. Inhandlade även ett par festivalskor idag och nya leggings. Jag är redo! Mamma har proppat på mig med våtservetter, barnrumpeservetter (sådan där burk man kan dra ut servetter från), massa plåster (bland annat compeed för mina stackars hälar), ipreen och hårpsray! Har säkerligen glömt något, men det får ni leva med.

Snart ska jag åka till Farfar och hälsa på. Han ligger fortfarande på sjukhuset.
Det svider i hjärtat att åka iväg från honom.

casper, den lilla knodden







bror 20, bilder







Sæglópur

Nu är jag vaken. Mitt hår är värre än någonsin, hah! Strejkar ifrån att tvätta håret för att det inte ska bli så smutsigt på arvika. Måste köpa massa saker idag, men det känns som att orken är död. Och är orken död så får jag väl fråga om någon annan kan köpa sakerna åt mig.

Behöver ju bara våtservetter, gummistövlar och hårspray!

Halv trött

Jag är inte så himla trött faktiskt. Kom hem för inte så länge sedan. Må säga att det tog fruktansvärt lång tid att komma hem ifrån Henke. Helt sjukt vad lång tid det tog. Det har i vilket fall varit en ganska trevlig kväll. Blev chill hos Henke och sedan chill i Jakobsberg. Där kom Jimmie farandes som en orkan och drog mig i håret så vi började promenera hem, men tog dock nattbussen efter ett tag. På bussen satt Mikael (eller Mixell, vet inte riktigt vad han heter för att vara ärlig) så vi promenerade med honom också. Han bor en gata över mig och kände min syster lite halvt så han följde med hem.

Nu är jag här.

Arvika

Snart beger vi oss av till sommarens stora avent, Arvikafestivalen. Är något sjukt taggad på att bara hänga vid tältet, umgås med underbara människor och se på grymma band. Ett band som jag _inte_ får missa iår är Death Cab For Cutie. Lyssnat på dom relativt länge och är lite av förälskad i bandet. Missar jag deras spelning vet jag inte vad jag tar mig till. Kent måste man ju nästan se på också. Volbeat är ett måste också.
Nej, nu hoppas jag på krubb, puss.

Death cab for cutie - I will follow you into the dark:


flux


Bror, 20

Idag fyller min bror 20 år. Woowowow.
GRATTIS BROR! GRATTIS BROR! GRATTIS BROR! GRATTIS BROR! GRATTIS BROR! GRATTIS BROR! GRATTIS BROR! GRATTIS BROR! GRATTIS BROR! GRATTIS BROR! GRATTIS BROR! GRATTIS BROR! GRATTIS BROR! GRATTIS BROR! GRATTIS BROR! GRATTIS BROR! GRATTIS BROR! GRATTIS BROR! GRATTIS BROR! GRATTIS BROR!


calvin harris


km




inte ok

Fortfarande vaken. Ett samtal störde min planering med att gå och sova. Det var dock bra för nu vet jag precis vad jag vill och det är ingenting. Ingenting alls. Jag är nöjd precis som det är nu. Hoppas det kommer kännas såhär ett tag. Helt nöjd. Jag är inte sämre eller bättre än någon annan. Jag är bara mig själv och det är jag fruktansvärt nöjd med. Nu ska jag bannemej sova. Najty najty.

ensamhet

Här sitter jag fortfarande i min ensamhet. Funderar på om jag ska gå och lägga mig eller inte. Men det är ett väldigt svårt beslut att ta. Tror jag ska gå upp klockan åtta för att duscha och sådant spännande, men det lär jag ju inte orka om jag inte går och lägger mig nu? Vet inte vad jag håller på med faktiskt. Varför sover jag inte?
Jag kanske inte vill missa alla randoms på msn som börjar trilla in fulla och ställer väldigt intressanta frågor. Dock när frågorna kommer så känns det som att jag ätit något obehagligt i magen. Inte ok. Jag söker mig genast till min kära vän Karå som verkar vara helt upptagen med att kolla på film. Trist. Trodde hon skulle bli min räddning. Får väl dra iväg ett sms till henne istället och förklara min sists. Brb.

Sådär. Nu har jag givit sms ett försök.

Calin Harris är min räddning för tillfället. Sebastian fixade honom till mig idag.
Jag är så nöjd. Tack igen. Random.

Förresten så gillar jag när folk ler på deras msnbilder. Helst sådär överdrivet stort smajl. En vän loggade nyss in med ett riktigt cute smajl och jag log. Tänk så mycket en msnbild kan göra! Nu kan jag sova gott, hoppas jag.

publicera or not.

Läste nyss en väldigt intressant blogg. Vet dock inte om jag få publicera den här. Så jag gör det inte. Bloggen var väldigt intressant och fanns mycket att välja mellan att läsa. Allt, verkligen allt föll mig i smaken. Brukar sällan finna sådana bloggar, men där var den. Helt underbar. Nu har jag en blogg som jag noggrant ska följa! Dock uppdaterar han den nog inte så ofta.

Jag vet verkligen inte vad jag gör vaken just nu. Min klocka säger att tiden är 03:12. Jag är inte trött. Eller okej. Lite trött är jag nog, men inte mycket. Hanna väckte mig klockan fyra för ungefär 11 timmar sedan och tyckte att det var konstigt att jag sov. "Du vet att klockan är fyra va?". Klart jag visste det, när jag sov. Jag gillar ju att sova. Det är en sak som jag är grymt bra på. Finns annars inte så mycket saker jag är så himla grym på. Är väl ganska hyfsad på att nöta musik som ingen annan och samla på onödiga prylar.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Haha, vadfan säger jag? Jag drog ju till Uppsala så fort jag hade vaknat för att mamma hade hittat en sekretär som jag ville ha. Så det var bara att skölja av kroppen som var helt svettig efter nattens vridningar och omsomningar. Nu är sekretären här. Datorn står tillochmed på/i den. Underbart. Karå har ju varit här hela kvällen också. Vi drack te. Som vanligt. Vi måste nog finna en hobby.

Imorgon blir det km (kebabmöte), men ingen kebab för mig. Det vill jag inte ha.

Dizzee n Calvin


Pappa 52

Idag fyllde min pappa hela 52 år! Jag tror han mest blev nöjd över min och Toves fina teckning som vi ritade till honom. Urtjusig blev den! Mamma var minst, som vanligt. Mihih. Nu är jag mätt, kissnödig och ska bada när mamma och pappa är klara i badrummet, läääängtar! GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS PAPPA!!

PUUSSS!!


bada mitt i natten repris?

I natt var det badkaret och jag.
Tror det blir ett repris på att bada mitt i natten ikväll igen faktiskt.


Ane Brun

Niklas lämnade denna låt på när vi drog till Kista för att se på bio och nu kan jag inte sluta lyssna på den. Vill nog inte veta hur många gånger jag har lyssnat på den.


bio freak?

Jag går aldrig på bio. Okej, det gör jag, men väldigt sällan och då menar jag VÄLDIGT sällan. På två dagar bredvid varandra så har jag gått på bio två gånger. Det är mer än vad jag gör vanligtvis på ett år. Helt otroligt. Vad har hänt egentligen?



Bästa Niklas

I lördags kom Niklas hem till mig vid sju tiden och vi åkte genast iväg till hans Farmor och hälsade på. Hon bor i farsta och vägen dit blev ju ett himla äventyr. Haha. Sjukt kul blev det iaf. Vid elva tiden var vi hos Camilla och chillade. Spelade kort och sådant roligt. Vid tre in the night blev det att se Gullivers resor som var min favorit när jag var liten, men jag förstår fan inte varför nu? Haha, så jävla dålig. Sedan blev det att ligga och prata i sängen. Vi vaknade väl runt två och drog i en macka efter någon timme eller två. Vid halv sju blev det bio. Dumpad. Den var faktiskt ganska rolig. Den var bättre än förväntat och jag garvade mycket!

Alltid lika underbart att umgås med Niklas. Han är en av dom bästa.


Älskvärt

Hallelujah


JD


matthew gray gubler

Min hjälte på kvällskvisten. Inatt blir det du och jag 00:20.


Mys hos Martin och Kajsa 15/6

Åh, men se här! Är det inte världens sötaste Alex som jag och mamma bar runt på.
Fick ingen bild på lilla Nora som jag hoppade studsmatta med och höll på att bli terrad av, men hon är ju så söt så hon får terra mig!
Dock så är den lilla knodden på bilden en riktig gullunge som man kan kolla på i evigheter utan att tröttna. Gullbah!
Jag, mamma och pappa åt middag hemma hos dom. Mycket myyyycket gott!


Kyrka på väg till västerås


Sverige - Ryssland.. vilket skämt!

Usch!
Man skäms ju över Sverige, men facekicken i början var ju lysande!
Mer bilder från kvällen kommer väl upp så småning om.

Vänskap

En sak som jag inte förstår mig på och förmodligen aldrig kommer förstå mig på är vänskap. Hur är man en bra vän? Hur vet man om ens vänner är sk. äkta vänner? Hur vet man vart gränsen går till att svika en vän? Hur vet man vilka vänner som är bra för en själv? Många frågor, men få exakta svar.

Jag lyckas alltid hamna i sånna där tillfällen där två av mina vänner bråkar och ena börjar umgås med mig sen när dom blir vänner igen så glöms man? Förstår inte riktigt varför jag alltid hamnar i sådana situationer.

Är det då jag som gör något fel, eller är det dom?
.. och kan man kalla det för riktig vänskap?

Västerås

Jag och mamma tog saken i egna händer och drog till västerås!



Farfar

The only time when i feel okay is when im in your arms.
Bli frisk älskade du. Det tar så mycket på en att se dig må dåligt när jag vet att du är en av dom starkaste jag känner. Älskade älskade du, bli frisk.
Finns alltid vid din sida, alltid.


:@

AAAAAAAAAAAH.
Ont i magen som uta helvete. Kul, jääättekul. Ge mig ipreen.


Görväln

Fredagen bestod av görväln med vänner.



17:någonting

Jag har inte gjort något fel. Du må tycka det, men egentligen har jag inte gjort något fel. Jag får umgås med vilka jag vill. Jag måste få umgås med vilka jag vill utan att någon ska bli sur. Hur skulle allt bli om alla gick och blev sura hela tiden över att någon umgicks med någon annan för ett tag? Kaos. Så kom ihåg, jag har inte gjort något fel. Snarare du, ja, du(!) som gjort fel. Du kan inte bestämma över mig vilka jag får och får inte umgås med.

Jag har inte gjort något fel och vägrar låta dig få mig att tro det.

(Och nej, detta är nog inte riktat mot dig om du tror det)

i wish i was a little bit taller


donno


avslutning

Efter skolan drog jag, Jeanette och Sara till stan för att lämna ett CV och för att köpa nya läpppiercingar. Innan det blev det självklart att äta mat! Jeanetten köpte två jättesnygga tröjor på monki som jag och Sara nästan tvingade på henne, haha. Men snygga var dom ju så why not? Sedan blev det bara att flyga hem till Sara för att byta om och sedan hem till mig för att byta om igen.
Blev gula huset ikväll igen med mysigt folk. Mysig kväll till tusen!



jonas brothers?


Hejdå skolan!

Nu blir det att åka till skolan för att få sommarlov!
Hurrraaaa hurraaaa hurraaaaaaaaaaaaa!!

Jorgubbar är håriga små rackare!

Mys hos Farmor och Farfar!

Idag när jag kom hem från skolan så åkte jag och mamma till outlet för att köpa en kjol till henne. Det blev en urgullig kjol! Passade jättebra på henne. Efter det blev det att fara hem för att äta lite lunch och sedan till onoff för att kolla på en present till min brur. Han blir nog nöjd, hoppas jag! Mamma skjutsade hem mig till Farmor och Farfar efter det. Direkt när jag kom dit så åkte jag och Farfar till Kungsängen för att hämta Farmor från hennes keramik-kurs. Hon är så himla söt min Farmor! En riktig gullefarmor!
Sedan bar det av hem till dom för att spela kort och äta middag! Hel mysigt!

Farfar är bäst på kortspel :( Farmor med, men jag vann iaf en gång!


Det blir väl en tripp..

Till skolan för att städa skåp och lämna tillbaka böcker. Känns som det inte kommer finnas annat att göra. Har samhäll, engelska, matte och bild idag, kanske svenska. Är dock klar med engelska, matte och bild och svenska. Samhäll tror jag att jag är klar med har inte pratat om betygen med Madde än. Så antar det. Känns ju bra, men måste ju städa skåpfan. Orka den.



grym?


klänning och grejer!


sista dagen med bra väder?



the bottom feels much better than the top


2 cool 4 school

Blah. En lektion? Värt? Nej.
Sova hellre? Ja.

Filmkväll?????

Jag och Hanna hade bestämt oss för att ha filmkväll och bara ta det lugnt, men inte blev det så nej. Det blev ut och fixa dricka och sedan till dagiset och chilla som fan. Jag blev helt galen och rullade på en åker. Tydligen ramlade jag överallt också.. Har ju fina märken på mina ben, not.



Idag har jag iaf solat med mamma! Saltvattensaltvattensaltvatten!

Lite små uppdatering

Torsdags kväll:
Jag och Hanna hamnade på studentfest hos Daniel. Mycket, och då menar jag mycket dans blev det!
Sjukt trevligt och mysigt var det!


Fredags kväll:
Det blev mys vid vattnet med massa människor, bland annat: Hanna, Björne, Camilla, Jeanette, Micke, Kim, Stephanie, Jesper, Sara, Mahdi, Jakob, Daniel, Jens, Robert, Emelie osv.
Bad och glass blev det med!

Justja!

Glömde helt bort att lägga upp dom tjusiga bilderna från cosmonova!



Så jävla snygga..

Ta Nej

Samtalade med Jimmie imorse över telefon då kom vi på något helt fantastiskt. På hans mobil heter jag "Jessica Nej" istället för "Jessica Jo" - Jo som i Jo-hansson. Då kom jag på att istället för Jessica Jo, borde jag ju heta Je Jo. Och Je låter som Ge och Jo. Ge Jo - motsatsen blir - Ta Nej. Underbart.

Anyway.. här är fler slitna bilder från imorse.. eller någon halvtimma sedan, hah!


godmorgon


från igår



Niklas den lilla dalmasen



Sååå braa<3<3<3

Aböw

What is this shit? Nu blev ju allt fult?

Halv tid

Tänkte passa på att slänga in lite bilder medans Tove är ute och åker flak!

image899
image900image901
image902
image903
image904

Grattis till studenten Tove!

Idag tar min kära syster studenten. Är så himla stolt över min syster som lyckats med så mycket och på varje praktik hon varit på så har hon fått toppen betyg. Klart hon fick toppen betyg eftersom hon är världens bästa. Min syster är verkligen en jättebra förebild. Skulle inte kunna be om någon bättre, för det finns inte.

Hoppas du får en toppen dag underbara du.

image898

Kebab på tre minuter?

Förstår inte hur han gör det. Men han lyckades äta upp kebaben på tre jävla minuter.

image897


08:någonting


THE BOTTOM FEELS SO MUCH BETTER THAN THE TOP!

Idag blir det cosmonova.

SYSTER KOMMER HEM!

Ja, ni ser rätt! I natt kommer min käre syster hem från Spanien. Brun och äcklig kommer hon vara, men helvete vad jag har saknat henne! Blir inte alls samma sak utan lilla Tove. Snart snart snart snaaaart :D
Vi får hämta hem henne inatt klockan 2 ungefär :D

Snyggaste bilden på mig och syster, lätt.

image896

old pic

image895


Björnen ze gangsta

image887image890
image888image889

Björnen ze indie

image885
image886

*pussa på*

image884

onsdag - söndag

Onsdag
Det blev bad och bus på kvällen med Hanna och kubb med människor efter skolan. (Bilder från det finns i ett annat inlägg).
image877image878

Torsdag
Dagen gick ut på att sitta framför tvn och häcka med käre mor. Mysigt!

Fredag
.Vid elva tiden drog jag och Hanna till görväln och badade och åt lunch. Där hittade vi små änder som fick bröd av mig. Snäll.
image876

På kvällen drog jag, Hanna och Michaela hem till Rosanna.
Det blev öl, donken och mys. Fick prata med dalmasen på vägen hem. Det var bra.
image879

Lördag.
Jag och Björne drog in till stan för att vara funktionärer på stockholm maraton. Innan allt börjat så fann vi en ball ubåt! .. eller aa tja, livräddarbåt.
Det var ju inte lite pungsvett det luktade..
image880image881

Efter maratonet drog jag och Björne till Jakobsberg för att slänga i en oss lite pizza. Sedan blev det chill vid ett gult hus med trevligt folk. På natten åkte jag och Hanna till görväln och satte oss på en brygga och chillade. Mysigt värre. Blev te, mackor och glass när vi kom hem från vårat äventyr.
image882image883

Söndag
Vaknade hemma hos mig med Hannaröv i sängen. Sedan blev det att se på "Supersugen" och åka hem till Farmor och Farfar på lite fika. Har även köpt en fläkt!

Detta var en härlig och mysig helg. Puss.

Juni!

Nu är det bannemej juni. Det innebär:
Systers student
Håkan på grönan
Midsommar
Pappa fyller år
Bror fyller år


SNART ARVIKA!!