HEJ PETTER

Hej Petter. Jag sitter här med Hampus. Han har bakat kladdkaka. Den var god! Du missade den. Haha. Ägd. Jeanette är ute och går med Ebba. Det är hennes hund. Hon tror att den var lite toanödig. Hoppas du blir frisk snart. Vi har ätit ostpaj också. Har chips med. Dipp. Godis. Chili...nötter (dr alban). Minus den starka smaken. Blev lite ägd när jag köpte dom. Ja. Ägd. Jag med. Inte bara du. Heh0.
Men nog för nu. Chips. And. Dipp. Here. I AND HAMPUS. COOOOOMMMMMEeeeeeeehhhh!


shake that body... eller nå

Haha sjuk utekväll igår. Herregud. Vet inte vart jag ska börja..
Jag, Hanna och Camilla kommer till mango. Börjar direkt dansa. Upp på scenen och dansa, dansa överallt! Vara lite lösaktig och börjar shejka rumpan och grejer. Haha, vet inte vad som försiggick alltså.
En kille följde efter mig och var sjukt jobbig, så Camilla blev tvungen att skrika på honom så han lämnade mig ifred, men icke det. Han kom när jag stod och dansade med en kille och började ta på mig? Så killen jag dansade med flyttade på mig så han inte kom åt mig, ängel. Sjukt äcklig kille. Blä.

Sjukt kul kväll ändå.
Jag och Camilla sov på nattbussen hem, ovanligt att vi sover? Njää.
Vaknade iaf rätt tid denna gång för att jag tappade min flaska. Sjukt bra för annars hade jag vaknat lite fel.

Idag ska jag till Jeanette och mysa till det, woho!

01:23

Idag var Tove här med Casper. Kul kul! Han är allt lite knasig den pojken. Camilla kom förbi och tog med sig massor av kläder hem, soft!
På kvällen blev det mat och Malin kom över, såklart. Haha! Vi åkte till donken för att hon och Emelie skulle äta. Sedan åkte jag och Malin och var olagliga, hahaha. Sjukt kul!
Imorgon, eller idag för att vara exakt, så åker Malin till magaluf. Vem ska jag då se på film med på kvällarna? Vafan. Och veckan här på åker Tove iväg till tunisien. Bäst för dig Tove att du aktar dig så du inte blir tagen! Jonas måste hålla i dig med hans liv, annars blir jag sjukt arg arg arg!
Alla som åker utomlands kommer hem ordentligt, bra! Tack!

Natttttiitittiiti!

hoppla här var det ljust


du


din magiska röst tränger igenom mitt huvud om nätterna
den för bort alla jobbiga ljud och sprider lugn i huvudet
får mig att längta, något otroligt, rösten, ja


måndagen




men jävla skit

Nä klart hon inte kan idag så ska dit tidigt imorgon bitti :@ jävla röv

leoparddddd


förhoppningsvis

Så ska jag idag slinga håret. Ljusare. Saknar ljust hår. Trivdes sjukt bra med det, fast inte med utväxten. Fast, hellre den än denna färg jag har nu faktiskt.
Tröttnat på denna.
Så snart ringer Agneta och då får man veta! Hoppas hoppas hoppas!

lörday

Eh, var och firade Annica på dagen. Planerade en hemmakväll eftersom jag var så sjukt bakis, MEN Malin lyckades övertala mig (förstår inte hur) att följa med henne och massa brudar till MP. Så, ja, sminkade mig lite och gick över. Sedan blev det bara dans, dans, dans. Sjukt kul med spontana saker!

Idag har jag sovit, sovit och sovit. Badat jacuzzi har jag också gjort!

det var den fredagen..

Alright. Hur var den där fredagen nu då..
Det började med att Ellen kom hit och fikade och lånade en luftmadrass. Sedan drog jag till stan för att inhandla krubb med Camilla till kvällen och träffa Niklas från falun.. säter!
Vid fyra gled jag hem för att duscha och snygga till mig, hah! Drog hem till Camilla. Började styra upp maten. Vi brände en hel del. Pajjade grillen, ungefär. Allmänt bra. Sedan kom Annika och Michaela och vi högg in i krubben! Vid elva tog vi tåget mot söder för att gå på debaser. Grymt. Blev sjukt mycket dans och häng i soffor! Det är nice med en blandning. Någon pojke gick och drog mig i håret, aja baja!
Efter dom stängt, så vid fyra bestämde vi oss, jag, Camilla, Annika, Petter som också var med oss under kvällen. Hanna var också med en stund. Iaf! Vi bestämde oss för att dra till Annikas bror. När vi varit där ett tag så skulle vi ta oss hem.

  • Vänta på bussen i 30 minuter
  • Åka tunnelbana till rådmansgatan(?)
  • Invänta ersättningsbussen mot centralen
  • Springa till tåget som stod inne
  • Vakna upp helt fel, i BRO!?! - sova där en 30 minuter
  • Ta tåget till mot stan igen
  • Gå av i jakobsberg
  • Sova 30 minuter eftersom bussen gick om 40 minuter
  • Camilla missar sin busshållsplats
  • Jag kommer hem vid 08.20

Godmorgon

Grattis Annica på födelsedagen!

GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS!
GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS!
GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS!

helg, eller?

Dagen började med en satans magvärk. Inte helt okej. Kalas för Maggan, min faster eller vad man ska säga. Har bara kollat på tv och vilat efter det eftersom min mage är inte underkontroll.
Imorgon blir det ACE på debaser, lär ju bli fräsigt!
Middag hemma hos Camillan med Annika, Saran kommer senare. Tror det blir så. Hoppas Petterfisen kommer till ACE också. Long time no see liksom.
Nu snart lär jag väl få middag. Man kan ju hoppas iaf. Klockan är fan kvart i nio. Hungrar ihjäl. Skulle det vara vinter skulle jag varit ännu mer hungrig eftersom solen lurar en att klockan inte är så mycket. Men nu måste jag för tusan ha mat!

På lördag ska Annica firas. Hela 30 år. Gammal kärring alltså. Ho0ho. Nä, inte gammal alls. Det blir nog hur nice som helst. Kanske blir MP efter det med Hannos.

Puss

sliten

Okej, jag har dom senaste dagarna haft världens bästa dagar.
På min födelsedag blev jag firad av släkt och vänner. På kvällen blev det middag med familjen med deras respektive och min dejt Camilla. Sjukt god mat och jag fick beställa alkohol. Jag behövde inte visa leg så jag är skyldig min farmor en middag. Men det blir mysigt! Sjukt värt.
På fredagen blev det pizza hos mig med vänner för att sedan gå ut. MP, haha. Sjukt värt ändå för jag hade så jädrans roligt. Trodde inte det skulle bli så kul på MP, men det blev det! Synd att inte Pärlan kunde följa med bara. Sjuklingen.
På lördagen blev det lite bakis tid. Massor av chilinötter och life of ryan. Efter massor av tankar om att jag skulle ligga i soffan och glo på tv hela kvällen så gjorde jag iordning mig och far iväg till 90s med Camilla. Sjukt mycket dansande och svettandes. Värt.
Idag har jag sovit största delen av dagen. Legat i sängen och kollat på värdelös tv och sådant där värt. På kvällen gick jag över till Malin för att äta popcorn och kolla på sex and the city movie. Haha, den är ju så stört skön!

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Jag vill spela monopol eller något.


festivalarmbanden = borta

Man känner sig lite naken.
Där har dom suttit i en evighet och nu är dom borta. Skönt!


galet

Torsdags: var hos Jimmie med Hanna, ju. Trevligt.
Fredag: var på poolparty i östra poolhem. Trevligt.
Lördag: var hos Sara med massor. Trevligt.
Söndag: var med Hanna och Malin. Trevligt.

Ser ut som jag har porslinshy på mitt leg och att jag har downsyndrom.

klaaar

väntar på hannan, en gnutta uttråkad


bakis eller

Igår drog jag till jakobsberg och mötte Hanna sedan far vi hem till henne klädesbombnedsslag. Helt sjukt mycket kläder - överallt! Hem till mig efter det och började dricka drinkar och hej och hå. Sedan far vi hem till Jimmie (gå avstånd) och där blev det ännu mer dricka. Galet.
Hem och sova vid halv fem. Vid nio regnade det galet och då var vi i regnet jag och Hanna. Gaaalet vad det regnade.

Om någon timme eller så ska jag åka ner och äta lite i jakobsberg då det inte finns något att äta hemma.

mc solaar


tillbaka

Jag vill ha tillbaka mina gamla vänner. Jag vill att alla ska vara sams. Jag vill inte känna att jag gjort massa misstag som jag aldrig kommer kunna fixa riktigt ordentligt. Jag har gjort en hel del dumma saker, som jag trott jag gjort för min egen skull när det i slutändan är jag som lider mest av det, som vanligt. Jag längtar till den tiden då det kommer hända något bra för mig och inte bara för alla andra runt omkring mig. Den dagen vore trevlig att få.
Jag vill så mycket, men det händer inte så jävla mycket.

Fyller år om precis en vecka, galet nice. Hoppas veckan springer fram.
Passar hunden idag, man ska väl sola och bada lite på tomten. Ja. Det låter skönt, rackarns skönt. Så får det bli. Och påtal om något annat så hatar jag alla byggare som är här, okej, förutom en, men ändå. Jääädrans bankande dag ut och dag in i TRE JÄVLA MÅNADER. Nu får det vara nog!