The Metros - Talk about it

Man blir ju så glad.


Stackars lilla farmor

Idag krockade farmor på viksjöleden. Hon vejde för en cyklist som åkte för rött så hon körde rakt in i en lyckstolpe och fick föras till sjukhus. Med turen på sidan så skadade hon bara handlederna lite och fick sy 6 stygn på halsen för säkerhetsbältet skars in. Tydligen ska hon ha ett svullet knä också, som en fotboll. Stackars lilla farmor.
Får åka och hälsa på henne imorgon. Äta middag med henne kanske vore en idée.

Farfar, Farmor och Tove på bilden.

THAT'S NOT MY NAME

Man blir ju lite taggad av denna låt.


Nynäshamn


långt?


Planering

Imorgon blir det nynäshamn för att träffa Niklas. Skulle gjort det idag, men det blir imorgon istället. Camilla följer med osv. Sedan blir det tanto på kvällen. Mysigt mysigt!
Langar en väldigt sommar-aktig bild på Niklas!


Sova, vila, sova

Enda jag gjort idag och jag är SÅ nöjd. Skulle åkt till nynäshamn med Camilla idag och hälsat på Niklas, men det får bli imorgon istället. Nu ska jag kanske äta lite middag, kanske.

Sigur Rós - Gobbledigook


all right..

Okej, fredags blev för mycket, men jag mår bra nu. Anledningen till att det blev sådär var: för lite mat, för lite vatten och för mycket sol. Så kan det gå ibland. Farbror polis lär väl höra av sig.. dvs. om jag sa mitt personnummer rätt. Annars så har jag planer på att ta det lugnt framöver. Blivit lite mycket på sistone.

Kan ju lägga upp några bilder från i fredags iaf..

Måste ju tilllägga att jag har världens bästa vänner. Puss.

<3


old pic .. as hell

Ska fan skaffa långt hår igen.
Ska inte klippa mig mer :@

Haha...


Tony vs. Paul


meep

Imorse lät jag som en kråka. Så allt var som det skulle.
Här är iallafall en bild på min byrå.

te bjudning och bokcirkel på fel dag

Måste säga att vi är sjukt snygga.

SVANS y KARÅS SJAL


15:någonting

Min blogg har dött lite känner jag. Kanske blir så när kroppens inre viljor blir överflödda med oro och längtan. Eller så har min kreativa sida tagit en paus. Har knappt rört min kamera på flera dagar känns det som. Det är inte okej. Får ta och skärpa mig.

06:02

Nu är jag fucking hemma.

Tjabba

Sitter hemma hos Mogge. Har precis sett på film och druckit ett glas vatten.. Eller.. två mer, hah! Filmen var fan rolig "40 years old and a virgin" .. eller något sådant. Bra bra film! Innan det blev det Guitar Hero. Jag ägde.

Over and out!

jävla unge

Är sjukt orolig. Dalmasen är ute på havet på en flotta?! Har inte hört något från honom på flera dagar och oron börjar verkligen dra ihop sig i magen. Vet inte hur jag skulle bete mig om Niklas drunknade eller något. Hoppas fan att allt är bra.

Kom hem nu och var inte trasig.
(Börjar förstå mig på din grop nu.)


tanto

Igår blev det tanto med massor av folk. Haha, vet inte exakt vad som hände om jag ska vara ärlig. Höll på att bli påkörd två gånger dock. "Se upp pantalones!" skrek någon random, trodde jag, men det var ju lilla Jimmy (masken Patrik). Haha. Mycket häng och kanske lite för mycket öl.

Langar en super snygg bild på Camilla.


indiskt

Åkte till sundbyberg för att äta lite indiskt med familjen!
Gav servitören fria händer att bestämma vilken maträtt jag skulle ta. Han väljer då en medium och säger "Den är inte så stark", som jag vore någon mes. Men van stark-mat-ätare som jag är säger "Men jag tål starkt".. det skulle jag nog inte sagt. Haha, helvete vad starkt det blev, men det var gott.

Pappa, mamma, bror, mat. Nom nom nom


fikat igår

Träffade Jeanette i jakobsberg och gick genast mot Tastys där det blev dom gudomligt goda mackorna. Mumma. Efter fikat gick vi runt och funderade på vad man gör på ett sommarlov, förutom att sitta framför datorn och häcka. Så.. vi satt på en bänk i tre timmar och funderade.

Vi kom inte fram till något.


t s c

then I'll say
"would you like to go inside?
and forget the world and the rules
by which we are to abide"
and she will say
"there's nothing I want more"
as we step into the room,
turn off the lights and close the door

justja!

Igår, när jag och Hanna skulle cykla från Viksjö till Camilla så flög en bärfis på mitt öga. Hahahaha, helt sjukt. Var nog bland det läskigaste jag varit med om. Bärfisar luktar ju inte direkt gott heller så Linnéa sprayade parfym i mitt öga och jävlar vad det var dumt för oj vad det sved. Fick ligga med en blöt handduk i Camillas säng ett bra tag. Hahaha.

The fight is on. Me against the bärfis.

bilder på garderoben


jag är ingen ordbajsare atm


min älskade fläkt


najty?


Bloody money

I didn't think you could pull a stunt like that.


old pics (2008-06-13)


Jag är en jävla besvikelse.

När jag väl försöker göra något för att göra dig stolt så får jag bara höra massa negativa saker. Jag försöker, tro mig. Jag vet inte vad jag ska göra för att få dig att bli stolt över mig. Jag har försökt med allt, men ingenting verkar duga. I dina ögon är jag nog en stor jävla besvikelse. Den som inte kan lyckas med någonting. Den som inte är stark nog. Den som vill uppleva mest, men är för feg.

Dina ord är dom som får mig att ställa mig i skogen och gråta som ett barn.
Ja, dina ord och bara dina jävla ord.

Nu har jag stått i regn och slitit sönder mina händer och allt jag får tillbaka är "Har du slagit dig?" och "Det är snett, du kanske skulle använt en annan sax." du kunde verkligen inte bara säga "Nej men vad trevligt Jessica. Vad duktig du är"?
Dum fråga. Jag tar tillbaka den.

flickor, flickor små

Jag är inget stor fan av tjejer. Det erkänner jag. Jag går varken ihop med tjejer eller gillar att vara i närheten av tjejer. Trots det finns det några tjejer som jag värdesätter väldigt högt.

Carolina
, min riktiga älskling. Min te-vän. Min egna lilla hardcore brud med fräknar och rött hår. Den underbara kombinationen som gör dig så himla underbar och jag kommer aldrig släppa dig ur sikte för jag känner att vi kommer hålla ihop väldigt länge för du är en av dom som jag kan berätta allt för och då menar jag allt.

Ylva
, habibi habibi habibi. Börjar bara le av att tänka på dig. Så helt fantatiskt. Du bjuder på dig själv som ingen annan och det beundrar jag hos dig. Trots att du försvinner vissa perioder för att vi går i olika skolor och du har din pojkvän att umgås med.. så varje gång vi ses igen så hittar vi tillbaka direkt och sådan vänskap är ganska svår att finna. Jag kan se oss sitta på söder om 10 år på något gulligt cafée. Hoppas verkligen att det blir så, annars går jag miste om en fantastisk vänskap.

Hanna
, även kallad Pärlan, av mig. Min galna brud som knappt har några gränser. Har du ett mål så jävlar ska det målet bli av. Vi har haft våra galna äventyr du och jag. Sena nätter med underliga personer inblandade. Sena nätter vid någon brygga med ölen i högsta hugg. Om det tar slut här, så är vi ju helt enkelt dumma. För, vi har det jävligt bra ihop du och jag. Barnvagskompisar är vi ju också. Det är ganska sjukt att vi hittade varandra efter 14 år igen. Inte släppa taget igen.

Camilla, mååh min lilla biiiz och dresskompis. Du kan ju verkligen få vem som helst att smälta. Så charmig som du är kan du ju få den torraste och iskalla personen att rodna och bli helt generad. Du, jag och arvika och våra jävla drinkar. Tröjan och byxan kan ju inte släppa taget om varandra. Det fungerar ju bara inte. Det kommer vara du och jag som sitter vid 70 bast och bakar bullar och leker insekter. Det är jag säker på.

Ellen, min lilla låtsas syster. Dig lovar jag att jag inte släpper i första taget. Lovar att alltid finnas här för dig. Gå och

Er värdesätter jag något enormt mycket.
Självklart finns det några fler flickor som jag verkligen tycker om,
men dom ovanstående är dom jag värdesätter mest.

Bilden är dedikerad till Ylva

Haha, som sagt. Bilden är till Ylva som var här ikväll och såg på en skräckis som jag verkligen inte blev rädd för. Kan ju vara så att jag inte blev rädd för att vi skrattade igenom halva? Annars hade den nog kunnat varit ganska obehaglig. Hursomhelst var det en väldigt mysig kväll som vanligt när man är med Ylva. Älskar verkligen den tjejen. Så underbar. Fick min powerhug också, som började med ett pet. Meep.


powerhug!

Snart är den underbara människan här som jag saknat i flera månader. Känner att det är en bamsekram på ingång. En riktig powerhug. Åh, snart så! Måste städa lite. Mitt rum är inte så himla städat just nu. Mihi. Puss.

the cake sale

Your lips come as some surprise,
That they would want to come and meet mine,
They never taste like the last time,
Your lips come as some surprise!


whats going on så att säga

Idag har jag varit ganska duktig. Jag har:
  • Duschat
  • Tagit ned min tvätt (hälften iaf)
  • Hjälpt till på vinden (lägga golv osv)
  • Bryggt kaffe
  • Plockat ur diskmaskinen
  • Plockat i diskmaskinen
  • Gått ut med hunden
Bah. Vad är det som händer?

Jag har även löst mysteriumet om vart min röst tog vägen..
Jumper säger (17:56):
snodde din röst aiight

Den där jävla Camilla alltså.. stryk ska hon ha! Haha. En tillbaka smäll kanske.

en sådan fucking slacker


baby don't be sad-o

Pärlan säger (17:11):
jag är låg
mokonoki säger (17:11):
haha
mokonoki säger (17:12):
låg?
mokonoki säger (17:12):
buuhuuuuuio?
Pärlan säger (17:12):
inte glad då
Pärlan säger (17:12):
långtifrån glad
mokonoki säger (17:12):
why? ;s
Pärlan säger (17:12):
äckligt långt ifrån

Vad är detta? Min Pärla ska ju vara happygirlo. Såhär kan vi inte ha det!

Vart tog min röst vägen?

Vaknade och gick direkt till duschen. När jag väl var i duschen tänkte jag "Undra hur min röst låter?", så jag sa något liknande "woamp". Det kändes som att det gick bra. Utanför badrummet när jag duschat klart befann sig pappa uppe på vinden och jag sa "Och där sitter du i taket!", men den rösten var inte likadan. Jag lät som en kråka.
Vågar inte prata nu. Det kanske försvinner? Kanske bara är på morgonen.
Men inatt (läs sex imorse) när jag och Hanna var och spelade GH med Niklas så lät jag också som en kråka.

Men äsch! Det går nog över.

Igår kväll var hursomhelst jättetrevlig. Efter många om och men så kom jag Hanna Camilla och massor av andra hem till Sebastian där det blev dans och lite för mycket av det goda. Fullt ös, medvetslös. Eller vad är det man säger?

HOOOOOST. Sjukt, har börjat hosta också. Kommer ihåg när jag låg på busshållsplatsen inatt vid halv sex och hostade. Det slutar inte. Det kittlar i halsen som aldrig förut. Vet inte om jag borde gå ut idag eller sitta inne och dricka te. Det känns ju jävligt lockande med te och en bra film och bara dyka ned under täckena.

Anyways.. frukost vore en bra idée.
Bloc party är min vänner idag.

15:någonting

Vad jag bryr mig om nu är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret.

Hah, vet inte riktigt vad jag ska säga om gårdagen. ONenjMkef, kanske? Finns nog inga ord. Vet inte ens vad jag ska skriva, haha. Rätt sjukt. Ikväll lutar det iaf mot middag hos Camilla och sedan över till Sebbe, i think.
Ska väl ta en dusch och vakna till lite först.

röd näsa och ET fingar

Det är iaf den vita tröjan, men det var ju inte så jävla intressant.
Hungrig är jag också. Ge mig krubb.



Spaning

Nu har jag spanat sönder mina ögon. Han den där Claes var ju himmelskt snygg. Dock är han väl för gammal för mig. Inte vad jag själv tycker, men vad alla omkring mig skulle tycka, tror jag. Åldern är bara en siffra brukar jag alltid tänka för jag går bättre ihop med äldre än dom i min egna ålder. Vet inte riktigt varför jag föredrar att umgås med äldre än dom i min egna ålder. Kan bero på att jag finner mer nöje att diskutera med äldre.

Anyways. Det blev den där tröjan. Vit blev den. Ovanligt. Jag är ju en ganska svart/grå tjej. Oj, vad jag lät mörk nu, men jag har ju mina färgglada sjalar till oftast! Så jag är ganska färgglad ändå.

Ikväll ska jag nog hem till Erik (Björne). Har inte träffat honom på flera veckor pga. att han skulle till varberg och göteborg och vad det nu var. Tror dock hans resa blev lite fail då han mest låg och läste böcker. Fast.. det kan ju vara ganska skönt och avslappnande.. men ikväll får jag nog träffa busungen!

Miweop.

take me where my love belong

Meep.
Nu ska jag åka och spana in den där Claes. Haha. Känner mig lite små fjantig, men whatta hell! Ska ju köpa en tröja med så det kommer ju inte bli så tydligt att jag är mest där för att spana in honom. Vet tillochmed när han börjar jobba så jag är säker på att han är där. Om han inte är sjuk. Vore ju typiskt min tur om han är sjuk just idag.
Men men, efter gluttandet blir det att åka till sjukhuset och hälsa på käre Farfar. Whip vad jag saknar honom.
Puss osv.


02:någonting

Dagen (torsdag alltså) började väl med att jag pratade med Hanna och planerade inför kvällen, som inte alls blev som den skulle. Anyways. Syster frågade om vi skulle åka och kolla på kläder och fika så jag följde mer än gärna med. Och påtal om fika, när vi väl skulle göra det så beställde jag en macka istället för jag hade inte ätit frukost.. en "small" blev det meeeen, han "mack-görarn", heh, gjorde en medium till mig. Antaligen ville han vara generös eller så tyckte han att jag såg hungrig ut! Hursomhelst fick ju åka buss som jag inte hade gjort på 1 vecka och 3 dagar. Det är inte så lång tid, men jag är van vid att åka buss varje dag. Vi hade tur med att få en buss med bra aircondition eftersom det var så varmt ute.
Efter massa lullande åkte vi hem och då hade även Emelie hakat på. Syster blev helt blå om tänderna för hon drack en sådan där slush grej. Det blev tjusigt! När vi väl kom hem var det ungefär bara att chilla lite och sedan äta middag. Jag tog mig en dusch efter det. Kändes som att det behövdes och sedan beslagsatte jag mig i soffan för att jäsa och se på en film jag inte trodde att jag skulle bli rädd av. Fast, jag blev nog inte så himla rädd när jag tänker efter såhär i efterhand. Har även kollat på massa CSI, cheers och Dharma and Greg.. så nu är jag nöjd!

Imorgon måste jag förbi carlings och köpa en tröja och spana in Claes! Haha..

Syster med hunden Nanna. (Fick även sällskap av Nanna ett tag. Söthunden.)

Godmorgon

Nu är jag uppe ur sängen och har nyss samtalat med Hanna i telefonen. Det lutar till att bli chillkväll hos någon ikväll. Vem det blir hos är fortfarande obestämt, men det blir mysigt! Är något fruktansvärt sugen på chips och dipp.. Bleuh. Ge mig.

fucking seriös




Fullproppad

All right. Nu säger jag att min födelsedag är över trots att den bara är runt halv elva. Har ätit grymt mycket idag känns det som. Det började ju med att vid ett kom en del släktingar och då blev det ju fika, sedan samma procedur vid fyra och åter igen efter en grymt mättande middagen.
Men jag är nöjd! Skönt att vara fullproppad i magen. Helt nöjd med dagen, verkligen.
Speciellt över skålen/smyckeskrinet jag fick av söta Farmor (som Farfar nog också var med på, förmodar jag) och självklart kläderna från min älskade storesyster. Kan ju inte säga att jag inte är nöjd med min favorit parfym som jag inte haft på ett bra dag. Mumma!

Nu ska jag sluta skriva för.. haha, jag vet inte. Puss!

glammrokker


inte mycket skillnad på ett år du


fucking sur



var fucking snygg



Måste sluta spåra så mycket

fucking glad jessica



19:någonting

När man var liten blev man alltid så ivrig och nervös när det inväntades julafton eller födelsedag. Man började städa sitt rum och kunde bara prata om det som skulle komma. För mig är det inte så längre. Jag känner varken någon glädje med att fylla år imorgon. Jag känner inte alls något "Jag måste gå och lägga mig tidigt för att det ska bli min födelsedag snabbare". Allt är borta. Har jag vuxit upp tro? Eller är det bara en fas jag går igenom? Jag, jag brukade ju vara den som alltid var så ivrig och bäddade om min säng med ett speciellt lakan och påslakan för att det var mina "födelsedags-sovkläder". Nu bryr jag mig inte. Jag sover som det är nu. Varför?
Jag vill ju ha tillbaka min nervösitet och längtan. Är det såhär det ska vara nu? Som ett stort svart hål i kroppen där glädjen brukade befinna sig? Hade ju mer längtan efter min systers student och när min bror fyllde 20, än min egna födelsedag. Har jag blivit så oegoistisk så jag ger bort min glädje? Vad är detta egentligen?

Glädjepiller vore kanske en idée. Kan ju ta placebo och inbilla mig.

meep


All right then..

Nu har några dagar paserat sedan arvika. Två för att vara exakt. Jag måste säga att jag saknar det. Inte att vakna i ett varmt och svettigt tält, utan att umgås med massa främlingar och kunna bete sig nästan hur man vill. Klara sig helt själv. Att bo nära dom man tycker om mest och några man inte alls är speciellt förtjust i är inte helt fel heller, ja, jag tycker att det inte var helt fel att bo med några som jag inte är förtjust i för man kan inte alltid få det man vill ha.
Saknar att kunna gå rakt ur tältet och gå och köpa en panpizza och vara allmänt "I DON'T GIVE A FUCK!".
Nu är jag tillbaka i min renlighet och kan duscha när jag vill. Visst, det är en underbar känsla det med, men det är inte ofta man verkligen skiter i hur man luktar/ser ut osv. Slappna av kvinna tänker ni väl nu, men jag klarar inte av att vara smutsig. Det bara går inte. How ever, det blir fler festivaler. Helt klart.
Line upen nästa år bestämmer vart mitt tält hamnar!

Imorgon fyller jag år också. Weiiwoeoewooeiwoe.

mitt hjärta


Den snygga brännan


mitt rum lite sådär



Bjuder på denna bild


Älskade farfar

Hälsade som sagt på min farfar idag på sjukhuset. Han var mycket bättre idag än vad han var för en vecka sedan. Han blev så himla glad över att se mig. Det kändes helt underbart. Han sa tillochmed att han alltid blir så himla glad när han ser mig. Mihi, lycka! Åkte hem och såg på en film sedan. Nu ska jag fråga om bror vill lira lite GH. Puss.

01:någonting

Hemma. Nyduschad. Fräsch. Städat rum (tack käre mor). Småtrött. Ohungrig. Perfekt.
Imorgon får jag träffa min älskade farfar. Längtar något sjukt. Har saknat och tänkt mycket på honom under min vistelse i arvika. Imorgon imorgon imorgon! Längtar. Innan jag åker och hälsar på honom blir det en sill-lunch med underbara mamma. Underbart!

Like a junkie to a rush
I'd trade my mama for your touch
Oh wait that might just be too much
Well I'd do anything but that
You are so tempting my dear
You strip away my useless fears
No you don't care that I'm weird
And that's amazing yeah

And I wanna tell everybody everybody
If they touched your hand then they'd never want to let you go

ARVIKAFESTIVALEN!!

Full eller?








Arvika

Hejdå. Adjöss! Nu bär det av. Puss!