sliten



fredag!!!!!!!!!!!!!!

Hade en liten liten sovmorgon idag. 25 minuter, men hey! det är ju alltid något? Right? Iallafall, dagen började med naturkunskap som var ganska intressant och sedan en lång håltimma som jag spenderade med Michaela och Sarah. Sarah tyckte maten var god idag. Det var ju bra det. Sedan blev det klassråd, w/e ungefär och sedan FOTO! Jag och Mahdi gick runt och fotade abstrakta saker med analog systemkamera. Blev säkert ur tjusiga bilder. Heh.

Nu regnar det uta helvete. Ikväll blir det nog god mat.

Trött

Vill sooooova ju. Ikväll ska jag gå och lägga mig jättetidigt!

head automatica

listen








meg and dia


feng shui

ta det lugnt

flobots

lyssna hääääääär


tuuuuut

Var i stan idag med skolan och kollade på fotografiutställningar och så. Det var väl helt okej. Inget märkvärdigt, tyvärr! Sedan åkte jag till fridhemsplan och träffade mamma och Kerstin. Sedan blev det hem till Jakobsberg och till IKEA med mamma och Inga. Trevligt trevligt!
Nu sticker jag iväg och äter middag med Fredrik. Janina följer även med! Det lär bli roligt.
Puuuuss.

heartbeats


afasi filthy n snook

Man blir ju så glad av låten!


Bästa farmor

Idag har jag befunnit mig hos min underbara farmor. Hjälpte henne att klippa gräsmattan och sjuffa (vet inte vilket ord jag ska använda) bort mossa. Blev mycket trevliga samtal och mycket skratt, som vanligt.

Fick även prata med farfar i telefonen. Saknar honom. Han borde bli bra nu. Idag hade han dock gått själv! Otroligt bra. Fast sjuksystrarna skällde på honom för han kunde ha ramlat och det hade inte varit bra!
Underbara farmor och farfar.


bitmärke på kinden, blåmärke på magen

Igår gick det minsann galet till, eller?

När jag stod och borstade tänderna kände jag att det gjorde fruktansvärt ont i magen och märkte då att det visade sig vara ett blåmärke. Fick nog något i magen igår. Kände även att jag hade ont på kinden och där var det ett bitmärke, tack Victoria. Haha.

Grattis Linnéa!!

im not leaving now


hoffmaestro

Åkte in till stan med Camilla och Sandra för att se Hoffmaestro. Köpte även en flanellklänning. Ska in till tanto ikväll verkar det som. Det blir mysigt. Puss.


har du en famn för mig?

Melissa Horn

Inatt skickade Piia låtar med Melissa Horn och jag har fastnat helt! Helt underbar röst. Skulle vilja att hon sjöng godnatt visor för en. Eller bara sjöng hela tiden för en, vart man än var.

paus

Just nu är det paus från regnet, tråkigt. Jag som gillar regnet när man är inne. Det kanske kommer en skvätt senare ikväll? Hoppas kan man ju iaf. Ska nog bara vara hemma ikväll eftersom jag har så ont i ryggen och magen. Usch. En kopp te skulle inte sitta helt fel.

dansa i regnet!

Har bara slöat framför tvn med syster och kollat på greys idag. Nice nice. Efter några timmar började det spöregna så jag och Tove sprang ut i regnet och hoppade i alla pölar. Ibland är det skönt att vara ung!

rain rain go away come again another day


underbara varelser



stop and stare


tre tre tre

Tre saker jag gör när jag vaknar:
- kollar på mobilen
- snurrar runt i sängen
- känner efter om jag är kissnödig

Tre saker jag måste ha under dagen:
- mat
- dricka
- musik

Tre personlighetsdrag på mig:
- glad
- optimist
- generös

Tre saker jag gärna ägnar mig åt:
- umgänge
- fotografi
- datorn

Tre saker jag är rädd för:
- ormar, som fan
- mörker
- vissa människor

Tre saker jag drömmer om:
- flytta hemifrån
- sluta skolan
- leva livet

18:någonting

Åkte hem till syster igår och umgicks med Casper och drack te och åt riskakor och hade det allmänt mysigt. Sedan blev det hem till Camilla och sedan stan osv. Det var helt okej, men förväntade mig mer faktiskt. Förväntade mig mer av massa människor också, vilket är ganska synd. Men men.. Camilla och Linnéa ville dra hem ganska tidigt så jag åkte inte hem för jag var ju pigg. Blev massa tv tittandes och gosandes i någons säng som inte tillhörde mig.
Kom hem vid kvart över tolv idag för jag skulle gå ut med hunden. Blev en promenad hem till Jimmie för att prata med Hanna och sådär. Nu ska jag snart får middag, nöjd.

kindtjejen


080808

Fest eller?
Gick upp 05:45 idag igen. Duktig som jag är. Lär få åka hem snart ändå, värdelöst, men skönt att åka hem nu och sova litte. Eller bara slöa framför tvn och vara allmänt degig. Det är ju alltid nice.

Pappa är på möte och det suger ju. Hahheahea.

one republic - say


muffin och indiskt

Efter jobbet så kom Erik över på muffin & saft fika. Sedan stannade han kvar och åt middag, indiskt blev det! Mumma! Självklart blev det glass på det. Äta är vi bra på, oh yeaa! Kollade på "skogsfamiljerna" med mamma och pappa nyss. Haha, ur mysig film. Nu ska jag nog hoppa i kojs för en tidig morgon imorgon igen!
Snart chokladen snart är jag där igen!


fucking haninge

Jobbar hos fader idag. Gick upp 05:45. Inte något som jag vanligtvis gör. Verkligen inte. Brukar ju sova till 13:30-14.00, men inte idag! Fick välja på att gå upp tidigt och få åka med far till jobbet och hem själv kommunalt på eftermiddagen eller åka senare till jobbet med kommunaltrafiken och hem senare men då åka med far istället för kommunalt. Sjävklart valde jag att få åka med far till jobbet för jag skulle nog somnat på tåget annars.

Nu är det snart lunch. Taggad!

familjen


15:någonting


lady gaga osv.


katy perry


Skärpning

Slöat flera dagar nu. Bara sovit och kollat på tv. Nu ska det bli ändring på det. Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till sjukhuset och hälsa på farfar. Sedan måste jag ringa ungdomsmottagningen och städa mitt rum. Kanske borde ta och få ut min gamla garderob också? Så det blir fint i rummet.
Får se hur det går med allt.

Justja, måste fixa nytt bankomatkort också.

tanto