break my heart

Tegan and Sara

Så fruktansvärt bra.

borrrrrrra

Ojoj vad jag nyss borrade en visdomstand! I början kändes det inte, men när tandläkaren slog till på den stora borren så gjorde det ont. Usch. Gör dock ondare nu, efter allt.

Sup bort huvudet ikväll.

robert

Allt som hänt är så hemskt så man kan inte hålla in tårarna. Känslan av att höra rektorn prata i högtalarna och berätta att han avlidit och se hur alla reagerar är helt obeskrivligt. Det var bara hans vänner som visste om att han hade avlidit. Förstår inte att det har hänt. Kommer ihåg varje gång han varit här och umgåts med min syster och det var alltid så kul när han var här, varesig vi fikade, åkte till donken för att köpa glass, spelar ingen roll.. det var alltid så himla kul.
Han var nog den gladaste jag kände till. Alltid så glad. Kommer sakna den där killen som sa "Tja byxa!" varje gång man träffade honom. Alltid dom bästa som blir drabbade känns det som.

Kom tillbaka nu Robert och visa att det är ett skämt. Kom tillbaka så du kan laga middagen till Emelie. Kom tillbaka och avsluta ditt liv som du borde, inte vid 19 års ålder.. det är för tidigt, verkligen för tidigt.

Antar att det inte kommer hända.. även om allt känns som ett stort skämt. Som man drömmer en hemsk mardröm.

Sovgott Robert<3

07:16


all I do is just lay in bed and hide under the covers
I know I should be brave, but Im just too afraid

..

Varför ska det alltid hända dom bästa?

jobbba

Idag har jag jobbat på min fars jobb, som jag gjorde på påsklovet och sportlovet. Nice nice. Är ganska så jättetrött nu. Haha. Gillar inte att händerna blir så torra av all papper. Men man får väl ta sådant antar jag.

Igår var jättemysigt! Åkte hem till Karå och såg på kalle och chokladfabriken och drack te. Bäst. Var där för första gången, haha. Helt sjukt att jag aldrig varit där förut. Var hemma hos hennes mamma en gång förut.. men då bodde dom på ett annat ställe. Nu måste jag åka hem till hennes pappa och träffa honom så har jag träffat båda föräldrarna och sett båda husen. Haha!

wierd

image751

Vet inte riktigt om man behöver skriva något.

we put the fu back in fun

image750

secret children

image749

22:03

Känner mig inte alls taggad på skolan imorgon. Ska ha redovisning och det känns verkligen inte som att vi är redo. Jag har iaf gjort det som jag har kunnat göra och det får bannemej räcka.
Borde gå och lägga mig nu så jag kommer upp imorgon bitti.

Funderar på.. monkibyxor och indiska tröjan, eller jeans istället för monkibyxorna.
Svårt val! Dagens I-lands problem. Javisst.

indie erik


n-ballz

Hahaha. Björne var inte bäst på att rulla bollar.. nä

image744

three hours of sleep

Efter bröllopet igår åkte jag till stationen för att möta Karå. Vi far till olovslund med Bellen och sådär. Hämtade Björnen, Robert, Jesper och Fredrik vid stationen senare. Efter ett tag bestämde sig jag, Karå, Björnen och Robert att åka hem till mig och dricka te och göra negerbollar. Haha. Det var najs.
Robert tog sista bussen hem, men Karå och Björnen stannade kvar. Blev zombie film och sedan spelade wii. Hanna kommer förbi flygande på hennes cykel och umgicks med oss ett tag.
Nu har vi sovit någon timme. Karå har sovit en halv timme ungefär. Björnen vet jag inte. Jag har sovit ungefär 3 timmar. Under mina sovtimmar har Björnen skrivit "Björnen" på min arm som jag inte märkte när jag sov. Jag borde ha märkt det för jag är ganska lätt väckt, men icke sa nicke!

Nu ligger Karå och Björnen i min säng och vi alla var nyss i sängen och åt korvbröd.

Picknick in bed ftw.
Om sisådär 2 timmar ska jag ta bussen till stan med Victoria. Najs!

wedding


Bra start!

Pappa köpte tre klänningar och en kjol till mig. Åh han är så snäll!
Blev jätteglad! Kommer nog in foton på dom senare, men nu blir det en bild på härliga pappa!

Ha en bra dag för snart ska jag på bröllop!

image742

early in the morning

Nu ska jag mamma och pappa åka till Vällingby och handla. Tror det ska bli en klänning till bröllopet vi ska på idag. Min farbror ska gifta sig med hans flickvän, eller vad man ska säga. Haha. Det blir nog fint..

hanna

Det blev en kort dag i skolan som vanligt på fredagar. Den blev tillochmed kortare än vanligt pga. inbrott. Matteläraren, Inkan, såg helt förstörd ut och ledsen. Inte så konstigt kanske. Blev iaf att bege sig hem vid halv tio sedan sitta och vrålsjunga till musik från datorn. Blev även en promenad med Nannavovven. Vid kvart i två begav jag mig mot stationen för att åka in till stan med Hanna. Vi lullade runt ett tag och sedan gick vi och såg på "Mekk my day". Bobby, som jag pratat ett tag med på playahead sjunger i det bandet så klart man kollade! Han var en trevlig prick, även hans vän.. som också sjunger i bandet.

lyssna på mekk my day

Blev även en tripp till tanto lunden med människor. Åkte hem tidigt för att jag frös nå in i helvete mycket. Hanna joinade även med hem. Snälla Hannas pappa skjutsade hem oss från stationen, haha. Snällt!

Fann mina föräldrar sitta pimplandes i köket. Haha. Det var trevligt. Blev mycket prat och skratt i några timmar.

Nu har jag varit ute med hunden med mor så nu ska jag snart duscha!

we are your friends


chillar'n

image738

.. before you walk out that door


http://myspace.com/hogby <-- LYSSNA!


ze tards



casper

image729

tanto

image727image728

tanto



1. Madde
2. Utsikten
3. Hanna sippar kaffe
4. Camilla Madde Hanna
5. Tobbe
6. Utsikten lite senare

tanto



Blir fler bilder senare! Ni får nöja er med Martins ass och SötoCamilla.

gah

Vafan, hade ett hål. Men vad förväntade jag mig egentligen.. Någon gång måste bli den första som jag har ett hål! Dom sa dock att jag hade jääääättefina tänder. Direkt när dom såg bilderna så sa dom "GUD VILKA FINA TÄNDER!!". Antar att dom är ganska fina då.
Nästa vecka fixas hålet och så ska jag be dom slipa ner en.

Nu bär det av till tantolunden, puss!

the dentist

Nu har jag varit och ätit lunch med mamma, syster och Jossan. Köpte en väska med. Och en pin för att stödja hjärtsjukdommar. Känns bra. Härlig väska med.
Nu blir det tandläkaren. Scary.

flowers



07:09

Baaah, trött i mössan, ja!
Ska ta bussen hem 11:39 ungefär från skolan för jag ska till tandläkaren! Spännande!

victoria

Mysig bild haha

image707

godmorgon!

Nu har jag vaknat och tagit mig en dusch. Ska snart klä på mig och slänga i mig lite frukost.
Spelar den underbara Cat Stevens atm!

image705

cat stevens

Åh underbar låt. Man blir harmonisk på något sätt.

04:30 börjar det bästa!

promenad

Blev en liten promenad med syster och Nanna.
Skönt att kunna gå i t-shirt. Visst, lite kyligt, men det går ju!

image704

07:22

Jag vill bara sitta här med benen i kors!
Vill inte gå till skolan idag. Är så sjukt trött efter igår. Hjälpte ju inte med min envisa hjärna att inte vilja sova igår kväll. Ska nog gå och lägga mig tidigare idag, eller.. måste. Kan väl springa på morgonen så man får upp orket. Eller?

Fyra idag.. hmm.. om man inte går tidigare. Fint väder.

studsbollar!



MYS DAG!

Blev en tripp till Tantolunden med Camilla Hanna och Madde. Vi hade med oss massor av saker.. såsom pestosallad, negerbollar, saltapinnar, jordgubbar, ananas, chips med dipp som Camilla gjort själv osv.
Jag och Hanna gick efter ett tag till hornstull för att handla massssssa glass och bullar samtidigt som vi hämtade sötnosen Simon. Niklas och TC joinade med.
Jag och Hanna spelade grymt mycket fotboll. Fötterna blev ju inte rena direkt. Kom även folk och joinade. Härligt med en boll!

Åååh vilken härlig dag! Perfekt väder och helt perfekt.


Hahaha

Ja vaffan ska man säga om igår? Mycket åkande helt enkelt! Varför har man roligast på tåg? Varför är det så? Varför garvar man som uta helvete på tåg? Haha. Jag vet faktiskt inte. Funderade på det lite igår.
Fick gå hem från nattbussen igår. Ringde Karå för att kunna prata med någon så ingen skulle attackera mig, men vadå.. det kunde väl någon gjort? Jag kan ju självförsvar! Fjantigt.

Idag blir det picknick, därav uppe så tidigt! Myyyyyyys.

vila i frid Betty

image694

jaaaja, orkan't bry mig

Jag är jätteglad, det är bara så att. Saknar, mycket. Och det är så irriterande. Det gör det inte lättare när du beter dig som du gör. Usch.

Iaf. Igår åkte jag och Hanna med bussen till jakobsberg för att invänta Camilla, Madde och Tobbe. Sedan blev det att fara till lövsta för att med tappra försök få upp en eld. Jag och Camilla brukar vara bra på det.. vet inte vad som hände igår. Ska fan alltid gå runt med en tidning i väskan, eller två. Hanna började frysa jättemycket. Jag hade humöret uppe. Gud vad glad jag var. Aldrig rapat så mycket på en kväll tror jag. Hoppas inte Tobbe tycker jag är jättekonstigt nu bara hahaha. Äsch! Blev bussresor hem och ja gud vet vad.

Nu har jag ont i magen. OCH JA! Jag vet att jag har det ofta så nu ska Mamma beställa tid hos en doktor. Det blir nog bra. Trött på att ha ont.


some color


tomat?

Vad i helvete. Sitter i min fotölj och är inne och gluttar på ens blogg. Där ser jag en macka. Genast känner jag sugen jag blir på tomat. Vadå tomat? Jag äter inte tomat? Jag avskyr ju tomat! Trots att jag nu är sugen på tomat så vägrar jag äta det. Det går bara inte för sig. Usch. Kanske blir en macka ändå. Multivitaminjuice till det.
Säger inte nej direkt!

kick ass

Nu kan både jag och Emma självförsvar. Nästan så man vill att någon ska attackera en så man kan visa sina skills. Värt att gå på den lektionen iaf! Tror jag kommer känna mig mer trygg om kvällarna nu när jag kan sånna där hemliga moves! Haha. Bara inte attackeraren kan dom med.. Då blir det lite fail.

Assrape på Emma!

i've got my mind set on you

Åååh, man blir ju så glad!

Grattis Ellen!

Idag fyller min söta och bästa granne Ellen år. Hela 16 år, haha. Stor flicka nu! Bara 2 år kvar tills jag kommer se henne röja runt på krogen då, antar jag!

Hoppas du får en bra dag sötnos!

Charmigaste bilden. Puss!
image688

andra avenyn

Haha, förstår inte hur jag kan ha blivit så hooked på den här serien. Tycker den är grym för att vara svensk! Längtar till varje söndag för att kunna se tre nya avsnitt. Snart är det söndag igen!

Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya
image687

blowing in the wind


usch

Idag gick jag inte till skolan. Ont i både hals och rygg. Även väldigt varm. Imorgon blir det respekt dag i skolan tydligen. Lär suga men men får ju vara med Emma så det blir nog kul. Vi måste ju lära oss självförsvar! Hahaha.

my loved ones

Känns som att jag inte visar tillräckligt hur mycket jag tycker om Ylva och Karå. Dom är helt olika personer och till sättet. Men gud vad jag älskar dom. Kan berätta allt för dom och tvekar verkligen inte på att berätta det konstigaste som får dom att häpna. Känns så sjukt bra att kunna vara öppen med allt, verkligen. Hoppas att dom vet att jag alltid finns här för dom. När som helst på dygnet. Skulle aldrig tveka på att åka till dom mitt i natten om dom mår dåligt. Skulle släpat ut moppen från garaget och köra! .. och jag hatar att åka moppe. Pinsamt ju, haha. Men allt för mina två små gullesnuttar.. trots att det nog är jag som blir mest behandlad som "lillen" i våra vänskaper så är ni ändå mina gullesnuttar!

Och om ni inte har förstått det så älskar jag er.

Ni får stå ut med dom gamla bilderna på er. Dom är fina, som ni hihi.


mysig dag

Morgonen: Fotograferade Jeanette och Patrik.
Förmiddagen: Lekte i photoshop med Emma.
Eftermiddagen: Hade mediakunskapsprov (fick även tillbaka matte provet innan det. GODKÄND! Trodde jag verkligen inte. Vilken grej! Nöjd nöjd nöjd.
Efter skolan: Åkte till jakobsberg. Gick en promenad med Sara och Sarah. Sötnosar. Sedan blev det fika med Sara och Michaela på tastys. Mysigt. Bra att vi fick prata om.. ja, det är ju hemligt det. Puss.
Vid halv fem: Komma hem och åka och träna.

Sedan blev det middag och sådant där. Nu har jag sett på men in trees och ska väl hoppa i kojs snart. Bra och mysig dag, javisst! Trots att jag hade ont i halsen och ont i huvudet på morgonkvisten. Jag har fan aldrig ont i huvudet, skumt.

jeanette och patrik

Dom tittar på film, okej?image684

mina hoes

image683

07:12

Weeeeeeeeeeeeeeeee.
En till dag i skolan! Taggad eller?! Haha, har ett prov idag i mediekunskap. Har läst allt, men förstår ingenting. Jag tror jag har svårigheter med att läsa och förstå. På riktigt. Lär ju faila på det provet, men.. i'll do it anyway!

Nastyhair today.

haaaair

Skönt med olika hårfärger ibland!


Bild 1&2 = Färgat svart
Bild 3 = Efter en avfärgning
Bild 4 = Färgat brunt efter två avfärgningar


Bild 1 = Någon månad med brunt
Bild 2 = Slingat ljusa slingor
Bild 3 = Efter sisådär 1 månad med slingorna
Bild 4 = Slingat andra gången

glad

Idag har jag varit mycket glad. Fick en kram av Emma på morgonen vilket gjorde mig ännu gladare! Dagen började även med att första lektionen var inställd. Så det blev att lulla runt i skolan som ingenting hade hänt, ungefär.

Bästa Emma på bilden. Puss!

image674

/assrape?

Råkade assrapea Sarah idag.
.. det var mysigt.

10:36

Nämen.. ser man på! En liten Aino.

image673

07:44

Oj vad jag inte har sovit gott. Vaknat varannan timme och kollat på mobilen om han ringt. Satan. Varför? Vet inte riktigt varför jag ville att han skulle ringa. Fick dock ett mystiskt sms. Och då kan jag inte låta bli att fråga - Är det allt?
Det kan det väl ändå inte vara?


"Vi är inte sånna som i slutet får varann"

23:36

Godnatt Sverige.
Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.

22:45

Vann djurgården eller?

ze happy?


sjalen

Den härliga sjalen!

al green

Ååh sådan mysig låt!


18:53

Har nu varit med pärlan och fikat. Mysigt mysigt. Blev även en tripp till Carlings. Pärlan köpte en scarf och en ursnygg kofta som även min syster har. Jag köpte en sjal (ovanligt!) haha. Kände för något nytt. Slänger upp en bild senare. Håller på att ta kort nu, haha, geek as i am, yes.

Puss på pärlan!

fika

Idag ska jag fika med Hanna. Är grymt taggad och hungrig. Ska ta bussen om sisådär en timme. Måste fixa håret innan för just nu ser det inte klokt ut. Lockigt. Usch. Stackars Hanna som behövt vara i skolan idag medans jag varit ledig och sovit ut.

Min Hanna!

image667

sommmaaaaar !!

Vi är inte sånna som i slutet får varann.

Så härlig låt detta är alltså. HELT SJUKT! Det sprudlar sommarkänslor när man lyssnar på den här.
Helt underbart!
Håkan i sommar, ja jävlar!


remix

Sjukt skön remix på "D.A.N.C.E" med Justice av MSTRKRFT. MSTRKRFT kommer till Arvika. Very nice. Ylva som fick mig att börja smålyssna på dom. Härligt.

Denna kan man med shejka till. Eller.. rejva lite kanske?


lazee

Hur hemskt det är så är detta en video som får en att vilja stå och shejka loss som aldrig förr. Shejka som ingen ser en ungefär. Lite små pinsamt, men sådant får man ta!

Shejk videon

hoffmaestro

Ylva älskar början på den här låten.
Själv tycker jag att låten är helt underbart söt.


armor for sleep

Haha kommer ihåg när jag och Hanna lyssnade på dom här.
Lite grymma är dom ju?

say anything

Äta lite sådär?

image666

Godmorgon!

Oj oj. Somnade sent igår. Halv fem kanske. Busigt. Har iallafall stigit upp nu och tagit mig en dusch. Vaknade lite vid elva tror jag av att Malin och Tove sprang utanför min dörr och skrek och fnissade. Hahaha. Busiga.
Kanske ska äta frukost? Eller inte! Kanske ska vänta tills jag ska äta med Hanna? Kanske ja!

Skönt att vara ledig på en måndag!

wow, i can get sexual too

Say anything

Fann låten på Sum's profil på playahead. Haha, fastnade direkt. Lär väl spela sönder den nu dock..

maggio


volbeat

Snubbarna kommer ju till Arvika. Måste måste se.
Gillar att sångaren/gitarristen Michael Poulsen har på sig raggsockor.
Gillar't!

image665

favorit video

Detta är helt klart min favorit video. Den är så himla rörande. Älskar den. Musiken faller mig precis i smaken. Precis sådan musik man kan sova till eller vad som helst. Bara sitta och filosofera om livet. Underbart!

Way out west kommer dom till i sommar. Måste dit.

Njut


lostprophets

Sitter och lyssnar på musik i hörlurar och har tvn på "tyst" så börjar jag kolla på tvn och ser en riktigt imponerande video. Vet inte riktigt vad det är som gör den så imponerande. Kanske är det ljuset på den förtjusande flickan (kvinnan kanske man ska säga? eller tjejen?).
Blev helt tagen av videon så var tvungen att leta upp den på youtube.

Aaaand here it is!


23:19

Ser ut som en 11 årig flicka ungefär. Sådant man får ta antar jag.


22:45

jag vill bara sitta här med benen i kors,
och varför vill jag det, det är inte svårt att se,
för att du sitter bredvid förstås..

16:51

Känns som att alla bråkar nuförtiden. Är det en bråkperiod som är igång? Små grejer som blir förstorade. Tjejer alltså. Finns inga ord för tjejer. Eller jo, patetiska skulle sitta ganska fint.
Tjejer är fan patetiska. Ska bråka hela tiden och vara avundsjuka hela tiden. Jag är en sådan som överdramtatiserar allt. Det är jag medveten om. Dock bråkar jag sällan med mina vänner vilket är riktigt skönt. Bråkade första gången med min bästa vän här i veckan. Sjukt hemskt var det och det ska fan aldrig hända igen.

Hoppas bråk-perioden är över snart.

01:07

Karå och jag är as taggade till Arvika och planerar att åka bil ned och äta cheeseburgare haha. Massor av cheeseburgare. Allt vi behöver är en o-bangare med körkort. Är du upp?

Hahaha..

Älskling säger (00:55):
vi tjatar till sista minuten!

hemma hemma hemma!

Nu är jag hemma från Victoria. Det var spännande! Var stelt i början, men det är ju klart att det är. Nya människorna möter dom "gamla" människorna. Haha, fjantigt men.. lite sanning ligger det i det! Det blev myyycket mat och gott! Victorias pappa är bra på att laga mat, Kachten? Vet inte hur man stavar hans namn. Danskt!

Nu är jag jättemätt och nöjd.
Sovgott, puss!

Ord before middag

Nu ska jag bege mig av till Victoria för att äta middag och annat mys.
Det blir nog jättetrevligt.



Ungefär. Ser lite skum ut, men whateverrrr.

Promenad med Philip

Philip frågade om jag skulle med på promenad och självklart sa jag ja! Blev en promenad till bruket för att träffa Camilla, Madde och Tobias. Fanns även massa småbarn där. Camilla satte sig på en bänk som inte fanns där. Hahaha, kommer nog aldrig glömma det. Tobias fyllde år så det blev grattis och sådär. Han fick även låna mina vantar lite eftersom han frös så mycket. Philip och jag bestämde oss för att promenera hem efter ett tag och då skulle vi ta en annan vän än den vi tog dit. Jag var jätterädd, haha.. Det stod en bil på längre fram på vägen så vi fick ta en annan väg för jag var så himla rädd. Fegis som man är. Philip var iaf inte rädd. Matcho som han är.
Träffade på KB och Sara på vägen också. Nu är jag iaf hemma och hoppas att Philip inte slåss på vägen hem. Haha. Galning där.

Ellen ringde nyss och sa att hon kommit hem okej, duktig tjej.

Sovgott, puss!

myspellen

Myspellen kom över och det blev varmchoklad med chokladbollar.. eller, negerbollar, whatever. Haha. Mysigt väder idag. Lite små kyligt så vi satte oss utomhus med filtar och myste.

image659

17:55

Ät min utväxt



Godmorgon Sverige!

Japp, då har man vaknat och tagit en dusch. Skönt! Sov relativt mycket i natt. Calle ringde bara två gånger. Vid halv två tror jag och fem. Att han ens är vaken. Helt sjukt. Läste även ett sött sms från Karå vid två, men svarade inte. Känns bra att vi har en sådan relation så man kan berätta allt. Haha. Puss.

Snart kommer Karå om hon är lite snabb. Inte för att jag är klar, men.. ja.
Pusssssssssssssssss.

Simon och lite Oliver

Fick ett långt samtal med Simon idag. Det var trevligt. Jag skrattade mycket och han blev sur för jag berättade en grej som han blev äcklad av. Puss på dig. Haha. Jag som berättade i förtroende och grejer. Men men.. OK.

Hade även samtal med Oliver på vägen hem från Ylva. Han är en trevlig prick han! Mycket bra att ringa när man har lite tråkigt. Man börjar genast skratta och det är ju alltid bra!

Ikväll börjar Dirty Sexy Money. Måste se. Hoppas någon söt ringer inatt!

Ylva

Tog bussen till Ylva idag. Träffade på Ellen vid bussen och följde med henne till ica där hon skulle lämna CV och jag skulle köpa Ben&Jerrys till mig och Ylva. Haha, måste ju säga att jag och Ylva har den sjukaste humorn. På riktigt. Men.. ja.. hahaha. Så går det när man är efterblivna.. eller något. Puss!

14:18

Somnade efter ett tag inatt. Great success! Nu sitter jag bara och funderar på om Ylva kommer smsa snart och säger att vi kan ses. Helvete vad jag saknar kvinnan. Riktigt ordentligt. Vill bara berätta massor av saker som hänt för henne, ALLT! Eller.. haha.. kanske inte allt som hänt men mycket iaf. Sugen på glass är jag med. Simon sitter och terrar mig på msn om att vi ska ses nästa vecka, men? Jag som är så trött efter skolan? Hur ska jag orka? Aja, får väl se hur det blir!

Kan väl droppa en söt bild på Simon från i somras.
Bah, puss.


03:56

Vaken som fan. Käre Carl Johan ringde mig inatt vid två och skulle störa min skönhetssömn. Nej men, haha. Jo, ungefär. Och innan det ringde en konstig lirare som blev arg. He he he. Kanske borde sova, men det går ju inte. Fail on me.

21:05

Nu har jag sett på tv och masserat syster. Snäll som jag är. Sitter och gäspar och har mig. Haha. Måste sova tidigt idag eftersom att det är matteprov imorgon. Är dock ledig på fredag och måndag vilket jag inte är ledsen för. Fyra lediga dagar! NICE! Det tackar man ju inte nej till. Måste bara komma ihåg miniräknaren imorgon.
Jag är ju sämst på matte.

gch

Skulle inte tveka en sekund på Travis.

image649
image650
image651

gch


dystert

image646

marsvin

Ni låter något fördjävligt när man är i närheten, men gud så söta ni är.


07:00

Lite pigg idag. Skönt! Sov skönt också. Idag slutar man en hyfsad tid vilket är nice. Fast.. är inte så sugen på mediekunskap. Fan vad jag ogillar det ämnet och jag är inte ensam om det. Bläsch.

Ha en braaaaaaaaaa daaaaaaaaag.

sluta skratta

Gillar att detta knappt är hälften...

Habibi säger (15:51):
hahaha
jessica säger (15:51):
hahahahaha
Habibi säger (15:52):
hHAhahah
jessica säger (15:53):
HAHAHAA
Habibi säger (15:53):
HAHAHAHA
Habibi säger (15:53):
hahahaahahahaha
jessica säger (15:54):
HAHAA
Habibi säger (15:55):
hahahaahahaahhhhhh
jessica säger (15:55):
haahahahhaahaa
jessica säger (15:56):
hahahahahahhahahahaha
Habibi säger (15:58):
HAHAhahAHhahhhaah
jessica säger (15:59):
HAHHAHAHA
Habibi säger (16:00):
HAHAHAH
jessica säger (16:00):
HAHAHAHAHAAHAHHAAHA
Habibi säger (16:00):
HAHAHAHAAAAAAAHAHHAHAAHAH
jessica säger (16:00):
HAHAHAHAHAHAAA
Habibi säger (16:02):
hahaHAhahaha
Habibi säger (16:03):
HAhaHAHahaha
jessica säger (16:03):
hahahahahhaahahhahahahaha
Habibi säger (16:04):
HAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAH
jessica säger (16:04):
hHEHheEHehEhehehHEhehEHE
jessica säger (16:05):
HAHAHA
Habibi säger (16:06):
HAHAHAAH
Habibi säger (16:06):
hahaahhah
jessica säger (16:06):
hahahahhaahahaahahhaaa
Habibi säger (16:07):
AHAHAAHAHAHAAAAAAA
Habibi säger (16:07):
HAHAHAHAAHAH
jessica säger (16:07):
HAHAHAAHAAHHAAH
jessica säger (16:07):
hahahaha
jessica säger (16:09):
HAHAH
Habibi säger (16:10):
HAHAHAAHAHAH
jessica säger (16:19):
HAHA
Habibi säger (16:19):
hahahahaahahaha
Habibi säger (16:21):
hahaahahaahahaah
jessica säger (16:23):
haahahahaha
Habibi säger (16:31):
hahaha
jessica säger (16:31):
hahahahaa
Habibi säger (16:32):
HAHAHAHA
Habibi säger (16:35):
haHAHhahahahaahah
jessica säger (16:36):
hahahahahahhaahahhaha
jessica säger (16:36):
HAHhha
Habibi säger (16:37):
hahaahahahahahahah
jessica säger (16:39):
AHHAHA
Habibi säger (16:39):
HAHAhaHAHAHAHAAHAH
Habibi säger (16:40):
HAHAHA
jessica säger (16:59):
hahaha
Habibi säger (17:00):
HAHAHA
Habibi säger (17:00):
hahahahahaha
jessica säger (17:02):
hahahaha
Habibi säger (17:04):
HAHAHAHAHA
jessica säger (17:05):
HAHAHAHA
jessica säger (18:11):
hahaha
Habibi säger (18:12):
hahaHAhahaha
jessica säger (18:12):
hehehhhhhhhhhhh
Habibi säger (18:13):
HEHEHEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
jessica säger (18:19):
hahahha
jessica säger (18:21):
HAhAHAHA
Habibi säger (18:22):
HAHAHAHAHAHA
Habibi säger (18:22):
HAHAHAHAAHAH
jessica säger (18:22):
HAHAHAHHAHAHAA
Habibi säger (18:22):
AHAHAHAHA
jessica säger (18:22):
HAHAHAHAHA
jessica säger (18:23):
haahahhaahahaha
Habibi säger (18:23):
hahahahaahahahahahah
jessica säger (18:24):
hahaha
Habibi säger (18:24):
HAHAHAHAH
Habibi säger (18:24):
HAHAHAHAAHHAHAHAHAH
jessica säger (18:25):
hhahahahahaha
Habibi säger (18:25):
HAHAHAHAAHAHAHAHAAHHAAAA
Habibi säger (18:29):
hahahahaah
jessica säger (18:29):
HAHAHAHAHA
Habibi säger (18:30):
hahaHAhhAHAHAHAh
jessica säger (18:30):
hahaHEHEhähäHÅHÅhöhöHOHOhihiHUHUhyhy
jessica säger (18:31):
HAHAHAHHA
Habibi säger (18:31):
HAHAHAHAAHAH
jessica säger (18:32):
hahahaa
Habibi säger (18:34):
HAHAHAHAHAAH
Habibi säger (18:34):
haha
Habibi säger (18:47):
HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH
jessica säger (18:47):
hAhahaHhahhhahaa

glad kis


Eller?

Kanske ska börja äta mer vitaminer?


Funderar på vad jag ska göra med mitt hår. Om jag ska klippa det eller låta det växa. Jag vill ju ha längre hår, men det tar ju sådan tid och mitt tålamod.. ja.. Det fungerar ju inte. Kan ju skaffa löshår. Men.. det känns ju så himla fake och blir så fult efter någon vecka. Skippar nog den idéen. Låta det växa alltså. Eller?


Vädret är ju inge vidare heller.
Vad hände med solen? Den lös ju så fint här för några dagar sedan. Nu är det ju bara dugg. Vill ju ha sommarlov så man kan dra ut och grilla på kvällarna och sitta och mysa vid vattnet. Ro hit sommaren!

lite av rummet

Det var ju då såhär att jag hängde upp gardiner i mitt rum.
Saker och ting är inte alltid lätt när man inte är 187cm lång.


ylva

Habibi säger (15:54):
_________LILLA____________ jessica


Bah, har saknat dig!

13:41

Sovit bort nästan hela dagen. Skönt. Nu kommer Ellen gåendes på gatan i duggregnet. Hihi. Kanske ska äta frukost, men har ingen ork. Kanske ska klä på mig ändå. Det vore ju en idée.

Hmmm..

18:31

Jag och mina syskon måste verkligen ha världens bästa Mamma. Hon är nästan alltid hemma och man kan prata om allt med henne. Hon är som en vän och så himla söt. Kan berätta allt för min syster med känns det som, fast vi pratar inte lika mycket längre som vi gjorde förut. Vilket är synd.

image634

16:58

Är det för mycket att be om?
Är det verkligen det? När man mår dåligt och vill ha en vän som tar hand om en. Ens bästa vän. Även om den är irriterad på en. Är det verkligen för mycket att be om?
Är det fel på mig för att jag mått dåligt på sista tiden pga. att gammelmormor gick bort och massor och därav har jag gråtit mycket. Är det verkligen så hemskt? Ska inte en riktig vän stötta en när den andra vännen faller? Iaf när det gäller en bästa vän.

Men det kanske bara är jag?

no sleep

Fick ingen sömn inatt. Bara en halvtimme 03.30 - 04.00. Fick sms av sötaste Calle klockan fyra från Bryssel. Snart kommer han hem igen. Weee. Happy. Imorgon! Blev helt chockerad när jag såg vem smset var ifrån. Blev så glad.

Vet inte hur länge jag orkar gå i skolan idag, jag menar.. Ingen sömn, känns som jag ska gråta redan nu för att jag är så himla trött. Viktigaste lektionen är nu på morgonen också. Så.. hmm. Men vet inte.

helvete

Inte alls pepp på skolan imorgon. Vill bara ligga i sängen och kolla på tv och slöa. Fast så blir det ju inte, nej. Bara att gå och hoppa i sängs snart då. Kul.

18:08

Blyga jag for iväg på ett litet äventyr igår. Ett grymt mysigt äventyr.
Det äventyret får gärna hända igen.

Mums.

:/

image632

the salmon


jessica = mat?

J säger (12:39):
ge mig maaaaaaaaaat

Många som säger att jag ska ge dom mat, eller frågar om vi ska äta tillsammans?
Vad är det med mig och mat?! Haha.

sleepy

Helvete vad mosig jag känner mig. Riktigt skönt att få sova i länge i sin egna säng. Ingenting jag klagar på, verkligen. Kanske ska slänga i mig lite frukost. Glömde helt bort att äta igår. Åt bara middag med Camilla och dom vid halv nio. Dumt gjort.
Äta ska man.

Idag ska jag nog bara ta det lugnt. Kanske se på någon bra film? Hmm..

01:25

Andra avenyn. Kan inte sluta titta. Haha. Helt besatt utav skiten.

Langar lite ugly pics då.

21:53

Oj oj vad trött jag är. Träffade ju Camilla på en kulle med trevliga människor. Anna went crazy och slog en gammal gubbe, men hey? Beter man sig som ett arsle så får man skylla sig själv.

I natt kommer jag sova gott.

13:20

Då var man hemma och har bytt kläder och sådär. Skönt. Drog till Camilla igår och sådär. Sedan blev det vattenpipa, ovanligt! Ganska skönt att Calle skaffar körkort och sådär. Stackars Sammy som fick åka i bagageluckan, men han verkade stortrivas! Liiite avundsjuk blev jag nog på honom allt. Fast Camilla har ju lovat att när hon tar körkort så ska jag få ligga i bagageluckan, hahaha. Mums.

vaxholm

Åkte med mamma till Vaxholm som sagt. Satt i en timme i bilen och underhöll mig själv. Haha. Så värdelöst.. Men men.. Vi stannade på plantagen och sådär och fikade med Inga, mammas vän. Treeevligt.

Åkt mycket bil! Weee

plain white t's

Hey there Delilah
Hate (I really don't like you)
Let me take you there

image627

home sweet home

Då var man hemma igen då. Jag och Emma missade bussen till stationen så det blev en promenad. Hann till tåget ändå. Duktig. Blev mycket övningar på "brunkningar" på vägen till stationen. Hahaha. Så jävla vackert.

Tror jag ska åka med mamma till vaxholm idag så hon får sällskap.

hoppsan

Skrev vid sex igår på mitt personliga meddelande på msn "vilar lite hmm.. japp". Nu är jag klar med mitt vilande. 12 timmar blev det. Haha. Sjukt trött jag var. Det blir väl så när man varit i skolan hela veckan och gått på ALLA lektioner? Har bara kommit försent till en lektion. Duktigt! Idag är sista lektionen. Weeee. Helg!

Myshelg. Yummi.

14




Ser ut som att jag är 14 år igen.

shitstorm by pants

image613



gamla bilder




min och saras


the scene aesthetic


coheed


17:04

Nu har jag tränat! Svettig och fin.
Idag var en bra och skön dag. Tack Karå för du ställde upp som modell i mitt projekt! Det kommer bli så bra. Verkligen. Undrar vad jag ska fotografera till dom andra repotagen. Hmm.. Måste brainstorma lite!

tja honey

image602image600image601

honey

Åkte in till stan för att kissa och käka glass med Karå haha. Sedan fick vi sugen på chips så vi köpte chips och sådär och satte oss vid gamla stan och myste i solen. Hahaha. Vill inte ens berätta vad Karå gjorde.

Hahahaha, min baby!
Cola race!

 

sko

Stoppade i min sko i Mattias sko. Hmm..

image595

hahahaha

haha, love u


ganska nice