14:40

Nu har jag slängt i mig lite mellanmål. Det känns bra. Skolan var bra idag. Hade inprincip bara 3 lektioner fast gympan var jag ju inte med på pga. att jag varit hemma i 3 dagar och varit sjuk. Nu mår jag dock bättre och ska gymma idag hoppas jag. Vet inte riktigt vart mamma är, men tror att hon är hos gammelmormor.

Mitt rum.. tja.. Humberto stötte på ett till problem. Sjukt irriterande haha. När han målat på någon grej som är hjälpande eller något haha så ramlade tapeten av? Hahaha. Så nu är allt iordning igen! Imorgon ska han spackla och då kan jag äntligen få sova i min säng igen. Rummet kommer ju inte vara klart men jag kommer kunna sova i mitt rum och thaaank goood for thaaat.

Inatt tänkte jag att jag låg i min 120cm så jag skulle sträcka ut armarna och då knuffade jag ut mig själv ur soffan. Så jävla värdelöst haha. Dålig man kan vara, yep!

Imorgon är det ju en lektion som vanligt sen blir det fika på tastys. Nice, nice!

Måste ju spana praktikanten på carlings (;

19:45

Jag och mina örhängen alltså, men dom är bra.
Nu är dom rena och fina. Gammal bild dock.
Ska nog se på tv med mamma nu och sedan hoppa i säng ganska tidigt så jag kan gå i skolan imorgon.

RoomService börjar ju idag. Det blir nice!

image277

koka?

Fick för mig att mina örhängen var smutsiga så jag började koka dom direkt!
Nu ska alla mina örhängen bli rena. Jag har trots allt 14 piercingar..

image276

daaancing in the moonlight

Kan verkligen inte tröttna på den här låten..


Kaos igen

Känner bara att jag vill att man ska kunna skruva fram en vecka så mitt rum är klart. Hatar att inte ha något rum, blää. Känns så tråkigt att bara vara i vardagsrummet hela tiden, fyfan. Haha.

Ge hit mitt rum!

KAOS

Humberto har hittat mögel i mitt rum vid fönstret... så nu kommer mitt rum bli klart på ONSDAG nästa vecka haha.. fyfan.. Jag dör.

Varm och ont i halsen

Sov i soffan inatt.. hmm.. Gick upp nyss till mitt rum och kollade hur långt han hade kommit och han har rivit ned mesta dels av tapeten. Känns bra. Är så sjukt trött.

Hittar inte min platttång heller, hahaha. Kaos.

nej

Jag säger nej.
Vill inte ha något med dig eller dina spel att göra så, nej.

tovetutt skaffade en tatuering till

image275

mamma älskar att slänga saker

You heard me! Mamma älskar verkligen att slänga saker. Tror hon slängt fyra svartapåsar med saker från mitt rum. Känns lite tufft, men samtidigt så himla skönt att bli av med allt. Använder ändå inget. Har två stora lådor under min säng, men använder ingenting som ligger i dom. Kanske en tröja ibland.. men det är allt.

Hoppas verkligen att Humberto fixar till mitt rum imorgon. Jag menar, river ned tapeten helt och spacklar klart rummet. Visst.. det betyder att jag måste sova i soffan eller hos Tove en natt till, men bara han gör så han målat och fixat klart stället där sängen ska stå så kan jag ju sova i mitt egna rum. Det jag gillar mest. Vill ha alla mina saker på ett och samma ställe.. inte utspritt. Jobbigt.

Så.. jag har planerat.. om han river ned och spacklar imorgon.. så kan han slipa på torsdag och det går väl ganska snabbt? Iaf.. då kan han måla på torsdag möjligtvis fredag vilket betyder att jag kan sova i mitt rum då. Härligt. Längtar verkligen. Vill att mitt rum ska vara helt klart nuuuuu!

Hurrryyyy up Humbertooo!

jag har inget rum

Blah. Jag trodde dom bara skulle.. ja.. något.. men nej. Allt i mitt rum är borttaget och hej och hå. Får inte ens sova i mitt rum. Humberto har tillochmed gjort fel? Han spacklade på tapeten och det skulle han tydligen icke göra. Blääääää. Vet inte när jag får sova i min säng igen. Fy!

Detta gillar jag inte.

rensa rummet kanske?

Slänga ned tvätt från trappen?

image270

Tom bokhylla och inga gardiner eller lampa i taket?

image271image274

Inga saker på väggarna? Inget på alla väggar? En garderob mitt i rummet?

image272image273

Nu jävlar!

Otis Redding

Den gamla dängan!


15:16

Hahaha, skjöt Lucas Dan? Hahaha, lol. Varför då? Dumhuvud. Hoppas han missade och Dan inte anmäler honom. Det blir jobbigt annars. Om Dan anmäler så kommer ju Lucas åka i fängelse och så kan man ju inte ha det. Smartass att skjuta, fast iofs.. han dödade ju hans farbror och skulle skydda hans mamma. Hoppas inte Karen dör heller. Hon föll ju ihop på golvet och grejer.. med barnet i magen, svårt!

gääääääääääääääsp

Hej nu har jag åkt hem ifrån skolan. Trött, förkyld, feberig blää. Känns ganska fräscht att nysa 5 liter snor när man nyser. Då känns livet ganska bra ändå.

Ska nog gå ner och kolla på tv nu, yep.

förkyld och feber?

Helt sjukt. Varför?
Orkar inte med feber just nu. Tappat bort termometern också, duktigt..

tastys bio victoria

Jag och Victoria begav oss till jakobsberg för att ta och äta lite på tastys. Som vanligt skämtade han i kassan om att jag skulle ha en "vegetarisk"-macka, haha. Efter mackan och cola drog vi till Kista för att se filmen "Juno". Den var bättre än jag förväntade mig. Trodde den skulle vara lite som alla andra ungdomsfilmer lite "ideal"-aktigt, men det var den verkligen inte. Mycket bra film, värd att se!
Tråkigt bara att vissa i biosalongen ska lägga in konstiga kommentarer hela tiden (;

Mycket bra dag.

image269

trött as hell

Vaknade nyss. Ögonen är verkligen inte öppna än. Sitter och försöker öppna dom, verkligen. Sporra upp ögonen ungefär. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Bio? Jag är sjukt sugen på tastys, ovanligt. Haha.
Jag är fortfarande as nöjd över att jag vann på TP igår. Jag kunde verkligen inga frågor och jag fick alltid _sämst_ och svårast frågor, bläää!

Min morgon:

image265image266image267
image268

gäsp

Kan verkligen inte sluta tänka på hur jag ska lägga upp allt i mitt brev. Ska jag vara framåt, lite mystisk, tillbakadragen, snäll, trevlig, vänlig? Går inte att välja. Vill ju inte börja brevet med att skriva "JAG TYCKER DU ÄR JÄTTESÖT!!" .. direkt.. Skulle gärna vilja göra det, men det kan jag ju inte. Då kommer han ju springa iväg från brevet tror jag. Hahaha. Åååh så sjukt jobbigt men jag vill verkligen göra det. Jag måste. Hmm. Ja.

Ska sova på saken, nighty night!

glad jessica

image262image264

TP

Spelade TP med Robert Robert och Johanna idag efter jag sett på götakanal med mamma och pappa. Jag var sämst på alla frågor, MEN vem tror ni vann om inte jag?! Så jävla nöjd.

image261

Mikaela

Mikaela skrev:

Skicka, helt klart.
Du vet aldrig hur det blir om du inte skickar.
Skickar du inte kommer du gå och undra hur det blev om du inte skickade, skicka, har en kænsla av att du inte kommer ångra dig.

Saknar dig stumpan.


Saknar dig med snutten. Ska göra efter dina råd. Imorgon skriver jag brevet så mamma kan ge det till målargubbarna. Håller tummarna som aldrig förr!

Som sagt, saknar dig med Mikaela.

johnossi igen!

Man måste ju bara älska den här videon


ojoj gammal liten trudelutt


Johnossi - Summerbreeze

Ful video men.. ändå.. låten är bra.

saknar

Saknar den lilla rackaren något fruktansvärt. Undrar vad han gör nu.. eller vad han gjort idag. Om han har blivit större? Det var ju trots allt en månad sedan vi sågs sist skulle jag tro. På nyår såg vi senast. Plutten. Han kommer bli en riktig tjejmagnet tror jag för han är redan så himla charmig och go!


image260

ett levande ljushuvud

Malin blev lite imponerad av min lampa och ville genast bli ett levande ljushuvud!

image259

15:43

Det är något sjukt vad jag är trött. Ville bara sova idag men som sagt, mamma släpade mig upp ur sängen. I veckan som kommer ska jag helt klart gå och lägga mig i vettig tid så jag inte är så fruktansvärt trött i skolan som jag ungefär alltid är. Testade nu i veckan att gå och lägga mig halv tio och gud vad skönt det var! Skolan gick mycket lättare och allt blev bra.
Imorgon ska jag iaf försöka få sova till elva. Jag och mamma måste rensa mitt rum för det ska vara nästan tomt när dom ska fixa med tapeterna och sådär. Det ska bli sjuuukt skönt att rensa för mamma är jävligt bra på att rensa mitt rum haha.

image258

Det regnade igår.

15:04

Ska jag skicka brevet eller inte?
Vad ska jag ens skriva i brevet?
Tänk om han inte svarar?
Tänk om jag måste dit igen och han inte svarat? Pinsamt?

Hur vet man vad man ska göra för att bli nöjd?

image257

skicka.. eller inte skicka är frågan

Jag var ganska glad igår.. Jag var det.. egentligen, men ja. Ungefär!

image255

godmorgon

Blev nyss väckt av mamma som frågade om jag ville följa med till gammelmormor. Så nu har jag typ gjort mig iordning. Mina ögon är inte helt öppna ännu. Känner mig lite som en kines. Haha, känner mig heeeelt mosig i kroppen. Tror singstar tog lite på kroppen (;

inflyttningsmys hos camilla

Kom hem för inte så länge sedan från Camilla. Vi åt god mat och sjöng singstar.. haha.. jag är ju inte direkt någon naturbegåvning. Skrek och sjöng falskt mest... Hahaha. Men så kan det gå!
Det var en bra och mysig kväll!

Minus Linnea, Emmelie. Plus Emelie, Alex, Linus.. och någon till av Alexs kompisar
image254

Sötafanskapshelvete

Fyfan vad söt han på färgskalan är! Jag dör lite inombords, helt seriöst. Nu kommer jag nog inte se honom mer, någonsin. Fyfan. Det tar seriöst på en haha :( Han var ju så jävla söt. Fyyyyyyfan vad söt han var. Sådär charmigt söt och snäll "Var det inte du som hade indiskstil och någon svart vägg?" bah, sötfanskap. Åh.. Han fick mig att välja det som han tyckte var snyggast.. fyfan. Så jävla söt. Brukar inte bli såhär, men han var fan fruktansvärt söt..

"Jag tycker personligen att det här är riktigt nice." Så blev det så!

Thin Lizzy

man bara måste älska den!

träning

Mot gymmet allesammans!
Nu smäller deeet, weeeee. Hahaha, eller något.
Längtar till ikväll det kommer bli såååå mysigt tror jag. Alla gamla i klassen, ungefär. Sjukt mysigt!

Skriver mer sedan (;

godmorgon sverige

Idag blir det som jag tjatat om, EN lektion. Haha. Det känns verkligen så worthless men men.. man får väl stå ut! Syster följer med till skolan idag för hon ska klaga lite på en video som finns uppe med henne på som hon inte tilllåter för att hon har ju faktiskt skrivit på ett sådant där papper om att dom _inte_ får ha bilder/videos eller något med henne på internet. Funny fuuunnnnyy.
Idag sov jag konstig. Kan varit för att det var fullmåne och kräftor sover dåligt då. Usch! Vaknade flera gånger och är trött nu. Oroligsömn är inte okej. Drömde att jag hade långt brunt hår med en jättefin lugg som mamma klippte på mig så guess what? Yapp om du gissade på att det ska bli mitt nästa steg med mitt hår så gissade du rätt! Långt brunt hår ska bli min nästa grej. Ska dock försöka permanenta det fast.. bara topparna? Hmm.. ni hörde rätt!

Nu måste jag iaf gå till skolan. Pusssssshej!

22:23 godnatt kanske

Imorgon är det fredag, weeeeeeee

image250image251image252

las vegas

Såg nyss Las Vegas med Tove, Robert och Robert. Haha, många Robert. Innan det så var jag Tove och Robert och åt glass. Det blev inget gym idag för vi orkade inte bussbyten, missade alla bra bussar. Men imorgon ska jag gymma med mamma och i helgen med Tove så det blir bra.

Nu ska jag nog sova lite. Puss.

17:51

Sjukt mätt och uttråkad. Kan inte klockan bli sju?
Sitter i köket och tråkar. Gjorde en jättegod saft/juice, men nu är den slut. Blä. Inte okej. Massor av olika frukter i. Gott! Imorgon är det bara en lektion i skolan. Så ovärt.. men ska få reda på hur det gick med mitt matteprov. Jag frågade idag och det enda Inkan kunde säga var "Du behöver inte oroa dig" så.. antingen G, VG eller MVG. Är ganska säker på G alltså haha. Är så sjukt dålig på matte så det finns in. Får jag G på detta prov så är det mitt första G på alla matteprov i mitt liv, förutom nationella i nian. Nöjd jag kommer vara imorgon.

Nu kom bror hem, weeeeeeee

17:24

Fyfan vad bra jag och Sarah är! Vi klarade MVGuppgiften fyyyfan :D Gooood girls i'll tell you! Fast.. vi är inte så duktiga när vi sitter vid bänkarna och petar på väggen hahahaha.
Nu sitter jag och ser på tv och väntar på att klockan ska bli sju så jag och Tove kan åka och gymma. Gymma fyra gånger denna vecka, duktigt!

- gå upp jessica

Det tänkte jag faktiskt idag. Jag har sjukt ont i halsen och mår lite halvrisigt, men! Jag går ändå. Haha, okej, jag kommer försent också men det var för att jag gick upp precis när min buss gick ungefär. Kommer ju bara 20 minuter försent? Rätt duktigt. Jag skulle ju annars varit hemma. Good Jessica.

Kan dock inte vara med på gympan med halsont, men jag kommer iaf dit med en lapp och grejer!
Duktig jag, igen!

Puussss nu blir det skola för min del

Mera tapeter

image238image239image240image241image242image243image244image245image246image249image247image248

träna and stuff

Jag och mamma åkte mot gymmet och såg direkt när vi svängde in med bilen att det var FULLT med bilar och vi båda började tveka om vi verkligen skulle träna idag eller göra fredag-lördag istället och bara sola idag. Men vi båda sa "Vi måste träna när vi ändå är här!". Så vi parkerade och gick in och såg direkt att det var ca. 30 gubbar som spelade badminton och förstod direkt varför det var så mycket bilar där. Det var ganska lugnt och skönt på gymmet för att vara vid klockan fem-sex på kvällen.
Tre fjortisar började gymma idag, bläääää. Gillar det inte alls haha. Fast, dom är bara 15 om ens det så ska fråga hur gammal man måste vara egentligen (; Elak jag.. men jag gillar't!

image179

caaaan yooou heeeaaar meeee?

"sometimes people play hard to get because they need to know the other persons feeling are real"

Sant så sant. Fast egentligen, varför gör vi så? Låtsas om som att vi är någon annan än vad vi egentligen är. Vi vet inte varför men vi gör det ändå? Det blir ju nästan ändå bara problem. Så varför inte bara strunta i allt? Hmm..

Fondtapet

Har nu tagit hem tre böcker om tapeter, haha. Sötaste killen som jobbade där. Tillochmed mamma tyckte att han var söt. Men iaf. Slänger upp lite bilder på tapeterna men säger inte vilka jag är sugna på.

Vilken tycker du?

image230image231
image232image233image234image235
image236image237

Heath

Att ingen superstjäna lär sig att droger är dåliga för en. Alla piller är dåliga för en.. men ändå håller dom på med det?
Det hjälper varken dig själv eller någon i din närvaro. Dumma beslut görs och personer försvinner.
Trots att du dog av överdos så var du en enormt duktig skådespelare som både jag och speciellt min syster Tove tyckte om.
Hoppas alla som håller på med droger tänker till nu. Det är dags att göra något åt detta beteende.

image229

Heath, snygg, 28 år, bra karriär, varför?

19:30

Vaknade inatt och trodde klockan var 07:00 men den va 04:23. Det var ju en ganska härlig känsla. Påminner lite om när man precis tränat och åker hem. Man känner sig så bra.
Imorgon ska jag och mamma träna igen och på fredag. Vi ska även sola imorgon och åka och kolla på tapet till mitt rum. Ska ju tapetsera en vägg. Vill ha någon vit med mönster på. Hoppas det finns vit med grått mönster. Det vore bra.

Målargubbarna har idag målat min dörr så nu har jag inget handtag. Sjukt irriterande.

Matteprovet idag gick bra förresten. Klarade MVG-uppgiften i slutet, tror jag. Jag och Sarah kände oss gryyymt duktiga efter för vi hade båda klarat den, eller.. det är som vi tror. Vi hade iaf kommit fram till samma svar. Vet inte om jag blir godkänd eftersom jag är så dålig på matte, men det kändes ju bra? Så kanske? Lite iaf? Haha..

Snart börjar ugly betty och i huvudet på gynning. Mys framför tvn!

image228

08:00

Men jävla, det snöar.

Håkan Hellström

Hahaha, har lyssnat på Håkan hela morgonen.. och M.I.A såååklart.
Man blir rätt så glad av Håkan för snart är det sommar igen och då jävlar smäller det med Håkan och Gessle! Haha, då blir det sommarkänslor for rrrrreal!
Om sisådär 18 minuter går min buss, hurraay.

Efter skolan ska jag och mamma åka och gymma. Duktiga vi.

Idag har jag matteprov. Ojoj, det lär ju gå åt skoooogen.

image179

en lista wooweowoe

Vilka är ditt favoritpar skor? Mina vita som är helt trasiga.. ska köpa nya
Vad gör du? Lyssnar på M.I.A och ska snart gå till skolan
Fest eller slacking? Hmmmm.. allt hänger på sällskapet!
Är du stolt över ditt liv? Njea, eller mjo
Vilken låt lyssnade du på senast? M.I.A - Bird flu
Vilken stad vill du åka till i skrivande stund? Något varmt land så man blir bruuuun
Tittar du mycket på tv?
Har du varit med i lokaltidningen? Nä tror jag inte
Vad kostar det du har på dig? Haha, har bara på mig trosor och t-shirt så vene faktiskt.
Vad gör du när du inte kan sova? Vänder håll och ändrar låt
Vad gör du om ett år? Pluggar viiidaaree
Brukar du läsa horoskop? Brukar de stämma? Ja fast ibland undrar man ju verkligen
Bästa fikat? Tastys macka och en cola!
Det dyraste du äger? Vene mitt rum?
Favoritmånad? Juli, Augusti
Favoritdag? Helg?
Choklad eller vanilj? Choklad

hår

Åååh mitt hår är lite jobbigt idag. Fluff for real. Sitter här och plattar och skriver med en hand. Gick och la mig nio igår, men somnade nig vid halv tio. Sjuukt skönt.
Slänger upp en bild på mitt flyff fast bilden är inte ifrån idag (;

image227

mitt rum

Har börjat tycka om mitt rum riktigt mycket nu för tiden. Det börjar bli riktigt bra. Ska åka och titta på tapet på onsdag så det blir kul. Är ju ledig på onsdag så det passar peeerfekt.

image225image226

your heart is an empty room

image219image220image221
image222image223image224

SM3K

Kom nyss på hur mycket jag saknar min förra klass. Sättet alla höll ihop på och alltid var .. eller okej, nästan alltid var sams och så gulliga tillsammans. Det var en väldigt speciell klass där alla höll ihop och kunde vara med varandra.

Nu är det inte likadant.. min nya klass är inte alls som min förra, vilket är synd. Nu är det massor av grupper och hej och hå.. men det kanske ändrar sig med tiden? Tar ju ett tag att lära känna varandra.. men ändå. Känns lite som det kommer vara lite halvt grupperat hela skolgången. Längtat till studenten så man kan få göra något och få pengar för det!

Imorgon är det tisdag och.. 4 lektioner.. sedan ledig på onsdag, torsdag = 4 lektioner och fredag = 1 lektion.
Känns som detta är en ganska bra vecka (;

image218

taaattotoootototo

Sug sugen på att tatuera mig nu. Vill ha en streckkod på ena handleden och en hemlig på andra handleden. Det blir nog jävligt fresch! Sett så många tatueringar på internet nu så man blir ju såååååå sugen själv.

thieves like us


Stora staden med reklamen

Idag blev det mycket trassel må jag säga. Mahdi hade bestämt sig för att ta sovmorgon?? Förstod ingenting. Så jag, Negussi och Johan fick släpa all utrustning till stan och sedan vänta där i 50 minuter på dom som halkat efter i schemat.. Sedan blev det filma och fota Annica. Äta lite. Sedan försvann halva våran grupp med Annicas grupp?? Ännu något som jag _inte_ förstod. Så jag och Michaela fick leka modeller, haha. Det blev nog jättefint iaf på Michaela men lite osäker om dom på mig, men men! Vad som helst för skolarbetet ungefär.

Nu är jag hemma och målarna/byggarbetarna sliter för fullt och jag spelar the knife för dom. Hoppas dom gillar det. Haha. Är lite tveksam om det dock! Mitt rum börjar bli riktigt bra. Längtar sååå till tapeten!

Slept badly

Oj vad dåligt jag sov inatt. Gick och lade mig vid elva, men somnade inte förrän ett tror jag. Inte bra, inte bra. Idag ska vi som sagt in till stan och filma våran reklam. Det blir nog bra.. hoppas jag. Vi kan bara göra "stan" delen av reklamen för vi behöver Annika och hon ska befinna sig i stan hela dagen. Så.. "skolan" och "åker" får bli någon annan dag. Fast jag tror det blir bra ändå :)

Vill sova mer..

image217

Andra Avenyn

Såg nyss de nya avsnitten av andra avenyn. Allt jag säger är nog bara: Jävla Håkon.
Vill inte avslöja något mer för dom som inte sett dom nya men.. fyyyyyyfan. Herregud. Arg jag blev.

Stod nyss i badrummet och klippte Toves lugg när mamma duschade haha. Tur att vi har draperi (;

Imorgon är det måndag och vi ska nog vara i stan ungefär hela dagen.

en bild varje dag i sex år

Noah har tagit en bild på sig själv varje dag i sex år. Helt sjukt. Gillar att han håller samma min på varje bild. Men fyfan vad snygg han blir efter sisådär 1 minut. Kort hår, långt hår, rakat, skägg, inte skägg, vad som helst så ser han ju bra ut?

Bra gjort!


Hur långt har vi kommit med renoveringen idag egentligen?

Bild ett = De nya lamporna som man tyvärr inte ser så bra men .. ni förstår
Bild två = En av de nya lamporna i taket
Bild tre = Den vita saken i mitten (haha..)

image214
image215
image216

the stuff

Här kommer bilder på lampan, turdie och min nya ljusstake!

Hoppas ni förstår hur STOR lampan är.

image211image212
image213

lite death cab

Måste säga att denna låt berör mig verkligen. Den är så fin och skön att lyssna för. Massage för öronen verkligen. Texten är otroligt fin och rösten är så mjuk och fin när orden slingrar sig ut genom tungan. Oj, vad det lät poesi-likt, men.. så kan det gå ibland.

Fear is the heart of love




mad caddies - popcorn


Lampa

Tjacka lampa på ikea idag. Ap stor är den.
Kommer nog bild på den när jag fått upp den.. hahaha. Lär ta sin lilla tid :>

pinzamt :$


värmdö

Det började med att jag Hanna och Camilla möttes i jakobsberg och köpte lite tillbehör till drickan. Det blev massor av grejer. Sedan for vi till centralen och lyckades ta fel buss när vi skulle till slussen (förstår fortfarande inte varför vi inte tog tunnelbanan).. iaf, vi åkte med bussen tillbaka till slussen sedan sprang runt på slussen och hoppade på en buss till kolvik. På bussen var det fuuuullt av ungdomar och Camilla blev helt hypad när hon såg hur många som skulle festa i värmdö mot där vi bor. På den bussen fanns även kille som fyllde 18 som hade ögonbindel och musik i öronen och blev lurad av hans kompisar. När vi väl går av i Torsby (mitt i ingenstans) så går ALLA av och ska med på samma fest som vi. Albin låter alla följa med hem till honom och där blev det ett jävla ståhej!

"En parad av ungdomar" - kan man ju minst säga!

Hemma hos Albin med det ganska så trångt kan man ju säga och fet electro och feta remixer. Hur nice som helst!
Senare så kom såklart lille polisen, men dom var så sjukt snygga och söta så det gjorde inget (;

Jag Hanna och Camilla sov över hos Albin och smög oss därifrån vid halv tio på morgonen och for hem!

image210


"Det är fest i värmdö, hundratals ungdomar" - Paul Hansson tunnelbanepolis

lampor

Kollat lampor med mamma och pappa nu. Ikea och Bauhous? Hahahaha. Orkar inte ens googla på hur det stavas. Laty. Ikväll blir det visst värmdö, mys! Måste stoppa i mig lite mat nu så jag inte däckar ikväll (;
Nighty night.

image209


myskväll

Kom hem för ett tag sedan från Camilla. Vi hade "red night number 2". Rött och bra. Vin och mys är bra helt enkelt. Tobbe, Pelle, Isak, Jonte, Jens och Johan kom förbi och gosade in sig i Indien med oss. Ikväll bär det av till värmdö, eller .. gör det?

Duschade nyss, sjukt skönt. Sov i Camillas bäddsoffa. Fick gulligt nalle puh täcke haha. Så gulligt.

in school

denna bedorande bild sitter i skolan

image206

dör 02:42


gillar när dom inte gjort någon video till låten..


kallt men skönt

Det är kallt ute, fast ändå inte kallt.. det är mer kyligt.
Var nyss ute med hunden och mina kinder blev alldeles rödrosiga.

Några dagar gammal bild.. men w/e
image205

2 dygn

Känns sjukt konstigt.. vi har inte pratat på två dygn och vi brukar _alltid_ prata? Varje dag och.. heela tiden.. men nu? Bah? Känns lite värdelöst! Saknar dig ju, redan.

15:26

Sovit och vilat hela dagen. Hade sjukt ont i magen imorse och huvudet så skippade den enda lektionen vi hade, fast att jag sa igår att jag inte skulle det. Fy på mig. Nu har jag inte så ont i magen och huvudvärken är booorta. Sitter och undrar vart målarnissen tagit vägen.. någon som vet? Han sa något konstigt när han gick som jag inte uppfattade.. och nu har han varit borta i två timmar ungefär? Haha. Skumt!
Han kanske var klar? Vad vet jag?

Jävlar! Vad rädd jag blev för smset jag fick nyss. Sådär vibrerande när man inte är beredd. Haha, fyfan. Länge sedan man hoppade till så.

Hmmm.. tastys?

feeeeeeling goood

Tränat och solat med mamma idag. Hon är verkligen bäst. Härlig mamma!
Nu känner jag mig duktig och ska gå ner och ta en kopp te. Pussss!

image179

16:21

Kom nyss hem. Släppte en tår ned för kinden för jag blev så arg när jag såg att mamma slängt alla mina sjalar och väskor i sängen som var obäddad. (Hatar när folk lägger saker i min obäddade säng, äckligt!) .. hon hade längt runt mina smutskläder bland överkastet och kuddarna, why!? Fattar inte ens varför.. hennes förklaring var "Dom ska måla din dörr" .. men wtf?! det är ju fan inte idag?! dom har stökat ner mitt rum eller mamma?? för ingenting? dom har ju inte ens rört min dörr. Cp. Arg blir jag.

Godmorgon

Gullig dröm... mm.. puss

74 75

Det är fan inte lätt.. jag saknar dig så det gör ont i hela hjärtat och tårarna bara rinner. Jag saknar det vi hade och allt. Nu har du aldrig tid och jag orkar inte ens försöka längre. Saknar det vi hade så himla mycket. Du anar inte. Du visste så himla mycket om mig förut.. nu känns det som vi inte alls känner varandra. Som allt bara är .. borta..
Du var bland det bästa jag hade och den jag kunde säga mest till. Jag litade på dig till 100%, verkligen. Jag visste att om jag sa något till dig så stannade det hos dig. Nu vet jag inte vad jag kan säga? Allt fortfarande är jag 99% säker på.. men.. det mesta känns borta.

Jag saknar dig, oss, allt. Jag älskar dig.

duktig-i-skolan-idag-bilder

image201image202

19:03 - ont i magen

Förstår inte.. har haft ont i magen i 2½ dygn nu. Hel hemskt. Det känns inte som träningsvärk, verkligen inte. Det tar verkligen på krafterna. Känner mig svullen om magen och jätteont? Vad menas med det? Skumt hursomhelst. Vill bara sova och göra så det går bort. Inte alls kul.

Ska dricka te och äta popcorn ikväll tror jag. Te är bra och gott.

kort eller långt hår? hmm..

image199image200

17:59

Har nu kommit hem från skolan. Eller.. det är delvis sant. Jag var ju i centrum med Karå efter solan och fikade på tastys. Åh, tastys.. så gott! Han i kassan tyckte jag var fascinerande tror jag för Karå köpte en cola med min "skjort-tjuga" och då fick han reda på att jag gjort den och vips så satt den i kassaapparaten som dekoration. Jag och Karå åt "vegetariska"-mackor sa han för att vi tog bort kanske mycket grönsaker, hahaha. Karå är bra.

Igår var jag duktig och råkade ta sönder pennvässaren i skolan.. high five!

Vässa Sarahs stift penna = mycket suddning? Eller?

image197image198

Förstår inte riktigt

Varför ska du behöva göra så himla mycket för att vara en viss stil? Man märker ju på dig hur mycket du verkligen försöker och fjantar runt. Skärp dig! Det är bara pinsamt.

Tränade med mamma idag. Duktiga. Var även på möte med skolsyster. Det gick braaaaaa.
Btw så var det fullt av biffar på gymmet idag. Det var faktiskt lite roligt att se hur många kilo dom klarade av. Jag höjde nästan alla mina kilon idag på maskinerna, duktig! Snart är jag lika biffig som dom (; ... or not.
Har fortfarande sjukt ont i magen. Undrar varför. Hmmm..

På torsdag blir det gymma igen och solning!

image179

11:51

Snart börjar matten. Efter matten ska jag ha ett möte med skolsyster. Det lär ju bli intressant. Ska gå dit för hon vill prata om varför jag har så ont i magen. Hoppas hon tar reda på varför för det gör så himla ont. Fick inge smärtstillande heller för det kan vara något allvarligt.

Vaknade av ett gulligt sms inatt, plutt!

Efter mötet blir det bild sen heeeem. Ska bli kul att se hur långt dom har kommit hemma med målningen i hallen. Hoppas dom är klara :D Spännande spännande!

21:47

Trött. Orolig i magen. Mår illa. Blää.

image194image196

18:00

Om 30 minuter börjar one three hill. Längtar något sjukt mycket. Min mage har inte mått bra idag alltså. Haha.. Tror det blev lite konstiga blandningar utav allt (; Men men.. sådant man får ta antar jag?

Åkte till farmor och farfar och spelade kort idag. Spelade "idioten" .. men! jag lyckades aldrig lösa den.. Närmaste jag kom var med ett kort kvar. Värdelöst! Fyfan. Haha. Farfar satt och höll tummarna för mig, men jag failade ändå. Dålig jag är. Jag älskar min farmor och farfar, dom är bäst!

Vilodag idag = bra dag.

Lörday

Det blev chill hos mig idag va. Lite utspårat sådär, men det var sjukt kul.

- halvnakna killar
- pizza mitt i natten
- lakritsvatten (;
- brinnande bilar

osv...   trevlig kväll!

image189image190
image191image192

21:53

Hej, här sitter.. okej.. ligger jag och Ylva. Vi har ätit chips och dipp och grejer :>
Vi är bäst, hej!

08:39

Nå sjukt trött må jag säga. Men går ändå. Ont i halsen och ryggen. Fast inte lika ont i ryggen som igår. Det är skönt. Idag slutar jag ett så det är inte så fel.. men ändå. Ont i halsen är inte så nice faktiskt. Det är bara irriterande.

Träning imorgon, weeeeeeeee!

19:45

Idag var jag hemma ifrån skolan för jag hade så sjukt ont i ryggen. Vid tre tiden hade det släppt så jag kände att jag kunde åka med mamma och träna. Så vid fyra flög vi iväg till gymmet. Nästa träning blir på lördag + solning.

Vi är så duktiga så!

image181

Damien Rice - The Blower's Daughter


Renovering pågår, dag 2

image186image187image188

Mellanmål

Åt nyss mellanmål med min syster. Hon åt toast men jag som gymmar och grejer fick nöja mig med nytta flingor med mjölk och banan i. Men det är sjukt gott det med så jag klagar inte.

Vi pratade om allt tror jag faktiskt. Det är bra. Man kan prata om allt med Tove. Bra. Braaaaa.

Gillar mjölkpaketets dumma fråga:

image185

Nej, det är inte okej att vara avundsjuk.
Dumma jävlar, klart det är okej att vara avundsjuk, men till en viss gräns.

Renovering pågår, dag 1

image184image183

01:14

Well, things have been getting kind of heavy these days
Trying to figure out what road to take
There's many decisions to be made
And the only time I feel ok is when I?'m in your arms

Creed - With arms right open


19:07

Ojoj, nu har jag och mamma varit och tränat och solat. Det känns bra. Vi är duktiga alltså!
Jag älskar mamma. Hon är mycket bra.

Igår var vi hos Martin och Kajsa och hälsade på. Jag älskar deras barn Nora och Axel. Dom är så himla söta. Martin hade tydligen varit jätteorolig för ingen fick tag på mig när jag var hemma hos tönten i söndags-måndags. Haha. Sött.

Träning och solning kanske på torsdag igen! Iaf träning.

image181

Blö

Ont i magen och not good today. Vill hem nu va.. men står ut.

08:40

Förstår inte varför jag går upp så tidigt när jag blir klar så fort? Haha. Känns lite värdelöst.
Idag vaknade jag lite av att målargubbarna är här och håller på och river tapet, lägger papper på golvet och sådär. Ska bli skönt att få omgjort, men ändå lite läskigt.
Vi ska få beige/cafe latte i hallen i guess, vitt tak och nytt tak nere i hallen. Dom ska även lägga värmegolv nere i hallen och likadant golv som i köket. Det blir nog snyggt när det är klart.

Jag dör lite av längtan haha.

Dom ska tapetsera en vägg i mitt rum också. Lääängtar. Det kommer bli sååå fint.

Godmorgon Sverige.

03.29

Mja mja, godnatt snart..
Vaknade, hehh, dåligt. Måste komma ihåg att väcka Sara imorgon. Haha. Annars kommer hon icke till skolan och det måste hon göra faktiskt. Min lilla buuubbi. Fan ta skolan alltså. Ge mig lov!

21:51

Och där gav jag upp drömmen.

Tack och hej. Godnatt.

Trött

Oi oi. Kom hem nyss. Åkte igår klockan åtta hem till en tönt. Haha. Kom hem ungefär nyss. Trött, inte sovit något. Tröööött. Ska nog sova nu, haha.

Godnatt!

Någon tönt

Någon tönt ringde mig i natt, men jag vet inte riktigt varför. Tror han ringde för han var lite full. Och det var ju inge ovanligt att fulla ringer till mig haha. Men tönten är söt så det var okej.

Idag vaknade jag av ett mms från tönten på en chipspåse? Hahaha. Ja, ibland undrar man ju. Så sov jag lite mellan varje sms och sen sov jag grovt mycket tills nu haha. Sjusovare alltså!

Har inte ätit något idag heller, fy mig!
Vill nästan gymma imorgon med.. men tror inte mamma är så pepp på det, haha.
Kanske kan åka dit själv? Men det känns ju lite B.

Puss!

Fredag

Fick sms från Camilla att jag skulle gå till bussen och självklart gick jag dit. Klockan var väl runt nio då. Hannababy var också där och vi begav oss hem till Mattias där massa annat folk var. Trevligt trevligt. Camilla gjorde goda drinkar och smekte fel och åt mandariner haha. Gullungar är ni båda! Det var en bra och soft

image182

Thank god for Hurra Torpedo


Nyfiken

Förstår inte varför alla är så nyfikna för. Visst det är ganska spännande och sådär, men ändå? Haha :)
Sötis.

18:00

Wööööööw. Tränade idag med mor igen och sedan solade vi. Jag har bränt mig haha, dålig. Efter det åkte vi hem till farmor och farfar för att hämta pappa och nanna. Nanna, våran hund, var jäääättekelig och skulle ligga på en och pussa och om man inte klappade henne så lät hon typ såhär "mmmöömmmmmm" haha. Söthund.

image181

04:07


Flaggan är borta

Tog bort playahead-flaggan idag pga. det blev  för mycket rött i mitt rum.
image180

Nu börjar det

Nu sätter mitt och mammas nyårslöfte igång. Vi ska finna tid 2 tider i veckan att gymma. Vi började idag och ska dit igen på lördag. Jag tycker det är såå kul att springa på bandet. Skulle kunna göra det hela tiden än att använda maskinerna.. men då blir det ju inge bra. Vi går efter ett schema som en personlig tränare har gjort åt oss. Vi får se hur detta går! Jag fick en powerdricka och en handduk för att jag startade ett nytt kort där av hon i kassan, snällt! Haha.

Efter träningen så gick vi och solade. Skönt. Måste sola mer.. jag är så himla blek. Bläää.
Hoppas vi solar på lördag igen, det vore toppen!

image179

Stockholm

Begav mig ut idag vid halv ett för att åka och leta efter mina käraste vantar som jag tappat på nyår, men jag hittade dom inte. Dock så erbjöd han i luckan vid stationen mig någon annans vantar haha. Så kan man väl inte göra ändå? Skumt. Självklart tog jag inte emot dom.

Jag åkte hem ett tag och mös lite med systers marsvin Peggy. Hon är så sjukt söt. Sedan åkte jag till stan med Karå och träffade på söta Mikaela, Rille, Kafoka och Olle. Dom var konstiga.. as always. Haha. Så det kom inte som en chock iaf (;

Träffade Sara en snabbis vid stationen och bussen. Det var trevligt, som vaaaanligt.

Nu vet jag inte vad jag gör. Softar litte. Pussss!

Lite bilder från iår

image175image176image177image178

22:25

ont i huvudet? ja